trimite plic colet curier national international

trimite plicuri colete curierat
national sau international 

Trimite prin curier national sau international plic sau colet

alege din lista ce doresti sa trimiti si unde 

Trimite PALET in Romania

Cod palet national
230.00LEI
Trimite Palet National Romania - trimitere marfa paletizata national
În stoc
1
Detalii produs
PRODUS: PALET NATIONAL ROMANIA
LIVRARE PRIN: CARGO NATIONAL
Imprimanta: nu este necesara
Timp de Tranzit: 1-3 zile
Ramburs (C.O.D.): NU
Redirectionare: DA
Returnare Dovada de Livrare: ELECTRONIC
Limite de Greutate: 800 kg
Limite de Dimensiuni: 120 cm x 80 cm x 80 cm
Limite de Valoare: 4000 ron
Nota Expediere: comanda face referire la un palet / destinatie
Nota Tranzit: tranzit este exprimat in zile lucratoare siare caracter informativ putand fi influentat de factori operationali

Trimite PALET ieftin national Romania-Romania


Salvează acest produs pentru mai târziu
plicuri sau colete
trimite national sau intenational

Intrebari despre expedieri prin curier national sau international plic sau colet

vezi intrebarile puse de alti clienti sau transmite intrebarea ta pe email

Cum plasez comanda de curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda ! Gasesti ce serviciu iti trebuie in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in fucntie de unde ai de trimis ( in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume), SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). Atentie...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Infomratii incorecte, livrare neefectuata. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). Faci plata online si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta.

Ce se intampla dupa plata comenzii ? Dupa efectuearea platii vei primi pe email un formular in care poti verifica informatiile transmise in aplicatia de comenzi. In cateva minyte un operator iti va transmite pe email etichetele necesare etichetraii coletelor sau plicurilor tale. Pentru un maxim de siguranta, tu vei fi acela care va eticheta coletele, deoarece tu esti singurul care cunoaste continutul lor. oriucm in aceeasi zi ( adac ai plasat comanda pana in ora 14:00) un curier se va prezenta la usa ta pentru ridicarea coletelor etichetate de tine. Nu trebuie sa mai suni, sau sa mai scrii cuiva ! Curierul vine automat dupa plasarea comenzilor si primirea etichetelor. Atentie - te rugam sa verific daca informatiile continute de etichete si de comanda sunt corecte si corespund nevoilor expedierii tale. Daca nu, te rigam sa ne contactezi rapid.

Cum ajunge coletul meu la destinatie? Coletul tau este preluat asa cum vei vedea, de un curier national. Acesta va livra direct in 24 ore coletul tau daca este unul national, iar daca este international in va aduce in hub-ul nostru din Oradea, de unde va fi predat in 24 ore unui cufier international din tara de destinatie aleasa de tine. Stai linistit, se livreaza cu siguranta in timp!

Cum verific unde e coletul meu ? Tu ai primit de la operatorul nostru etcihetele atat national cat si international. Aceste etcihete...mai excat numarul lor, poate fi monitorizat permanet in pagina web a companiei, acolo und ai palsat comanda , accesand casuta track and trace.

Daca ma razgandesc ? Nu e nici o problema ! Daca coletul nu a fost predat curierului, dor scrie-ne si in 24 ore iti returnam pe card suma platita integral..fara intrebari.

Daca am de trimis mai multe colete ? Serviciul din aplicatie se aadreseaza clientilor cu expedieri ocazionale. daca ai mai multe expedieri ne transmiti un email la curierat@tceholding.ro si iti trimitem un contract. Scapi de plata fiecari expedieri in parte.

Firma curierat pentru trimiteri Plicuri sau Colete pentru persoane fizice fara contract -trimite plic, colet, palet ieftin national sau international prin comanda online.

Prin serviciul curier poti efectua trimiteri plicuri,colete sau paleti national Romania, international Europa sau international ORIUNDE in lume la cel mai bun pret.

Astfel, fara a avea un contract poti beneficia de cele mai bune servicii de curierat, cu granatia livrarii in timp dar mai ales in siguranta.

Serviciul nostru se adreseaza persoanelor fizice dar si micilor companii are doresc un pret bun de livrare, simplitate in plasarea comenzilor si o livrare rapida a plicurilor si coletelor in Romania sau straintate. 

Serviciu curierat national si international se supune reglementarilor legale precum si a Conditiilor generale de transport marfa astfel va rugam sa cititi cu atentie specificatiile  serviciului ales precum si conditiile de indeplinire a acestuia.