trimite plic colet curier national international

trimite plicuri colete curierat
national sau international 

Trimite prin curier national sau international plic sau colet

alege din lista ce doresti sa trimiti si unde 

La reducere
Trimite COLET in Europa
Trimite COLET in Europa
Trimite COLET in Europa
Trimite Colet International in Europa - expedieri colete ieftin in strainatate
was 38.00LEI
Reducere 27%
27.80LEI
Trimite COLET oriunde in lume
Trimite COLET oriunde in lume
Trimite COLET oriunde in lume
Trimite Colet International oriunde in lume- expedieri colete ieftin in strainatate
40.00LEI
La reducere
Trimite PLIC in Europa
Trimite PLIC in Europa
Trimite PLIC in Europa
Trimite Plic International in Europa - livrari plicuri ieftin in strainatate Europa
was 33.00LEI
Reducere 16%
27.80LEI
Trimite PLIC oriunde in lume
Trimite PLIC oriunde in lume
Trimite PLIC oriunde in lume
Trimite Plic International oriunde in lume - livrari plicuri ieftin in strainatate
113.00LEI
La reducere
Trimite COLET in Romania
Trimite COLET in Romania
Trimite COLET in Romania
Trimite Colet National Romania - expedieri colete ieftin Romania-Romania
was 18.00LEI
Reducere 27%
13.20LEI
Trimite PALET in Romania
Trimite PALET in Romania
Trimite PALET in Romania
Trimite Palet National Romania - trimitere marfa paletizata national
230.00LEI
Trimitere PALET in Europa
Trimitere PALET in Europa
Trimitere PALET in Europa
Trimite Palet International - distributie marfa paletizata in Romania-Ungaria si Bulgaria
430.00LEI
best price
Trimite PLIC in Romania
Trimite PLIC in Romania
Trimite PLIC in Romania
Trimite Plic National oriunde Romania - livrari plicuri ieftin in Romania
was 16.00LEI
Reducere 25%
12.00LEI
plicuri sau colete
trimite national sau intenational

Intrebari frecvente despre

trimitere prin curierat

national sau international

Daca nu gasesti aici raspunsul la intrebarile tale poti apela oricand la un operator pe email sau telefon, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00.

Cum plasez comanda de curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda ! -ALEGI CE VREI SA EXPEDIEZI-in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in functie de unde ai de trimis (in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume) -SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). ATENTIE...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). -EFECTUEZI PLATA si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta. Asta e tot ! Un curier soseste curand la usa ta !

Cum pot modifica o comanda? Comenzile deja inregistrate nu pot fi modificate, acestea fiind inregistrate direct in sistemele companiilor de curierat partenere. In cazul in care ati gresit la completarea datelor din comanda, puteti solicita anularea acesteia prin serviciul de suport sau telefonic -ops@tceholding.ro sau 0726 219 250

Cand primesc rambursul ? Rambursul aferent coletului tau este virat in contul tau bancar in termen de 24 ore din momentul receptionarii efective a rambursului in contul nostru bancar.

Cum pot anula o comanda? Comenzile deja inregistrate pot fi anulate fara niciun cost pana in momentul in care nu sunt preluate in mod fizic de catre compania de curierat. In cazul in care doriti sa anulati o comanda deja preluata de catre curier va rugam sa ne contactati in scris pe adresa de email sau telefonic cu numarul comenzii sau alte informatii de identificare.

Am inregistrat o comanda, trebuie sa sun eu curierul? Odata ce comanda dvs. a fost inregistrata si sunteti in posesia etichetelor de transport, curierul este notificat in mod automat cu privire la adresa si datele de contact ale expeditorului, tot ce aveti de facut este sa pregatiti corespunzator coletul si sa asteptati sa fiti contactat/a de catre curier pentru a prelua coletul dvs.

Unde pot trimite plicuri si colete prin voi ? Poti trimite atat in Romania, Europa cat si oriunde in lume, important este sa alegi corect din lista unde vrei sa trimiti. PLIC COLET NATIONAL pentru expedieri oirunde in Romania PLIC COLET PALET EUROPA -pentru expedieri oriunde in Europa, -PLIC COLET ORIUNDE IN LUME- pentru trimiteri oriunde in afara Uniunii Europene. Nu te descurci...nu ezita sa contactezi un operator pe email sau telefon.

Cum verific unde se afla expedierea mea ? Vei primi de la operatorul nostru etichetele atat national cat si international. Aceste etichete...mai exact numarul comenzii, poate fi monitorizat permanent in pagina web a companiei, acolo unde ai plasat comanda, accesand casuta track and trace.

Firma curierat pentru trimiteri Plicuri sau Colete pentru persoane fizice fara contract -trimite plic, colet, palet ieftin national sau international prin comanda online.

Prin serviciul curier poti efectua trimiteri plicuri,colete sau paleti national Romania, international Europa sau international ORIUNDE in lume la cel mai bun pret.

Astfel, fara a avea un contract poti beneficia de cele mai bune servicii de curierat, cu granatia livrarii in timp dar mai ales in siguranta.

Serviciul nostru se adreseaza persoanelor fizice dar si micilor companii are doresc un pret bun de livrare, simplitate in plasarea comenzilor si o livrare rapida a plicurilor si coletelor in Romania sau straintate. 

Serviciu curierat national si international se supune reglementarilor legale precum si a Conditiilor generale de transport marfa astfel va rugam sa cititi cu atentie specificatiile  serviciului ales precum si conditiile de indeplinire a acestuia.