top of page
CURIER IEFTIN RAMBURS COLETE AUSTRIA

Trimitere plicuri sau colete in AUSTRIA -transport prin curier ieftin

Expediaza fara griji colete din Romania in AUSTRIA folosind serviciile noastre de livrare
CURIER ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in AUSTRIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in AUSTRIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din AUSTRIA

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in AUSTRIA

E-commerce-ul este foarte popular în Austria, cu o creștere semnificativă a comerțului electronic în ultimii ani. Potrivit studiilor, aproximativ 79% dintre utilizatorii de internet din Austria au cumpărat online în 2020, iar valoarea totală a vânzărilor de ecommerce din Austria a crescut cu 7,4% în același an, ajungând la 5,5 miliarde de euro.

Cele mai populare categorii de produse cumpărate online în Austria sunt îmbrăcămintea și încălțămintea, produsele cosmetice și articolele de îngrijire personală, produsele electronice și electrocasnicele, cărțile și jucăriile.

Cele mai mari platforme de ecommerce din Austria sunt Amazon, eBay și Zalando, dar există și multe magazine online locale și specializate care sunt populare în țară.

În general, piața de ecommerce din Austria este bine dezvoltată și continuă să crească, iar consumatorii din Austria sunt foarte deschiși să cumpere produse online

CURIER IEFTIN RAMBURS COLETE AUSTRIA

Solutii de livrare plicuri si colete in AUSTRIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in AUSTRIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport AUSTRIA

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine pentru AUSTRIA

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si transmisa spre livrare in AUSTRIA

04

Predam expedierea ta catre QUEHENBERGER AUSTRIA pentru livrare la adresa indicata

05

Destinatarul din AUSTRIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta si rambursul este colectat

PERSOANE FIZICE - Trimitere plic sau colet fara contract in AUSTRIA

TRIMITERE IN AUSTRIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in AUSTRIA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in AUSTRIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in AUSTRIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in AUSTRIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in AUSTRIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 5kg/ colet AUSTRIA

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet AUSTRIA

CURIER IEFTIN RAMBURS COLETE AUSTRIA

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre AUSTRIA cu ramburs. Primesc banii chiar in ziua urmatoare livrarii. 

CUM VAND ONLINE IN AUSTRIA ?

Dacă doriți să vindeți online în Austria, există câteva opțiuni disponibile pentru a vă promova afacerea și a atrage clienți:

 1. Crearea unui magazin online - puteți crea propriul magazin online, folosind platforme de ecommerce populare, cum ar fi Shopify, WooCommerce sau Magento. Acestea sunt ușor de utilizat și vă permit să creați și să gestionați magazinul dvs. online.

 2. Vânzarea pe platforme de ecommerce existente - puteți vinde produsele dvs. pe platforme de ecommerce existente, cum ar fi Amazon, eBay sau Zalando. Aceste platforme au deja o bază de clienți mare și vă pot ajuta să ajungeți la o audiență mai largă.

 3. Utilizarea social media - puteți folosi rețelele sociale pentru a vă promova afacerea și a atrage clienți. Puteți crea o pagină de Facebook sau Instagram pentru afacerea dvs. și să postați fotografii și informații despre produsele dvs.

 4. Utilizarea marketingului online - puteți utiliza instrumente de marketing online, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads, pentru a vă promova afacerea și a atrage clienți.

Este important să luați în considerare și aspectele legale și fiscale atunci când vindeți online în Austria. De exemplu, trebuie să vă asigurați că sunteți înregistrat pentru TVA și să respectați regulile privind protecția consumatorilor și confidențialitatea datelor. Este recomandat să consultați un avocat sau un consultant fiscal pentru a vă asigura că respectați toate reglementările.

CUM LIVREZ PRIN CURIER IN AUSTRIA  ?

Dacă aveți nevoie să trimiteți colete sau pachete în Austria, serviciul nostru de curierat ieftin ramburs este soluția ideală pentru dvs. Echipa noastră de profesioniști în curierat poate asigura trimiterea rapidă și sigură a coletelor dvs. în Austria.

Serviciul nostru de curierat acoperă toată Austria, iar livrarea se face în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, putem gestiona și trimiterea de colete cu sistem de ramburs în Austria, astfel încât destinatarul să plătească contravaloarea coletului la primire.

Suntem specializați în servicii de curierat și avem o vastă experiență în trimiterea de colete în Austria. Cu noi, veți beneficia de un serviciu de calitate la un preț accesibil.

Pentru a profita de serviciul nostru de curierat ieftin ramburs în Austria, pur și simplu completați formularul de comandă din pagina sau transmiteti comanda pe email si un operator se va ocupa de tot procesul de preluare si livrare.

bottom of page