top of page
ship to germany from romania

Trimitere plicuri sau colete in GERMANIA -transport prin curier ieftin

Expediaza fara griji colete din Romania in GERMANIA folosind serviciile noastre de livrare
CURIER ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in GERMANIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in GERMANIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din GERMANIA

Curierat Germania: tarife

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in GERMANIA

Piata de e-commerce din Germania este una dintre cele mai mari din Europa. Conform datelor publicate de Bundesverband E-Commerce und Versandhandel Deutschland (Asociația Germană pentru E-Commerce și Vânzări prin corespondență), veniturile din vânzările online din Germania au depășit 90 miliarde de euro în 2021.

Printre cele mai populare categorii de produse vândute online în Germania se numără electronice, îmbrăcăminte și încălțăminte, articole pentru casă și grădinărit, produse cosmetice și alimente. De asemenea, cumpărătorii online din Germania sunt foarte atenți la preț și oferte speciale, iar mulți dintre ei preferă să cumpere de la comercianți germani.

Cele mai mari platforme de e-commerce din Germania sunt Amazon.de, Otto.de, Zalando.de și eBay.de. Totuși, există și o serie de magazine online specializate și magazine independente care oferă produse unice și personalizate.

În general, piața de e-commerce din Germania este foarte competitivă și în continuă evoluție. Comercianții online trebuie să fie în măsură să ofere o experiență de cumpărare convenabilă și sigură, precum și să se adapteze la schimbările în preferințele și obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor germani.

ship to germany from romania

Solutii de livrare plicuri si colete in GERMANIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in GERMANIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport GERMANIA

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine pentru GERMANIA

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si transmisa spre livrare in GERMANIA

04

Predam expedierea ta catre DER KURIER GERMANIA pentru livrare la adresa indicata

05

Destinatarul din GERMANIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta si rambursul este colectat

PERSOANE FIZICE - Trimitere plic sau colet fara contract in GERMANIA

TRIMITERE IN GERMANIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in GERMANIA( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in GERMANIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in GERMANIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in GERMANIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in GERMANIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 5kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimitere plic colet ramburs croatia

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre GERMANIA cu ramburs. Primesc banii chiar in ziua urmatoare livrarii. 

CUM VAND ONLINE IN GERMANIA ?

Pentru a vinde online in Germania, trebuie sa urmati cateva etape importante:

Inregistrati-va pentru un numar de TVA german - inainte de a putea vinde online in Germania, trebuie sa va inregistrati pentru un numar de TVA german. Acest numar este necesar pentru a putea factura clientii si pentru a plati taxele de TVA. Puteti face acest lucru prin intermediul site-ului web al autoritatii fiscale germane.

Identificati-va platforma de vanzari online - exista o serie de platforme de vanzari online populare in Germania, cum ar fi Amazon, eBay sau Zalando. Va trebui sa va inregistrati pe una sau mai multe dintre aceste platforme pentru a putea vinde produsele dvs.

Crearea unei pagini web pentru magazinul dvs. online - daca doriti sa creati propriul dvs. magazin online, va trebui sa creati o pagina web pentru acesta. Acest lucru poate fi facut fie prin intermediul unui constructor de site-uri, fie prin intermediul unui dezvoltator web profesionist.

Stabiliti metodele de plata - este important sa stabiliti metodele de plata disponibile pentru clientii dvs. inainte de a incepe sa vindeti produse. Cele mai populare metode de plata in Germania sunt cardurile de credit, PayPal si plata la livrare.

Livrarea produselor - va trebui sa alegeti o metoda de livrare pentru produsele dvs. Poti alege sa colaborati cu o companie de curierat sau sa folosesti serviciul de livrare oferit de platforma de vanzari online pe care o folosesti.

Promovati-va magazinul online - pentru a atrage mai multi clienti, va trebui sa promovati magazinul dvs. online. Puteti face acest lucru prin intermediul social media, publicitate online sau prin intermediul programelor de afiliere.

In general, este important sa respectati regulile si reglementarile germane cu privire la vanzarile online. Asigurati-va ca produsele dvs. sunt conforme cu standardele germane si ca informatiile despre produs sunt clare si complete.

CUM LIVREZ PRIN CURIER IN GERMANIA ?

Serviciul nostru de curierat ieftin cu ramburs ofera o solutie convenabila si fiabila pentru trimiterea coletelor din Romania in Germania si viceversa. Avem o retea vasta de livrare in toata Romania si Germania, ceea ce ne permite sa oferim tarife competitive si timpi de livrare rapizi.

Oferim serviciul de curierat cu ramburs, ceea ce inseamna ca destinatarul va plati contravaloarea coletului la primirea acestuia. Aceasta este o modalitate sigura si convenabila de plata, care ofera confortul de a plati doar atunci cand coletul a ajuns la destinatie.

Pentru a beneficia de serviciul nostru de curierat ieftin cu ramburs, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa creati un cont online pe site-ul nostru si sa introduceti detaliile coletului. Veti primi imediat un pret estimativ, astfel incat sa puteti lua o decizie informata cu privire la trimiterea coletului.

In plus, oferim si serviciul de urmarire a coletelor, astfel incat sa puteti sti intotdeauna unde se afla coletul dvs. si cand va ajunge la destinatie. In cazul in care aveti nevoie de asistenta sau aveti intrebari cu privire la serviciul nostru de curierat, puteti contacta echipa noastra de asistenta pentru clienti, care este intotdeauna pregatita sa va ajute.

In concluzie, serviciul nostru de curierat ieftin cu ramburs este o alegere excelenta pentru trimiterea coletelor din Romania in Germania sau viceversa. Suntem dedicati sa oferim o experienta de livrare rapida, fiabila si convenabila pentru clientii nostri.

CUM POT PRELUA PRIN CURIER DIN GERMANIA ?

Serviciul nostru de curierat pentru preluarea retururilor din Germania si livrarea acestora in Romania este solutia perfecta pentru oricine doreste sa trimita colete sau pachete din Germania in Romania, inclusiv produse returnate.

Oferim o solutie simpla si eficienta pentru cei care doresc sa returneze produsele achizitionate din Germania in Romania, sau pentru magazinele online care doresc sa preia produsele returnate de la clientii lor din Germania si sa le livreze in Romania.

Pentru a utiliza serviciul nostru de curierat pentru preluarea retururilor, trebuie doar sa ne contactati si sa ne oferiti detaliile coletului. Vom prelua coletul de la adresa specificata din Germania si il vom livra la destinatia dorita din Romania, cu un timp de livrare rapid si sigur.

Fie ca aveti nevoie de preluarea si livrarea unui singur colet sau a mai multor colete, suntem pregatiti sa va ajutam. Oferim tarife competitive si servicii personalizate, astfel incat sa putem satisface nevoile individuale ale fiecarui client.

De asemenea, putem oferi si serviciul de urmarire a coletelor, astfel incat sa puteti sti intotdeauna unde se afla coletul dvs. si cand va ajunge la destinatie.

In concluzie, serviciul nostru de curierat pentru preluarea retururilor din Germania si livrarea acestora in Romania este o solutie eficienta si convenabila pentru oricine doreste sa trimita colete sau pachete din Germania in Romania. Cu tarife competitive si servicii personalizate, suntem dedicati sa oferim o experienta de livrare rapida, sigura si fiabila pentru clientii nostri.

bottom of page