top of page
trimitere plic colet ieftin grecia ramburs

Trimitere plicuri sau colete in Grecia -transport curier ieftin ramburs

trimitere plic colet ieftin grecia ramburs

Expediaza fara griji colete din Romania in GRECIA folosind serviciile noastre de livrare
ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in GRECIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in GRECIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din GRECIA

PRELUARI DIN GRECIA si LIVRARE IN ROMANIA

PRELUAM in regim express de oriunde din GRECIA, ORICE GREUTATE, ORICE VOLUM cu sau fara RAMBURS si livram indiferent de adresa ORIUNDE IN ROMANIA.
Gasesti la noi cel mai bun, mai rapid si mai ieftins erviciu de preluare din GRECIA  pentru magazine online care doresc colectarea retururilor cat si pentru preluari ocazionale din GRECIA.

 

curier grecia afaceri online

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in GRECIA

PIATA DE ECOMMERCE DIN GRECIA

În Grecia, piața de e-commerce a crescut semnificativ în ultimii ani. Potrivit unui raport realizat de Forrester Research în 2020, valoarea pieței de e-commerce din Grecia a crescut cu aproximativ 25% în 2019, atingând un nivel de aproximativ 5,5 miliarde de euro.

Principalii jucători de pe piața de e-commerce din Grecia sunt retailerii tradiționali care au dezvoltat și o prezență online, precum și magazinele online pure-play. De asemenea, există și o creștere a comerțului transfrontalier, cu consumatorii greci care fac achiziții online din alte țări din Europa și din alte regiuni.

În ceea ce privește categoriile de produse achiziționate online în Grecia, cele mai populare sunt moda, electronicele și călătoriile. De asemenea, există o creștere a achizițiilor online de alimente și băuturi, în special în contextul pandemiei de COVID-19.

În ceea ce privește aspectele legate de infrastructura de plată online, cardurile de credit și debit sunt metodele de plată preferate de consumatorii greci, iar plata la livrare este încă o opțiune populară.

În concluzie, piața de e-commerce din Grecia este într-o creștere constantă și oferă oportunități interesante pentru retailerii care își doresc să își extindă afacerile online.

trimitere plic colet ieftin grecia ramburs

Solutii de livrare plicuri si colete in GRECIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in GRECIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre TAXYDROMIKI pentru livrare la adresa indicata

05

Destinatarul din GRECIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimitere plic sau colet fara contract in GRECIA

curier grecia persoane fizice

TRIMITE IN GRECIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in GRECIA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in GRECIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in GRECIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in GRECIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in GRECIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimitere plic colet ieftin grecia rambursa ieftin spania

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre GRECIA cu ramburs. Primesc banii chiar in ziua urmatoare livrarii. 

CUM VAND ONLINE IN GRECIA ?

Dacă doriți să vindeți online în Grecia, puteți urma acești pași:

Obțineți un număr de identificare fiscală grecesc (AFM). Acest lucru este necesar pentru a putea înregistra o companie în Grecia și pentru a putea factura clienții.

Creați un magazin online pe o platformă e-commerce sau pe propriul site web. Asigurați-vă că magazinul online este localizat în greacă și are opțiuni de plată și livrare relevante pentru clienții din Grecia.

Înregistrați-vă magazinul online într-un portal de comerț electronic, cum ar fi Skroutz sau BestPrice, care conectează comercianții cu consumatorii. Aceste platforme sunt populare în Grecia și pot ajuta la atragerea de noi clienți.

Promovați-vă magazinul online prin intermediul rețelelor sociale, a reclamelor online și a marketingului de conținut pentru a ajunge la potențiali clienți în Grecia.

Asigurați-vă că respectați reglementările fiscale și de protecție a consumatorilor din Grecia. Înregistrați-vă pentru taxele corespunzătoare și asigurați-vă că politica dvs. de returnare și garanție respectă standardele locale.

Fiți pregătit să furnizați asistență clienților în greacă, deoarece majoritatea clienților vorbesc această limbă în Grecia.

În final, monitorizați și analizați performanța magazinului dvs. online și adaptați-vă strategia pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a crește vânzările.

Sper că aceste sfaturi vă vor fi utile. Succes în afaceri!

CUM LIVREZ PRIN CURIER IN GRECIA ?

Suntem încântați să vă prezentăm serviciul nostru de livrare în Grecia prin curierat ieftin cu ramburs, care vă poate ajuta să livrați pachete rapid și convenabil la adresele din întreaga țară.

Prin intermediul acestui serviciu, puteți trimite pachete de dimensiuni și greutăți diferite, de la documente și colete mici până la pachete mai mari și grele. Indiferent de dimensiunea pachetului dvs., vă putem ajuta să îl livrați la destinație într-un timp cât mai scurt și la un preț competitiv.

Serviciul nostru de livrare în Grecia este disponibil la nivel național și este gestionat de curieri de încredere, care au o vastă experiență în livrarea pachetelor în siguranță și la timp. De asemenea, prin intermediul serviciului nostru de livrare prin curierat ieftin cu ramburs, puteți alege să plătiți pentru serviciul nostru în momentul livrării, ceea ce face acest serviciu ideal pentru trimiterea pachetelor la clienți sau parteneri de afaceri.

Indiferent de natura pachetului dvs. sau de locația de livrare din Grecia, suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și să vă ajutăm să livrați pachetele în siguranță și la timp. Prin intermediul serviciului nostru de livrare prin curierat ieftin cu ramburs, puteți avea încredere că pachetul dvs. va fi livrat la destinație în cel mai scurt timp posibil, la un preț competitiv și cu o calitate de serviciu impecabilă.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de livrare eficient, rapid și ieftin în Grecia, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de livrare prin curierat ieftin cu ramburs și despre modul în care putem vă ajutăm să livrați pachetele în siguranță și la timp în întreaga țară.

CUM POT PRELUA PRIN CURIER DIN GRECIA ?

Suntem mândri să vă prezentăm serviciul nostru de curierat ieftin, care vă poate ajuta să preluați pachete din Grecia și să le livrați în siguranță în România. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate într-un mod convenabil și accesibil pentru clienții noștri, iar acest serviciu este o soluție ideală pentru transportul de pachete de dimensiuni și greutăți diferite între cele două țări.

Prin intermediul acestui serviciu, puteți prelua pachetele din Grecia și să le livrați la adresele din România în cel mai scurt timp posibil, cu un cost redus. Indiferent de natura pachetului dvs., vă putem ajuta să îl livrați la destinație într-un timp cât mai scurt și la un preț competitiv.

Serviciul nostru de curierat ieftin este gestionat de curieri de încredere, care au o vastă experiență în livrarea pachetelor în siguranță și la timp. De asemenea, puteți beneficia de opțiunea de plată ramburs la livrare, ceea ce face acest serviciu de preluare din Grecia un serviciu excelent.

CURIER ECOMMERCE BULGARIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Bulgaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in LEVA si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.5 eur / plic 

3.85 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE UNGARIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Ungaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in HUF si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.7 eur / plic 

3.88 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE GRECIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Grecia de pana la 40 kg / colet

livrare in 4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.5 eur / plic 

5.74 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE POLONIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Polonia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in ZLOT si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

4.6 eur / plic 

4.73 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE CROATIA

Plicuri Romania-Romania

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Croatia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.6 eur / plic 

6.73 eur/ colet 1 kg

bottom of page