top of page
trimite plic colet curier national international

Trimite plicuri colete ieftin prin curier sau posta
in Romania si Strainatate 

comanda curier

Trimite prin curier national sau international plic sau colet
in Romania sau Strainatate

alege din lista ce doresti sa trimiti si unde 

Trimite COLET EXPRESS oriunde in lume

colete worldwide
75.00LEI
Trimite Colet International oriunde in lume- expedieri colete ieftin in strainatate
În stoc
1
Detalii produs
PRODUS: COLET INTERNATIONAL EXPRESS
LIVRARE PRIN: CURIER INTERNATIONAL
Imprimanta: este necesara
Timp de Tranzit Estimat: 2-4 zile
Ramburs (C.O.D.): NU
Redirectionare: NU
Returnare Dovada de Livrare: ELECTRONIC
Limite de Greutate: 70 kg
Limite de Dimensiuni: 120 cm x 80 cm x 40 cm
Limite de Valoare: fara valoare comerciala
Nota Expediere: Pot fi expediate numai mostre sau cadouri fara valoare comerciala.
Timp de Tranzit: timpul de tranzit este exprimat in zile lucratoare si are caracter informativ putand fi influentat de factori operationali

Trimite COLETE international prin curier express.

Nu taxam livrarea in zone exterioare sau kilometrii aditionali. Indexul de combustibil este inclus in pret.

Serviciul de expediere colete express international pe cale mixta rutier/aerian.

EU - toate destinatiile din Uniunea Europeana

ELVETIA -toate destinatiile din Elvetia

EUROPA CONTINENTALA -Anglia, Albania, Azerbaijan, Belarus, Bosnia, Gibraltar, Groenlanda, Georgia, Islanda, Kazakhstan, Kyrgystan, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, Armenia, Rusia, Muntenegru, Serbia, Tajikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan

SUA/CANADA - toate destinatiile din America de Nord

WORLD -toate celelalte destinatii de pe glob

Pentru expedierea de colete international se aplica Conditiile Generale de Transport care pot fi consultate aici

Salvează acest produs pentru mai târziu

Intrebari frecvente despre

trimitere prin curierat

national sau international

Daca nu gasesti aici raspunsul la intrebarile tale poti apela oricand la un operator pe email sau telefon, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00.

Cum plasez comanda de curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda ! -ALEGI CE VREI SA EXPEDIEZI-in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in functie de unde ai de trimis (in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume) -SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). ATENTIE...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). -EFECTUEZI PLATA si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta. Asta e tot ! Un curier soseste curand la usa ta !

Cum pot modifica o comanda? Comenzile deja inregistrate nu pot fi modificate, acestea fiind inregistrate direct in sistemele companiilor de curierat partenere. In cazul in care ati gresit la completarea datelor din comanda, puteti solicita anularea acesteia prin serviciul de suport sau telefonic -ops@tceholding.ro sau 0728 818 790

Cand primesc rambursul ? Rambursul aferent coletului tau este virat in contul tau bancar in termen de 24 ore din momentul receptionarii efective a rambursului in contul nostru bancar.

Cum pot anula o comanda? Comenzile deja inregistrate pot fi anulate fara nici un cost pana in momentul in care nu sunt preluate in mod fizic de catre compania de curierat. In cazul in care doriti sa anulati o comanda deja preluata de catre curier va rugam sa ne contactati in scris pe adresa de email sau telefonic cu numarul comenzii sau alte informatii de identificare.

Am inregistrat o comanda, trebuie sa sun eu curierul? Odata ce comanda dvs. a fost inregistrata si sunteti in posesia etichetelor de transport, curierul este notificat in mod automat cu privire la adresa si datele de contact ale expeditorului, tot ce aveti de facut este sa pregatiti corespunzator coletul si sa asteptati sa fiti contactat/a de catre curier pentru a prelua coletul dvs.

Unde pot trimite plicuri si colete prin voi ? Poti trimite atat in Romania, Europa cat si oriunde in lume, important este sa alegi corect din lista unde vrei sa trimiti. PLIC COLET NATIONAL pentru expedieri oirunde in Romania PLIC COLET PALET EUROPA -pentru expedieri oriunde in Europa, -PLIC COLET ORIUNDE IN LUME- pentru trimiteri oriunde in afara Uniunii Europene. Nu te descurci...nu ezita sa contactezi un operator pe email sau telefon.

Cum verific unde se afla expedierea mea ? Vei primi de la operatorul nostru etichetele atat national cat si international. Aceste etichete...mai exact numarul comenzii, poate fi monitorizat permanent in pagina web a companiei, acolo unde ai plasat comanda, accesand casuta track and trace.

Servicii de curierat sau cargo national si international care pot fi folosite pentru trimiterea de plicuri, colete sau paleti in Romania sau strainatate

Trimiterea de plicuri si colete atat national cat si international poate fi o sarcina dificila, dar cu ajutorul unui serviciu de curierat de calitate, acest proces poate deveni mai usor si mai eficient.

Serviciile de trimitere plicuri si colete in Romania sau in strainatate pot oferi solutii rapide si eficiente pentru nevoile dvs. de expediere, indiferent de dimensiunea sau destinatia plicului sau coletului. Daca aveti nevoie sa trimiteti un plic in Romania sau sa expediati un colet in strainatate, puteti avea incredere in serviciile de curierat pentru a livra cu promptitudine si in siguranta produsele dvs.

Cu optiuni flexibile de livrare, cum ar fi livrare standard sau expediata, puteti alege cea mai buna solutie pentru necesitatile dvs. de livrare, in functie de termenul limita si bugetul dvs. De asemenea, majoritatea serviciilor de curierat ofera urmarire online a coletului, astfel incat sa puteti verifica starea livrarii in orice moment.

In concluzie, daca aveti nevoie sa trimiteti plicuri sau colete atat in tara cat si in strainatate, puteti avea incredere in serviciile de curierat pentru a va oferi solutii rapide, eficiente si sigure. Cu optiuni flexibile de livrare si posibilitatea de a urmari coletul online, puteti fi siguri ca produsele dvs. vor ajunge la destinatie in mod sigur si la timp.

bottom of page