top of page
romanian fulfillment delivery pick pack (4)_edited.jpg

ROMANIAN FULFILLMENT
STORAGE PICK PACK DELIVERY 
DOMESTIC AND INTERNATIONAL

DESPRE SERVICIULUI FULFILLMENT ROMANIA

🌍 Trimiteți colete în întreaga lume fără griji, cu ajutorul serviciului nostru accesibil de FULFILLMENT a comenzilor online! 📦
Atenție, vânzători online! Simplificați procesul de expediere și economisiți bani cu ajutorul serviciului nostru de FULFILLMENT a comenzilor online. 🚀
🔹 Transport global la prețuri accesibile: Bucurați-vă de tarife prietenoase pentru expedierea coletelor din România către orice destinație din lume. Nu mai plătiți taxe scumpe sau vă confruntați cu probleme vamale.
🔹 Îndeplinire eficientă a comenzilor: Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de depozitare, procesarea comenzilor și ambalare. Concentrați-vă pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră în timp ce noi ne ocupăm de logistică.
🔹 Gestionare lină a formalităților vamale: Spuneți adio procesului consumator de timp pentru vămuire. Ne ocupăm de toate formalitățile vamale, asigurând o livrare fără probleme.
🔹 Monitorizare internațională: Urmăriți coletele de la plecare până la sosire, oferind transparență și liniște de spirit atât dumneavoastră, cât și clienților dumneavoastră.
Extindeți-vă afacerea pe plan global cu ușurință! Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de îndeplinire a comenzilor online. ✈️💼


#FULFILLMENTComenziOnline #TransportGlobal #SimplificareaExpedierii #DezvoltareaAfaceri

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru servicii de e-fulfillment și livrare worldwide, suntem aici să vă ajutăm. Serviciul nostru de e-fulfillment oferă soluții complete pentru gestionarea comenzilor, depozitarea și livrarea produselor dvs., indiferent de locație.

Cu experiență în domeniul e-commerce și tehnologie de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor dvs. specifice. Echipa noastră de specialiști se va asigura că comenzile dvs. sunt procesate în timp util, stocate în siguranță și livrate rapid și eficient la clienții dvs.

De asemenea, suntem specializați în livrarea worldwide, ceea ce înseamnă că suntem capabili să livrăm produsele dvs. în orice locație din lume, la costuri accesibile și în cel mai scurt timp posibil. Folosim parteneri de transport de încredere și tehnologie avansată pentru a ne asigura că produsele dvs. ajung la destinație în cel mai bun mod posibil.

În plus, serviciul nostru de e-fulfillment vine la pachet cu un sistem puternic de gestionare a inventarului și de raportare, care vă permite să urmăriți în timp real starea stocului și să luați decizii informate referitoare la gestionarea acestuia.

În concluzie, serviciul nostru de e-fulfillment și livrare worldwide este alegerea perfectă pentru afacerea dvs. online. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta să vă optimizați operațiunile și să îmbunătățiți experiența clienților.

Fulfillment: About

FULFILLMENT ROMANIA depozitare, pick, pack, livrare

servicii fulfillment dedicate magazinelor online
pick-pack | etichetare | gestiune stoc | management produse

logistica necesară recepţionării, depozitării, gestionării, împachetării şi livrării comenzilor din magazinul tău online către clienţii tăi finali

 • servicii complete de recepţionare, depozitare, ambalare şi creare colet pentru clienţii tăi la doar 0.9 eur/comanda

 • inventar în timp real

 • costuri mici de depozitare, verificare şi recepţie europaleţi marfă

 • tipărire automată a diverselor documente necesare

 • gestiune bază de date și stocuri

 • ambalare și transport

 • returnare, rambursare, recuperare

 • serviciu clienţi (Customer Support)

 • integrare cu magazinul tău online

Cu un parcurs clar si eficient 

-receptionam marfa si o depozitam

-primim comenzile si le pregatim de livrare

-expediem comenzile si le monitorizam

-gestionam rambursurile si le transferam oriunde in lume

-receptionam retururile si le introducem in stoc

-expedierm rapoarte periodice ale stocului existent

Fulfillment: About

PRETURI SERVICII FULFILLMENT ROMANIA

FULFILLMENT ROMANIA
PICK & PACK

depozitare, ambalare, preluare, etichetare si toate serviciile necesare expedierii produselor in siguranta

Echipa noastra de lucratori de depozit experimentati si de incredere se ingrijesc ca, comenzile dumneavostra sa fie tratate cu atentia necesara, astfel incat sa ajunga la clientul final, corespunzator si in stare buna. Primim comenzile prin e-mail, fisiere CSV, API, astfel incat sa ne pliem pe orice model de afacere.
Intregul proces de culegere/ ambalare este controlat prin Sistemul de Management al Depozitului. Din momentul in care comanda este primita, se genereaza o lista de alegere, pe care sa gasesc locatia in depozit si codul produselor din comanda. Echipa alege produsele, urmand a fi ambalate pentru expediere. Toate modificarile de stocuri si inventar sunt raportate clientului. Dupa ce sunt ambalate, acestea se eticheteaza pentru a fi expediate cu serviciul de curierat agreat de client. Colaboram cu cele mai mari companii de transport, in parteneriate favorabile, pe termen lung, care ne permit sa oferim tarife avantajoase.

