E-FULFILLMENT ROMANIA 

depozitare - pick & pack -etichetare- evidenta stoc- expediere curier

e-Fulfillment Romania -warehousing

Facilitatile noastre moderne de depozitare sunt localizate strategic in Bucuresti, punctul central de distributie in Romania. Astfel, produsele dumneavoastra vor fi mai aproape de clienti. Aceasta imbunatateste timpii de livrare si reduce costurile. Suntem capabili sa implementam depozitarea pentru dumneavostra cu orice sprijin IT si de back office de care ati putea avea nevoie, croind astfel servicii dedicate care se potrivesc afacerii dumneavostra.

Suntem constienti ca un flux logistic care funcioneaza bine incepe cu cu receptia bine facuta a bunurilor, cu depozitarea in siguranta si in conditii adecvate a bunurilor. De aceea, avem un proces de receptie ordonat si standardizat care este sustinut de un sistem de control intern si tehnologie. Procesul include manipularea fizica a produselor, verificarea lor in raport cu avizele de expeditie si inventar, depozitarea lor imediata pe raft in aria alocata, numaratori ciclice de verificare a stocului si ajustarea inventarului pentru a reflecata precis situatia faptica. Avem multiple optiuni de depozitare, depinzand de natura si dimensiunile produselor dumneavostra. De la tavite la cutii si paleti intregi, toate au alocate solutii de stocare. Avand o structura de organizare flexibila, putem deservi majoritatea tipurilor de produse.

e-Fulfillment Romania - pick & pack

Echipa noastra de lucratori de depozit experimentati si de incredere se ingrijesc ca, comenzile dumneavostra sa fie tratate cu atentia necesara, astfel incat sa ajunga la clientul final, corespunzator si in stare buna. Primim comenzile prin e-mail, fisiere CSV, API, astfel incat sa ne pliem pe orice model de afacere.

Intregul proces de culegere/ ambalare este controlat prin Sistemul de Management al Depozitului. Din momentul in care comanda este primita, se genereaza o lista de alegere, pe care sa gasesc locatia in depozit si codul produselor din comanda. Echipa alege produsele, urmand a fi ambalate pentru expediere. Toate modificarile de stocuri si inventar sunt raportate clientului. Dupa ce sunt ambalate, acestea se eticheteaza pentru a fi expediate cu serviciul de curierat agreat de client. Colaboram cu cele mai mari companii de transport, in parteneriate favorabile, pe termen lung, care ne permit sa oferim tarife avantajoase.

e-Fulfillment Romania - alte servicii

Oferim clientilor nostri multiple servicii aditionale,  legate de bunurile lor depozitate la noi. De multe ori, clientii nu vin in contact direct cu produsele lor inainte de a fi vandute beneficiarilor. De aceea, au nevoie frecvent de servicii suplimentare pe care noi le punem la dispozitie:

– etichetare a bunurilor, tiparire si inserare de materiale
– co-ambalare, co-productie, creare de pachete standard, multipla ambalare, inserare de manuale si prospecte
– izolare si comprimare, pachete cadou
– suport clienti
– integrare de sisteme informatice intre furnizor si client
– traduceri si adaptari pentru piata locala si pietele invecinate
– retururi si managementul sesizarilor
– alte servicii cerute de clienti

contact us

+40 314 344 228
​+40 314 344 229
+40 732 333 332

skype: tce.international

tce.national

twiter:

tcewws

  • curier international Linkedin
  • Curier international Facebook
  • Curier international Twitter
unde suntem prezenti

serviciile noastre sunt GLOBALE si sunt operate atat din statiile noastre din Romania cat si cele din Europa :

Romania 24-26 Sabareni Road Street, 060647 – 6st District, Bucharest

Hungary 1097 Budapest, Gubacsi út 30

Luni -Vineri  08:30 -17:00

Sambata Duminica : inchis

UTILE PENTRU EXPEDIERI CURIERAT INTERNATIONAL

de unde poti primi prin TCE CURIER
unde poti trimite prin TCE CURIER
SERVICII TCE CURIER INTERNATIONAL
NEWS-01-02-480x480.jpg
NEWS-01-02-480x480.jpg
NEWS-01-02-480x480.jpg
NEWS-01-02-480x480.jpg
NEWS-01-02-480x480.jpg
NEWS-01-02-480x480.jpg

curier national | curier international| curier online ​© 2010 TCE HOLDING

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now