top of page
trimitere plic ieftin america

trimite plic in SUA cu numai 63.31 ron

Trimitere plicuri sau colete in AMERICA -transport SUA prin curier ieftin

Expediaza fara griji colete din Romania in America folosin serviciile noastre de livrare ECONOMIC si EXPRESS. Poti astfel expedia plicuri si colete in America fara operatiuni vamale, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in SUA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din SUA.

Trimite ECONOMIC in SUA

Serviciul adresat trimiterii de plicuri si colete ieftin in SUA. Expedierile pot fi plicuri si colete cu o greutate maxima de 2 kg si sunt livrare in SUA prin retea postala internationala.

Nu trebuie efectuate operatiuni vamale, insa este necesara declararea continutului si valorii acestuia pentru completarea declaratieie CN23.

Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, asigurandu-se preluare si livrare la adresa precum si track and trace in aplicatia de tracking globala track17

Livrarea finala in SUA este efctuuata de USPS pe baza de semnatura de livrare

Limitari :

 • Greutate maxima 2 KG

 • Dimensiuni 40 X 60

 • Serviciul Economic Postal -USPS

 • Timp de tranzit 12-28 zile

 • Valabil pentru plicuri si colete

companii- curierat america

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in SUA

Piata Ecommerce din SUA 
 

Piața de ecommerce din SUA este una dintre cele mai dezvoltate și competitive din lume. Conform datelor recente, valoarea totală a vânzărilor de retail online în SUA a depășit 790 miliarde de dolari în 2020, în creștere cu 32,4% față de anul precedent, ca urmare a pandemiei COVID-19 și a restricțiilor de distanțare socială.

Principalii jucători de pe piața de ecommerce din SUA sunt Amazon, Walmart, eBay, Shopify, Etsy și Alibaba. Amazon este cel mai mare retailer online din lume și controlează aproximativ 38% din vânzările de retail online din SUA. În plus, compania deține o serie de alte servicii și platforme, cum ar fi Amazon Web Services, Amazon Prime și Amazon Marketplace.

Walmart este un alt jucător important de pe piața de ecommerce din SUA, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. Compania a investit masiv în dezvoltarea platformei sale de ecommerce și în servicii de livrare la domiciliu pentru a concura cu Amazon.

Shopify este o platformă de ecommerce care permite vânzătorilor să-și creeze propriile magazine online. Platforma a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani, devenind o alegere populară pentru vânzătorii mici și mijlocii.

În general, piața de ecommerce din SUA este caracterizată de o concurență acerbă, inovație tehnologică și creșterea continuă a vânzărilor online.

livrari plicuri colete online america

Solutii de livrare plicuri si colete in SUA pentru afaceri online

Livrare ieftina de plicuri si colete in SUA pentru afaceri online 

Read More
livrari colete america ieftin

Avantaje:

 • plasare comanda online si printare awb transport direct din aplicatie;

 • livrare fara operatiuni vamale nici la expeditor nici la destinatar;

 • livrare ieftina de plicuri si colete la tarife incepand cu 62 ron/ livrare

 • track and trace permanent al expedierii;

 • livrare door to door;

 • customer service dedicat afacerii dvs;

 • conectare API a magazinului online cu aplicatia de comenzi;

Livrare de plicuri si colete de orice greutate in regim express catre SUA.

Read More
livrare colet ieftin anglia

Avantaje :

 • plasare comenzi online;

 • livrare rapida pe cale aeriana catre orice destinatie din SUA;

 • preluare de la adresa clientului;

 • track and trace permanent in aplicatia de comenzi;

 • conectare API;

 • avizare telefonica a destinatarului;

 • repetare a livrarii

 • avizare si retur marfa;

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in SUA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport SUA

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre USPS

( economic ) sau UPS ( express )

05

Destinatarul din SUA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimite plic sau colet fara contract in AMERICA

persoane fizice- curiera america

TRIMITE IN AMERICA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in America ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare America. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in America fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS) America

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in America

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale in America

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in America fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in America

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale in America

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet America

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet America

PLIC POSTA IEFTIN ANGLIA

PLIC ECONOMIC ROMANIA - AMERICA

timp de tranzit 12-28 zile

62 ron (pret fara TVA)

Limitari :

 • Greutate maxima 300 grame

 • Dimensiuni 25x20

 • Serviciul Economic postal -USPS

 • Timp de tranzit 12-28 zile

 • Comanda Online si plateste cu cardul

livrare ieftina plic colet america
livrare colet ieftin anglia

Urzea

Recomand livrarea in America prin USPS ! Clientii mei SUA nu se asteptau la un timp de livrare mai mic si 33 lei pentru o livrare....e chiar ok !

