top of page
trimite plicuri colete ramburs international national

CURIERAT INTERNATIONAL CU RAMBURS 
IN EUROPA

trimite plic colet in strainatate

livrari plicuri si colete ieftin cu ramburs oriunde in strainatate pentru afaceri online de orice dimensiune

Serviciul CURIER ECOMMERCE INTERNATIONAL este conceput si adresat catre persoane fizice, afaceri de orice dimensiuni precum si magazine online din Romania care doresc sa isi extinda vanzarile in strainatate. 

Astfel acest serviciul de curierat international are ca specificatii :

expedierea de plicuri si colete de pana la 40 kg/ colet

livrare in TOATE destinatiile EUROPENE

preluare din toate tarile EUROPENE

livrare cu ramburs ( incasare a valorii produselor la destinatie)

preluare retururi din price tara EUROPEANA

cel mai mic pret din piata de curierat international din Romania

acoperire completa a EUROPEI fara taxare zone exterioare

plasari comenzi online

track and trace permanent in aplicatia TCE sau aplicatiile partenere

retur consolidat de marfa

Curier Ecommerce: Services

Alege destinatia dorita si obtine pretul si detaliile de livrare

CURIER IEFTIN CU RAMBURS GERMANIA, FRANTA, ITALIA 

trimite colete si colecteaza imediat rambursul pentru marfa ta din EUROPA

plicuri colete curier international

Curierar Ramburs Europa

Serviciul de curierat ECOMMERCE catre Europa este un serviciu special organizat pentru magazinele online cu trimiteri de plicuri si colete, frecvent catre aceste destinatii, mai ales pentru acele magazine care doresc colectarea ramburs rapid in cont colector.

Livrare rapida dar mai ales ieftina incepand de la 28 ron/ colet, colectare si transfer ramburs in 48 ore, lipsa comisioanelor, taxelor sau costurilor de livrare in zone exterioare sau orice alet costuri aditionale, face din acest serviciu  SERVICIUL DE CURIERAT perfect pentru 280 de magazine online .

TRANSPARENT - SIGUR -RAPID- IEFTIN 

trimite plicuri colete ramburs international national

LIVRARE IEFTINA COLETE RAMBURS IN EUROPA
pentru magazine online 

trimite ieftin colete cu ramburs in Europa
Curier Ecommerce: DETALII
Trimite prin curier cu ramburs oriunde in Europa
 • cel mai mic pret de livrare PLIC sau COLET

 • plasare comenzi Ungaria, Bulgaria, Polonia online sau automat prin API

 • preluare volum consolidat de marfa

 • cel mai mic pret pentru curierat Ungaria, Bulgaria, Polonia

 • livrare cu ramburs Ungaria, Bulgaria, Polonia la usa clientului

 • incercari repetate de livrare pentru cea mai buna rata de livare cu succes

 • avizarea client prin sms si email

 • preluare retururi din Ungaria, Bulgaria, Polonia

 • returnare consolidata a marfii nelivrate

 • track and trace permanent direct sau prin API

 • livram oriunde in Europa sigur si rapid.

 • preluari comenzi curier din Ungaria, Bulgaria, Polonia

curierat plicuri colete national international

Preluari din Europa Ieftin si Sigur

Serviciul de curierat cu livrare in Ungaria, Bulgaria, Polonia sau Croatia, cu ramburs , este creat special pentru magazinele online din Romania care doresc sa isi extinda afacerea in aceste tari prin vanzare directa sau prin platforma EMAG

Iti asiguram la fiecare livrare 

-transmitere comanda automat in aplicatia noastra

-emitere eticheta si comanda internationala

-livrare in maxim 2-3 zile lucratoare

- un serviciu cu rata mare de livrare cu succes (peste 90%)

-colectare ramburs si transfer imdeiat al rambursului colectat in RON sau EUR

curierat plicuri colete national international

Trimiteri in Europa Ieftin si Sigur

Livrari de plicuri si colete cu ramburs catre orice destinatie din Uniunea Europeana printr-un serviciu  CURIER RUTIER EUROPEAN ieftin sigur si automatizat. Efectuam servicii de livrare sau preluare door to door cu track and trace de colete pana la 40 kg pe colet,fara limitari si restrictii.

Mai important, colectam ramburs in moneda tarii de destinatie si il transferam IMEDIAT in contul tau, fara comisioane bancare sau taxe. Serviciul de livrare in straintate plicuri si colete magazine online cu livrare door to door.

Comanda expediere colete national sau international

serviciul expediere colete poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau direct in aplicatia de plasare comenzi expediere colete.

Noutati in serviciul nostru de curierat

Alege serviciul care iti trebuie pentru trimiterea ta de colete in Europa

Curier National Romania

fie ca esti persoana fizica sau juridica, gasesti la noi cel mai bun pret pentru trimiteri plicuri sau colete national, produse ale vanzarilor online

Curier Standard Europe

Trimite colete international cu ramburs   si vezi cat e de  simplu - acum in trei pasi expedierea se preia si ajunge la destinatie oriunde pe glob

Curier Express Worldwide

Trimite plicuri sau colete oriunde in lume folosind un serviciu express premium aerian care permite livrarea bunurilor tale in 2-3 zile de la preluare.

Economic Worldwide

Expedierea colete prin retea economica international este si ieftina si sigura. Trimite ieftin oriunde in lume prin reteaua noastra postala

Fulfillment Romania

serviciul care asigura depozitare, pick, pack, livrare, gestiune stoc pentru magazinele online din Romania sau strainatate

De ce sa vinzi online in Europa ?

