top of page

Ship parcel and envelopes cheap by courier or post in Romania and Abroad 

comanda curier

Send envelope or parcel by national or international courier

choose from the list what you want to send and where

Sorteaza dupa
BEST PRICE
Trimite PLIC in Romania
Trimite PLIC in Romania
Trimite PLIC in Romania
Trimite Plic National oriunde Romania - livrari plicuri ieftin in Romania
was 18.00LEI
Reducere 21%
14.30LEI
La reducere
Trimite COLET in Romania
Trimite COLET in Romania
Trimite COLET in Romania
Trimite Colet National Romania - expedieri colet ieftin Romania-Romania
was 19.00LEI
Reducere 23%
14.60LEI
LA REDUCERE
Trimitere plic documente si corespondenta international curier posta
Trimite PLIC CURIER International
Trimite PLIC CURIER International
Trimitere Plic International -transport si livrare plicuri corespondenta ieftin in strainatate.
was 51.00LEI
Reducere 39%
31.30LEI
La reducere
Trimitere COLET CURIER INTERNATIONAL in Europa
Trimite COLET CURIER in Europa
Trimite COLET CURIER in Europa
Trimite Colet International in Europa - expedieri colete ieftin in strainatate
was 64.00LEI
Reducere 47%
33.65LEI
RAPID SI SIMPLU
Trimite COLET CURIER International in Strainatate
Trimite COLET CURIER International
Trimite COLET CURIER International
Trimite Colet International oriunde in lume- expedieri colete ieftin in strainatate
was 72.00LEI
Reducere 42%
42.00LEI
NEW SERVICES
Retur Produse Online International
Retur Produse Online International
Retur Produse Online International
Transport si livrare RETUR produse SHEIN, AMAZON, ALIEXPRESS, ETSY, EBAY
42.90LEI
Trimite Plic Colet in Germania- expedieri si transport ieftin de plicuri si colete in Germania
Trimite PLIC COLET in Germania
Trimite PLIC COLET in Germania
Trimite Plic Colet in Germania- expedieri si transport ieftin de plicuri si colete in Germania
43.40LEI
Trimite PLIC COLET in Anglia
Trimite PLIC COLET in Anglia
Trimite PLIC COLET in Anglia
Trimite Plic Colet in Anglia- expedieri ieftin de plicuri si colete in UK
44.10LEI
Trimite PLIC COLET in Turcia
Trimite PLIC COLET in Turcia
Trimite PLIC COLET in Turcia
Trimite Plic Colet in Turcia- expedieri ieftin de plicuri si colete in Turcia
54.40LEI
Trimite PLIC COLET in China
Trimite PLIC COLET in China
Trimite PLIC COLET in China
Trimite Plic Colet in China- expedieri ieftin de plicuri si colete in China
64.20LEI
Trimite PLIC COLET in America
Trimite PLIC COLET in America
Trimite PLIC COLET in America
Trimite Plic Colet in America- expedieri ieftin de plicuri si colete in SUA
65.77LEI
trimitere palet marfa national international transport cargo strainatate
Trimite PALET CARGO in Romania sau Strainatate
Trimite PALET CARGO in Romania sau Strainatate
Trimite Paleti National International - distributie marfa paletizata in Romania si strainatate
122.00LEI

Ho do I place order for

sending by courier

national or international

If you don't find the answer to your questions here, you can always call an operator by email or phone, from Monday to Friday between 09:00 and 17:00.

PLACING AN ORDER is simple. All you need to do is enter complete and correct information to initiate it by carefully reading the instructions for each section. Each national or international courier service has its own limitations, so it is necessary for the information entered to be complete and accurate.

LABELING AND ORDER PICKUP - after placing the order, you will receive the shipping label via email (two labels in the case of international shipments - one for national and one for international) which must be applied to your envelope or package. Without any further action, a courier will show up at the address indicated in the order to pick it up.

After placing the order, you will be directed to the payment page.

You will also be able to enter the COMPANY NAME and TAX CODE if you wish for your shipment to be made under the company name.

Regardless, upon completion of the order, you will receive the invoice attached to the email confirmation.

You can pay by BANK CARD by entering its information when placing the order, PAYPAL, or STRIPE.

Having doubts... no problem! You can send us the details via email and pay by bank transfer upon receiving the shipping documents.

We cannot process shipments with payment upon destination or cash on delivery.

Usual questions about sending by courier in Romania or Abroad

Cum plasez comanda de curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda ! -ALEGI CE VREI SA EXPEDIEZI-in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in functie de unde ai de trimis (in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume) -SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). ATENTIE...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). -EFECTUEZI PLATA si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta. Asta e tot ! Un curier soseste curand la usa ta !

Cum pot modifica o comanda? Comenzile deja inregistrate nu pot fi modificate, acestea fiind inregistrate direct in sistemele companiilor de curierat partenere. In cazul in care ati gresit la completarea datelor din comanda, puteti solicita anularea acesteia prin serviciul de suport sau telefonic -ops@tceholding.ro sau 0728 818 790

Cand primesc rambursul ? Rambursul aferent coletului tau este virat in contul tau bancar in termen de 24 ore din momentul receptionarii efective a rambursului in contul nostru bancar.

