top of page

CURIER RAPID INTERNATIONAL 
PLIC COLET RUTIER EUROPA

curierat plicuri, colete ieftin cu ramburs catre orice tara din Europa

curier_colete_ramburs_europa-removebg-preview.png

Serviciile TCE CURIERAT INTERNATIONAL ECOMMERCE, sunt special concepute deservirii nevoilor directe ale magazinelor online din Romania care doresc, sau au extins deja vanzarile in Europa.

TCE CURIER INTERNATIONAL ECOMMERCE este o solutie recunoscuta de magazinele online si firmele de fulfillment pentru:​​

TCE curier international ecommerce  NU APLICA :

- taxe bancare aferente transferului ramburs;

- index de combustibil; 

- taxe livrare in zone exterioare.

Deasemeni la serviciile noastre gasesti cu siguranta :

- serviciul de livrare cu ramburs;

- returnare IMEDIATA a rambursului colectat; 

- rata maxima de livrare cu succes datorita multiplelor incercari de livrare

-automatizare a procesului de emitere awb dar si de track and trace

curier europa afaceri online

COMPANII si AFACERI ONLINE 
curier ramburs Europa pentru afaceri online 

Alege serviciul curierat international potrivit nevoilor tale - rapid sau ieftin

Poti alege orice destinatie din EUROPA CONTINENTALA ( nu numai din Uniunea Europeana ) pentru livrari de plicuri colete si paleti.

Serviciul de livrare este disponibil atata pentru optiunea

CURIER ECONOMIC, CURIER STANDARAD RUTIER sau CURIER EXPRESS AERIAN, desigur cu aplicarea limitarilor specifice fiecarei destinatii in parte.

Atunci cand ai nevoie de o livrare cat mai ieftina, cand timpul de tranzit nu este o prioritate, serviciul potrivit pentru tine este 

CURIERAT ECONOMIC INTERNATIONAL

Trimite prin curier colete cu ramburs si livrare door to door oriunde in Europa

Alege serviciul de livrare plicuri sau colete prin curier ecommerce atunci cand iti doresti ca afacerea ta sa prospere prin vanzari online oriunde in Europa.

Serviciul de trimitere plicuri si colete cu  ramburs in Europa este special creat prin conectarea partenerilor, liderii in piata de curierat locala, pentru o livrare cu succes dar mai ales la un pret cat mai mic.

Cel mai IEFTIN CURIER INTERNATIONAL pentru LIVRARI PLICURI COLETE ORIUNDE IN EUROPA

curier ieftin anglia fara vam

Curier Standard Europa pentru Afaceri Online

Curieratul standard rutier cu ramburs în Europa are o serie de avantaje importante pentru cei care trimit colete sau pachete în această zonă. Iată câteva dintre cele mai importante avantaje:

 1. Costuri reduse - Serviciul de curierat standard rutier cu ramburs este unul dintre cele mai accesibile moduri de expediere a coletelor în Europa. Acest serviciu este mai ieftin decât opțiunile de livrare expres sau aeriene, fără a compromite calitatea serviciului.

 2. Livrare sigură și promptă - Cu o rețea extinsă de distribuție, companiile de curierat standard rutier cu ramburs asigură o livrare sigură și promptă a coletelor. Acestea își adaptează procesul de livrare în funcție de necesitățile clienților, garantând astfel că pachetele ajung la destinație în timp util.

 3. Monitorizare în timp real - Prin intermediul serviciului de curierat standard rutier cu ramburs, clienții pot urmări pachetele lor în timp real, astfel încât să fie la curent cu starea livrării și să poată estima momentul sosirii.

 4. Opțiunea ramburs - Un alt avantaj important al serviciului de curierat standard rutier cu ramburs este faptul că permite clienților să primească plata pentru colete înainte de a fi livrate. Aceasta este o opțiune importantă pentru afacerile care trimit produse către clienți și doresc să se asigure că primesc plata înainte de a elibera produsul.

 5. Acoperire largă - Serviciul de curierat standard rutier cu ramburs este disponibil în majoritatea țărilor europene, ceea ce face ca această opțiune să fie foarte convenabilă pentru cei care trimit colete în această regiune.

Avantaje livrare prin serviciul standard rutier in Europa

cel mai mic pret de livrare

plasare comenzi online sau automat prin API

preluare volum consolidat de marfa

pret eficient pentru a nu afecta vanzarile si pretul produsului tau

livrare cu ramburs la usa clientului

incercari repetate de livrare pentru cea mai buna rata de livare cu succes

avizarea client prin sms si email

preluare retururi din tarile mentionate

returnare consolidatat a marfii nelivrate

track and trace permanent direct sau prin API

În concluzie, curieratul standard rutier cu ramburs este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să trimită colete în Europa, oferind avantaje precum costuri reduse, livrare sigură și promptă, monitorizare în timp real, opțiunea ramburs și acoperire largă.

În general, serviciul de curierat ieftin rutier standard în Europa este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să trimită colete la costuri reduse, dar fără a compromite calitatea serviciului. Această opțiune oferă avantaje precum costuri reduse, opțiuni de livrare flexibile, monitorizare în timp real, siguranță și promptitudine, precum și opțiunea de ramburs, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru afaceri și persoane fizice.

Prin serviciul Curierat Ecommerce Europa oferim un serviciu eficient, sigura dar mai ales un serviciul IEFTIN de natura sa nu afecteze prin costrul de transport vanzarea produselor tale in Europa.

