LINIE ZILNICA PALETI GERMANIA

cargo germania | palet germania | grupaj germania

Linie zilnica cargo Germania  pentru grupaje si transport de mare capacitate asigura incepand de astazi legatura intre HUB urile TCE din Romania cu HUB TCE Budapesta si HUB Partener Augsburg Germania si permite transport palet Germania la cel mai bun pret.
Asta se traduce printr-un timp de tranzit record la livrarea de colete Germania, prin transport paleti Germania rapid si ieftin, distributie marfa paletizata Germania , precum si un pret excelent la transport de paleti si cargo Germania.

Fie ca vrei grupaje Germania, colete cargo Germania sau transport Germania, operatorii TCE au solutia pentru tine.

curier germania TCE.jpg
 

Prin parteneriatele TCE livram atat colete in regim de curierat cat si marfa paletizata, atat din Romania catre Germania cat si din Germania catre Romania.

Serviciu competitiv zilnic si eficient cu timp mic de livrare aduce plus valoare afacerii tale fie ca esti un magazin online sau alta afacere care livreaza la usa clientului.

Am selectata si folosim cei mai buni operatori din Germania ceea ce aduce serviciul nistru la un inalt nivel calitativ, gata sa raspunda oricaror nevoi.

Incearca serviciu TCE CURIER sau CARGO GERMANIA care cu siguranta va raspunde nevoilor tale.

TCE va pune la dispozitie un serviciu ECOMMERCE specializat vanzarilor online 

Acum poti alege prin ce metoda vrei sa expediezi in Germania !

Hai sa vedem daca scenariul ti se potriveste ?!  Ai un magazin online, vinde bine in Romania, te-ai extins prin Emag Marketplace in Ungaria si Bulgaria …si acum ce ? Care este pasul urmator ? Cum ajungi mai departe cand posibilitatile tale sunt nelimitate, cand stii ca produsul tau s-ar vinde si in pietele Vestice, la pret mai mai mare si la profit desigur mai mare ?

Te poti duce la un curier consacrat…din cei care marcheaza piata de expedieri curierat express , dar dincolo de serviciul intr-adevar bun , esti dispus sa platesti 30-40 eur pentru un colet de 300 grame in Germania ?

Te-ai duce la serviciul clasic postal insa …supriza ! Nici acolo nu esti sub 20 de euro …chiar daca ajunge in 7 zile ! Si in plus trebuie sa il legi cu fundita si sa il duci la ghiseu …nu ?

Dar daca ai putea alege in functie de nevoia ta, de valoarea produslui tau, de ceea ce vinzi si de cum vinzi ?

TCE iti oferim posibilitatea sa alegi acum, serviciul care raspunde nevoilor tale !

Fie trimiti prin Curierat Express , pe cale aeriana unde pretul ajunge la 17 eur dar e la clientul tau in 48 ore, fie alegi Curierat Rutier , dai vro 9 eur dar coletul este la destinatie in maxim 3 zile sau de ce nu…alegi serviciul Postal International  unde platesti 5 eur si expedierea ta este livrata in 6 zile.

Tu stii ce e mai bine pentru tine ! Noi stim doar ca livrearea va fi facuta de companii de top, la un nivel exceptional de calitate si in conformitate cu angajamentul nostru .

Vrei detalii …vezi detaliile din pagina noastra web  aici – livrari Germania , sau ne poti contacta pe email oricand  suport@tceholding.ro.

curierat express Germania | curierat economic Germania | posta rapida Germania