Cum pot anula o comanda? Comenzile deja inregistrate pot fi anulate fara nici un cost pana in momentul in care nu sunt preluate in mod fizic de catre compania de curierat. In cazul in care doriti sa anulati o comanda deja preluata de catre curier va rugam sa ne contactati in scris pe adresa de email sau telefonic cu numarul comenzii sau alte informatii de identificare.

Am inregistrat o comanda, trebuie sa sun eu curierul? Odata ce comanda dvs. a fost inregistrata si sunteti in posesia etichetelor de transport, curierul este notificat in mod automat cu privire la adresa si datele de contact ale expeditorului, tot ce aveti de facut este sa pregatiti corespunzator coletul si sa asteptati sa fiti contactat/a de catre curier pentru a prelua coletul dvs.

Unde pot trimite plicuri si colete prin voi ? Poti trimite atat in Romania, Europa cat si oriunde in lume, important este sa alegi corect din lista unde vrei sa trimiti. PLIC COLET NATIONAL pentru expedieri oirunde in Romania PLIC COLET PALET EUROPA -pentru expedieri oriunde in Europa, -PLIC COLET ORIUNDE IN LUME- pentru trimiteri oriunde in afara Uniunii Europene. Nu te descurci...nu ezita sa contactezi un operator pe email sau telefon.

Cum verific unde se afla expedierea mea ? Vei primi de la operatorul nostru etichetele atat national cat si international. Aceste etichete...mai exact numarul comenzii, poate fi monitorizat permanent in pagina web a companiei, acolo unde ai plasat comanda, accesand casuta track and trace.

National and international courier or cargo services that can be used to send envelopes, parcels or pallets in Romania or abroad

Despre serviciul de curierat national si international.... Trimiterea de plicuri si colete atat national cat si international poate fi o sarcina dificila, dar cu ajutorul unui serviciu de curierat de calitate, acest proces poate deveni mai usor si mai eficient. Serviciile de trimitere plicuri si colete in Romania sau in strainatate pot oferi solutii rapide si eficiente pentru nevoile dvs. de expediere, indiferent de dimensiunea sau destinatia plicului sau coletului. Daca aveti nevoie sa trimiteti un plic in Romania sau sa expediati un colet in strainatate, puteti avea incredere in serviciile de curierat pentru a livra cu promptitudine si in siguranta produsele dvs. Cu optiuni flexibile de livrare, cum ar fi livrare standard sau expediata, puteti alege cea mai buna solutie pentru necesitatile dvs. de livrare, in functie de termenul limita si bugetul dvs. De asemenea, majoritatea serviciilor de curierat ofera urmarire online a coletului, astfel incat sa puteti verifica starea livrarii in orice moment. In concluzie, daca aveti nevoie sa trimiteti plicuri sau colete atat in tara cat si in strainatate, puteti avea incredere in serviciile de curierat pentru a va oferi solutii rapide, eficiente si sigure. Cu optiuni flexibile de livrare si posibilitatea de a urmari coletul online, puteti fi siguri ca produsele dvs. vor ajunge la destinatie in mod sigur si la timp.

Cum aleg serviciul de curierat potrivit pentru afacerea mea ... Alegerea serviciului de curierat potrivit pentru afacerea dvs. poate avea un impact semnificativ asupra satisfacției clienților și a eficienței operaționale. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a alege serviciul de curierat potrivit pentru afacerea dvs.: Analizați Nevoile Dvs.: Evaluarea volumului de expedieri: Cât de des trimiteți colete? Care este dimensiunea medie a expedierilor? Destinații: Livrați local sau internațional? Aveti nevoie de acoperire globală? Costuri Transparente: Comparați tarifele de livrare între diferiții furnizori de servicii de curierat. Asigurați-vă că înțelegeți toate costurile implicate. Urmărire și Transparență: Serviciul oferă opțiuni de urmărire a expedierilor? Transparența este crucială pentru atât pentru dvs., cât și pentru clienții dvs. Politica de Retur: Verificați politica de retur a furnizorului de servicii de curierat. Un proces simplu de retur poate îmbunătăți experiența clienților. Siguranță și Asigurare: Asigurați-vă că serviciul oferă opțiuni de asigurare pentru coletele valoroase. Siguranța este esențială, în special pentru bunurile fragile sau scumpe. Timp de Livrare: Întrebați despre timpul estimat de livrare pentru diferite destinații. Este important să respectați termenele de livrare promovate. Acoperire Geografică: Verificați dacă furnizorul de servicii de curierat acoperă toate zonele la care doriți să livrați. Recenzii și Recomandări: Citiți recenzii și feedback de la alte afaceri. Aflați despre experiența altor antreprenori cu furnizorii de curierat. Servicii Adiționale: Verificați dacă furnizorul oferă servicii suplimentare, cum ar fi livrarea cu ramburs, depozitare temporară sau ambalare specială. Suport pentru Clienți: Asigurați-vă că există un serviciu pentru clienți eficient care vă poate asista cu orice problemă sau întrebare. Aspect Ecologic: Dacă este important pentru afacerea dvs., verificați angajamentul furnizorului de servicii de curierat față de practici ecologice. Flexibilitate Contractuală: Evaluarea flexibilității contractuale. Un furnizor care se adaptează la nevoile dvs. în creștere este esențial. În final, alegeți furnizorul care se potrivește cel mai bine cu nevoile și valorile afacerii dvs. O colaborare solidă cu un serviciu de curierat poate contribui semnificativ la succesul afacerii dvs.