Din acest motiv grija noastra a fost sa iti obtinel CEL MAI BUN PRET de la operatorii francizati, pret fix, fara costuri variabile dar mai ales TRANSPARENT de asa natura incat sa poata fi prezentat clientului tau clar.

Stim ca grija ta este sa nu te trezesti avand costuri ascunse si sa iti pastrezi profitabilitatea clara, din acest motiv, tariful nostru este EXACT ceea ce vei gasi in factura.

PERSOANE FIZICE
Trimite in strainatate PLIC si COLET IEFTIN 
curier europa persoane fizice
trimite colete prin curier.jpeg

trimite repede fara griji in 4 pasi

1

PREGATESTI COLETUL

2

PLASEZI COMANDA

3

PREDAI COLETUL CURIERULUI

4

INCASEZI BANII DIN RAMBURS IMEDIAT DUPA LIVRARE

Foloseste curier ieftin national sau international fara contract

serviciul trimitere plicuri national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau

direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete

trimite plic Romania sau Europa fara restrictii

plic in romania_edited.png
plic in europa_edited.png
plic in lume_edited.png

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de plicuri documente, contracte, facturi, cmr-uri sau alte documente in original, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

Serviciul trimitere colete national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau

direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.

plic in romania_edited.png
plic in europa_edited.png
plic in lume_edited.png

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete national sau internationalsau alte documente in original, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

TRIMITE IEFTIN FARA VAMA IN UK si USA

Prin serviciul nostru de livrare ECONOMIC poti expedia PLICURI si COLETE economic sau expres, fara operatiuni vamale in AMERICA si ANGLIA - vezi detalii mai jos

Trimite curier Anglia.jpg
Trimite curier sua.jpg

Curieratul ieftin rutier standard în Europa este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să trimită colete în Europa la costuri reduse. Acest serviciu este disponibil în majoritatea țărilor europene și poate fi utilizat atât pentru livrarea de bunuri personale, cât și pentru livrarea de mărfuri comerciale.

Iată câteva dintre avantajele oferite de serviciul de curierat ieftin rutier standard în Europa:

 1. Costuri reduse - Acest serviciu este mai ieftin decât opțiunile de livrare express sau aeriene. Acest lucru face ca serviciul de curierat rutier standard să fie o opțiune preferată pentru cei care doresc să trimită colete la un cost accesibil.

 2. Opțiuni de livrare flexibile - Companiile de curierat rutier standard oferă opțiuni de livrare flexibile, astfel încât clienții să poată alege data și intervalul orar în care doresc să primească coletul.

 3. Monitorizare în timp real - Prin intermediul serviciului de curierat rutier standard, clienții pot urmări coletele lor în timp real, astfel încât să fie la curent cu starea livrării și să poată estima momentul sosirii.

 4. Siguranță și promptitudine - Serviciile de curierat rutier standard își adaptează procesul de livrare în funcție de necesitățile clienților, garantând astfel că pachetele ajung la destinație în timp util și în siguranță.

 5. Opțiunea de ramburs - Unele companii de curierat rutier standard oferă opțiunea de ramburs, astfel încât clienții să poată primi plata pentru coletele lor înainte de a fi livrate. Aceasta este o opțiune importantă pentru afacerile care trimit produse către clienți și doresc să se asigure că primesc plata înainte de a elibera produsul.

Extinderea vânzărilor online în Europa și livrarea prin curierat rutier ieftin poate aduce o serie de avantaje pentru afaceri. Iată câteva dintre argumentele pentru această strategie:

 1. Acces la o piață mare - Europa are o populație mare și diversă, ceea ce înseamnă că există oportunități de afaceri importante. Prin vânzarea online și livrarea prin curierat rutier ieftin, afacerile pot ajunge la un număr mare de clienți din diferite țări europene.

 2. Reducerea costurilor operaționale - Vânzarea online poate fi mai ieftină decât tradiționalele magazine fizice. De asemenea, livrarea prin curierat rutier ieftin poate reduce costurile de transport și stocare, permițând astfel afacerilor să își optimizeze cheltuielile și să crească marja de profit.

 3. Creșterea eficienței operaționale - Vânzarea online și livrarea prin curierat rutier ieftin poate crește eficiența operațională, deoarece permite afacerilor să automatizeze procesele de gestionare a comenzilor și de livrare. Astfel, angajații pot fi direcționați către alte sarcini importante.

 4. Creșterea satisfacției clienților - Prin livrarea prin curierat rutier ieftin, afacerile pot oferi clienților lor o opțiune de livrare accesibilă și convenabilă. Acest lucru poate crește satisfacția clienților și poate conduce la loialitatea lor pe termen lung.

 5. Accesibilitatea și flexibilitatea - Vânzarea online și livrarea prin curierat rutier ieftin oferă accesibilitate și flexibilitate clienților, permițându-le să cumpere produse de oriunde și oricând. Această flexibilitate poate fi un avantaj important într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

În concluzie, extinderea vânzărilor online în Europa și livrarea prin curierat rutier ieftin poate aduce o serie de avantaje pentru afaceri. Acest lucru poate permite afacerilor să ajungă la un număr mare de clienți, să reducă costurile operaționale, să crească eficiența operațională, să crească satisfacția clienților și să ofere accesibilitate și flexibilitate clienților.

bottom of page