Intrebari frecvente livrare in America

Pot plasa comenzi fara contract in America? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele comeplete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport America
Pot plasa comenzi ridicare colete din America? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- America

Piața de eCommerce din SUA este una dintre cele mai mari și mai avansate din lume. Potrivit unui raport al Departamentului de Comerț al SUA, vânzările de comerț electronic în SUA au atins 791,7 miliarde de dolari în 2020, o creștere semnificativă față de anul anterior. Aceasta reprezintă aproape un sfert din totalul vânzărilor cu amănuntul din SUA.

Câteva dintre cele mai mari platforme de eCommerce din SUA includ Amazon, eBay, Walmart, Target, Etsy și Shopify. Amazon este de departe cea mai mare platformă de eCommerce din SUA, cu o cotă de piață de peste 38%. În plus, există și o mulțime de magazine online specializate într-o varietate de categorii de produse, cum ar fi electronice, modă, alimente și băuturi, produse cosmetice și multe altele.

O altă tendință importantă în piața de eCommerce din SUA este creșterea comerțului mobil. În 2020, aproape jumătate din toate achizițiile online din SUA au fost făcute de pe dispozitive mobile, ceea ce subliniază importanța optimizării site-urilor web pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Piața de eCommerce din SUA se confruntă și cu unele provocări, cum ar fi creșterea concurenței și presiunea de a oferi livrare rapidă și gratuită. De asemenea, este important să se mențină securitatea tranzacțiilor online și să se asigure protecția datelor personale ale clienților.

Există mai multe motive pentru care ar putea fi avantajos să vinzi online în SUA:

Piața mare: SUA are una dintre cele mai mari piețe de eCommerce din lume, ceea ce oferă oportunități mari de vânzare și de creștere a afacerii.

Potențial de creștere: În ciuda dimensiunii sale actuale, piața de eCommerce din SUA are încă un potențial semnificativ de creștere, mai ales în ceea ce privește achizițiile mobile.

Sistemul de plată: SUA are un sistem bine dezvoltat de plată online, care face tranzacțiile rapide și sigure.

Diversitatea culturală: SUA este o țară foarte diversă din punct de vedere cultural, ceea ce înseamnă că există oportunități pentru afacerile care vând produse specializate sau care se concentrează pe anumite grupuri de clienți.

Acces la tehnologie: SUA este o țară cu o infrastructură puternică de internet și o utilizare generalizată a tehnologiei, ceea ce face ca vânzarea online să fie ușoară și accesibilă.

În general, vânzarea online în SUA poate fi o oportunitate excelentă pentru afacerile care caută să crească și să se extindă, cu condiția să ia în considerare nevoile și preferințele clienților americani.

Cum poti vinde online in America?

Pentru a vinde online în America, există câțiva pași de urmat:

 1. Alegeți platforma potrivită - Există mai multe platforme de vânzare online în America, cum ar fi Amazon, eBay, Walmart, Etsy și Shopify. Alegeți platforma care se potrivește cel mai bine tipului dvs. de produse și obiectivelor de vânzare.

 2. Înregistrați-vă pentru contul de vânzător - După ce ați ales platforma, următorul pas este să vă înregistrați pentru un cont de vânzător. Procedurile de înregistrare pot varia în funcție de platformă, dar în general, veți avea nevoie de o adresă de e-mail și de informații de plată pentru a începe.

 3. Adăugați produsele - După ce aveți un cont de vânzător, următorul pas este să adăugați produsele la magazinul dvs. online. Asigurați-vă că descrierile și fotografiile produselor sunt clare și atrăgătoare.

 4. Gestionați inventarul și comenzile - În momentul în care începeți să primiți comenzi, trebuie să gestionați inventarul și să vă asigurați că produsele sunt disponibile pentru livrare. De asemenea, trebuie să răspundeți la întrebările clienților și să procesați comenzile în timp util.

 5. Promovați-vă magazinul online - Pentru a atrage mai mulți clienți, trebuie să vă promovați magazinul online. Utilizați instrumente de marketing, cum ar fi publicitatea plătită, optimizarea motoarelor de căutare și promovarea pe rețelele de socializare, pentru a vă crește vizibilitatea și a atrage clienți noi.

 6. Asigurați un serviciu de livrare rapid și sigur - Un aspect crucial al vânzării online în America este asigurarea unei livrări rapide și sigure. Utilizați companii de transport maritim recunoscute și urmăriți întotdeauna comenzile pentru a vă asigura că ajung la destinație în timp util.

În general, vânzarea online în America poate fi o modalitate eficientă de a-ți crește afacerea. Cu toate acestea, este important să urmați regulile și reglementările specifice pentru fiecare platformă și să vă asigurați că sunteți pregătit să gestionați comenzile și să oferiți un serviciu de calitate clienților.

bottom of page