Cum alegi serviciul de curierat national sau international.... Bine ați venit la serviciul nostru de trimitere colete ieftin în România și în străinătate, prin curier rapid sau poșta economică! Oferim soluții accesibile și eficiente pentru trimiterea coletelor și plicurilor dumneavoastră, indiferent de destinație. Cu noi, puteți beneficia de expediere prin curier rapid, care asigură o livrare rapidă și sigură a trimiterilor dumneavoastră. Colaborăm cu cei mai de încredere furnizori de curierat, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune tarife și servicii de calitate. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai economice, vă punem la dispoziție și serviciul de expediere prin poștă, care vă permite să trimiteți coletele în România și în străinătate la un preț mai redus. Avem opțiuni flexibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și bugetului. Indiferent că doriți să trimiteți un colet în România sau în străinătate, suntem aici să vă ajutăm. Oferim servicii de expediere atât în țară, cât și internaționale, acoperind o gamă largă de destinații. Doriți să aflați prețul pentru trimiterea unui plic sau a unui colet? Contactați-ne astăzi și vom putea oferi o estimare personalizată în funcție de dimensiunea și greutatea trimiterii dumneavoastră. Încredințați-ne trimiterea dumneavoastră de plicuri sau colete și vă garantăm că vor ajunge în siguranță și la destinație în cel mai scurt timp posibil. Asigurăm urmărirea expedierii, astfel încât să puteți fi mereu la curent cu stadiul livrării. Alegeți serviciul nostru de trimitere colete ieftin în România sau în străinătate prin curier rapid sau poșta economică și beneficiați de o experiență convenabilă și fiabilă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și a programa expedierea dumneavoastră.

De ce sa am grijla atunci cand folosesc serviciul de curierat ? Folosirea serviciilor de curierat poate aduce multe beneficii afacerii dvs., dar este important să aveți grijă și să fiți conștient de anumite aspecte pentru a evita eventualele probleme sau neplăceri. Iată câteva motive pentru care ar trebui să aveți grijă atunci când utilizați serviciile de curierat: Siguranța Expedițiilor: Expedițiile dvs. pot conține produse valoroase sau fragile. Asigurați-vă că sunt ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul transportului. Urmărire și Transparență: Alegeți un serviciu care oferă opțiuni de urmărire pentru expedieri. Transparența în privința stadiului trimiterii este crucială pentru a ști unde se află aceasta în orice moment. Politica de Retur: Verificați politica de retur a furnizorului de servicii de curierat. Asigurați-vă că este ușor pentru clienții dvs. să returneze produsele și să beneficieze de o soluție rapidă în caz de problemă. Termenele de Livrare: Respectați termenele de livrare. O întârziere poate duce la nemulțumirea clienților și poate afecta reputația afacerii dvs. Asigurare pentru Expediții Scumpe: Dacă expedierile dvs. conțin produse scumpe, asigurați-le pentru a vă proteja împotriva pierderilor în caz de evenimente nefericite. Ambalaj Corespunzător: Un ambalaj adecvat este esențial pentru a proteja conținutul expedierilor. Ambalarea necorespunzătoare poate duce la deteriorarea bunurilor. Informații Corecte de Livrare: Furnizați informații corecte și complete pentru livrare. Adresa incorectă sau incomplete poate duce la livrarea greșită a coletului. Ferirea de Fraude: Protejați expedierile împotriva fraudei. Alegeți servicii de curierat de încredere pentru a evita pierderea de mărfuri sau bani. Respectarea Regulamentelor Vamale: Dacă efectuați livrări internaționale, asigurați-vă că respectați toate regulamentele vamale pentru a evita întârzieri și taxe suplimentare. Gestionarea Corectă a Livrărilor cu Ramburs: Dacă utilizați livrarea cu ramburs, asigurați-vă că serviciul oferă o gestionare corectă și sigură a plăților. Feedback și Recenzii: Monitorizați feedback-ul și recenziile clienților cu privire la serviciul de curierat. Aceasta vă poate oferi informații despre posibile probleme și calitatea serviciului. Având grijă la aceste aspecte, veți contribui la asigurarea unor livrări eficiente și la menținerea unei relații pozitive cu clienții dvs.

bottom of page