fulfillment romania.gif
Fulfillment: About
international parcel.gif

FULFILLMENT ROMANIA
ALTE SERVICII LOGISTICE

DEPOZITARE LIVRARE NATIONAL SI INTERNATIONALA

Oferim clientilor nostri multiple servicii aditionale,  legate de bunurile lor depozitate la noi. De multe ori, clientii nu vin in contact direct cu produsele lor inainte de a fi vandute beneficiarilor. De aceea, au nevoie frecvent de servicii suplimentare pe care noi le punem la dispozitie:

– etichetare a bunurilor, tiparire si inserare de materiale
– co-ambalare, co-productie, creare de pachete standard, multipla ambalare, inserare de manuale si prospecte
– izolare si comprimare, pachete cadou
– suport clienti
– integrare de sisteme informatice intre furnizor si client
– traduceri si adaptari pentru piata locala si pietele invecinate
– retururi si managementul sesizarilor
– alte servicii cerute de clienti

FULFILLMENT
SERVICII LIVRARE

prin curier national in Romania
prin curier international standard in Europa
livrari economice oriunde in lume
Fulfillment: Features

CURIERAT pentru SERVICII FULFILLMENT

serviciul romanian fulfillment este ceea ce ai nevoie pentru a te decongestiona de costurile fixe ale magazinului tau online. Transfera responsabilitatile logistice unor profestionisti iar tu directioneaza-ti atentia catre vanzarile in crestere ale magazinului tau.Desigur, este mai ieftin si mai eficient cu expediere din depozitele noastre.

Ecommerce Curier Romania

fie ca esti persoana fizica sau juridica, gasesti la noi cel mai bun pret pentru trimiteri plicuri sau colete national, cu ramburs si transfer imediat al rambursului catre contul tau colector.Pret fix fara taxe aditionale

Standard Curier Europa

sa trimiti colete international a devenit extrem de simplu - acum in trei pasi expedierea se preia si ajunge la destinatie oriunde in Europa. Cu o oferta avantajoasa va livram cu ramburs oriunde in EURIOA si la cel mai mic pret in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Croatia

Ecommerce Curier Worldwide

Poti trimite plciuri si colete oriunde in lume pe cale aeriana din magazinul tau  cu o livrare rapida si eficienta fara operatiuni vamale in regim express 

Ecommerce Livrare Economica

Expedierea pe cale postala este si ieftina si sigura. Trimite pe cale postala prin reteaua TCE oriunde in lume , IEFTIN si fara operatiuni vamale. Livrare direct la destinatar printr-un serviciu exceptional de livrare.

Delivery Service

Fulfillment for Ecommerce

serviciul care asigura depozitare, pick, pack, livrare, gestiune stoc pentru magazinele online din Romania sau strainatate

Livrare International pentru marfa aflata in serviciul fulfillment 

Serviciul de e-fulfillment în România se referă la un ansamblu de servicii logistice care ajută companiile să își gestioneze și să își livreze produsele către clienți în mediul online.

Acest serviciu este extrem de important pentru companiile care își desfășoară activitatea în mediul online, deoarece acestea trebuie să își livreze produsele în timp util și să ofere o experiență de cumpărare plăcută clienților lor.

E-fulfillment-ul include o serie de activități, precum:

 • Primirea comenzilor online

 • Preluarea, ambalarea și pregătirea produselor pentru livrare

 • Procesarea plăților

 • Livrarea produselor către clienți

Pe lângă aceste activități, serviciile de e-fulfillment pot include și servicii suplimentare, cum ar fi stocarea produselor în depozite, gestionarea retururilor, servicii de asistență clienți etc.

Serviciul de e-fulfillment aduce numeroase avantaje afacerilor care activează în mediul online în România. Printre cele mai importante avantaje se numără:

 1. Eficiența operațiunilor - Serviciul de e-fulfillment ajută la îmbunătățirea eficienței operațiunilor afacerii prin centralizarea și automatizarea proceselor de gestionare a comenzilor, a inventarului și a livrărilor.

 2. Reducerea costurilor - Prin externalizarea operațiunilor de e-fulfillment, afacerea poate economisi timp și bani, deoarece nu trebuie să aloce resurse pentru a construi și menține o infrastructură proprie de depozitare și livrare.

 3. Extinderea pieței - Serviciul de e-fulfillment permite afacerii să se extindă pe piețele internaționale prin oferirea de servicii de livrare la nivel global. Acest lucru poate duce la o creștere semnificativă a vânzărilor și a profitului.

 4. Îmbunătățirea experienței clienților - Prin procesarea și livrarea rapidă a comenzilor, serviciul de e-fulfillment poate ajuta la îmbunătățirea experienței clienților și la creșterea satisfacției acestora.

 5. Acces la tehnologie și instrumente de gestionare a inventarului - Furnizorii de servicii de e-fulfillment oferă adesea instrumente de gestionare a inventarului și a comenzilor care permit afacerii să își urmărească eficient stocurile și să ia decizii mai bune în ceea ce privește gestionarea acestora.

În concluzie, serviciul de e-fulfillment poate oferi o serie de avantaje importante afacerilor care vând produse online în România, ajutându-le să își optimizeze operațiunile și să își îmbunătățească experiența clienților, în timp ce economisesc timp și bani.

bottom of page