Bine ați venit la serviciile noastre de curierat internațional! Suntem una dintre cele mai renumite companii de curierat din lume, care oferă servicii rapide, sigure și fiabile pentru livrarea coletelor și a plicurilor la nivel internațional.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, ne-am consolidat poziția ca lider în curieratul internațional, oferind clienților noștri soluții adaptate nevoilor lor. Fie că aveți nevoie să trimiteți un colet sau un plic în Europa sau în orice altă țară din lume, noi suntem aici să vă oferim servicii personalizate.

Pentru cei care au nevoie de o livrare rapidă, oferim servicii de curierat rapid internațional, care vă permit să trimiteți orice colet sau plic în 24 de ore sau chiar mai rapid, în funcție de destinație și de disponibilitate.

Dacă aveți nevoie să trimiteți un colet sau un plic în străinătate, noi suntem aici să vă oferim servicii de curierat în străinătate, care vă vor ajuta să trimiteți cu încredere pașapoartele dvs. la destinația dorită.

În concluzie, dacă doriți să trimiteți un colet sau un plic la nivel internațional, noi suntem aici să vă oferim servicii rapide, sigure și fiabile. Cu tarife competitive și servicii personalizate, puteți trimite cu încredere orice pașaport la destinația dorită, fie că este vorba de o livrare rapidă sau de una la un preț accesibil.

Cum sa vinzi online in Europa ?

Suntem unul dintre liderii serviciilor de curierat online, oferind soluții rapide, sigure și accesibile pentru toate nevoile dvs. de livrare în străinătate. Indiferent dacă doriți să trimiteți un colet sau un plic în Europa, noi suntem aici să vă oferim serviciile de care aveți nevoie.

Ca expert în curierat pentru persoane fizice în străinătate, înțelegem că fiecare client are nevoi unice de livrare. De aceea, oferim o gamă largă de opțiuni, de la curierat standard la servicii express, pentru a se potrivi cu fiecare solicitare și buget.

Pentru cei care căutau un curierat ieftin în străinătate, avem opțiuni accesibile pentru a vă ajuta să trimiteți colete în străinătate, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor. De asemenea, oferim servicii rapide de curierat în străinătate, care vă permit să trimiteți colete în siguranță și la timp, indiferent de destinație.

Pentru cei care doresc să trimită un colet sau un plic în Europa la prețuri accesibile, oferim opțiuni de curierat online pentru expedieri în străinătate la prețuri accesibile.

În concluzie, dacă aveți nevoie de servicii de curierat pentru persoane fizice în străinătate, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să trimiteți colete în siguranță și la timp, indiferent de destinație sau de buget.

MAI MULT DECAT CURIERAT NATIONAL - INTERNATIONAL

tarife si detalii servicii curierat si posta international  

Dropshipping International

Serviciul trimitere plicuri colet national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator sau

direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.

Printr-un singur click plaseszi comanda, platesti ci cardul sau PAYPAL si un curier soseste la usa ta.

Livrari FARA CONTRACT, FARA TAXE , IEFTIN si SIGUR prin CURIER INTERNATIONAL STANDARD

Fulfillment International

Serviciul trimitere plicuri colet national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator sau

direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.

Printr-un singur click plaseszi comanda, platesti ci cardul sau PAYPAL si un curier soseste la usa ta.

Livrari FARA CONTRACT, FARA TAXE , IEFTIN si SIGUR prin CURIER INTERNATIONAL STANDARD

Despre Dropshipping in Europa

Dropshipping este un model de afaceri în care un magazin online nu deține stocul propriu al produselor pe care le vinde, ci plasează comanda la furnizorul de produse, care la rândul său livrează produsul direct către clientul final. Astfel, magazinul online își asumă doar rolul de intermediar între furnizor și client, fără a fi necesară deținerea unui stoc propriu, reducând astfel costurile de depozitare și gestionare a stocurilor.

În cazul dropshipping-ului, magazinul online are rolul de a promova și vinde produsele furnizorului, dar nu își asumă riscurile și costurile aferente stocării și transportului produselor. De asemenea, acest model de afaceri permite magazinului online să își diversifice gama de produse fără a fi necesară investiția într-un stoc propriu.

Dropshipping-ul este o opțiune populară pentru antreprenorii care doresc să își înceapă o afacere online fără a investi în stocuri și depozite, dar este important să se lucreze cu furnizori de încredere și să se stabilească relații solide pentru a asigura livrarea promptă și satisfacția clienților.

Despre Fulfillment

Serviciul Fulfillment este o soluție pentru magazinele online, care își propun să externalizeze procesul de depozitare, ambalare și livrare a produselor vândute. Această metodă simplifică procesul de livrare și reduce costurile de depozitare a stocului. În esență, magazinele online își transferă stocurile de produse într-un depozit al furnizorului de servicii de Fulfillment, care preia procesul de ambalare, etichetare și expediere a produselor către clienți.

Serviciul Fulfillment este benefic pentru afacerile online, deoarece îi ajută să economisească timp și bani prin externalizarea procesului de livrare. Această soluție este mai eficientă decât depozitarea stocurilor de produse într-un spațiu propriu sau închiriat, deoarece reduce cheltuielile cu logistică și transportul. În plus, serviciul Fulfillment oferă și alte beneficii precum:

 • Reducerea costurilor de depozitare a stocului;

 • Creșterea eficienței și productivității;

 • Reducerea riscurilor de stocare;

 • Optimizarea procesului de expediere și ambalare a produselor;

 • Creșterea satisfacției clienților prin livrarea rapidă și precisă a comenzilor.

În general, serviciul Fulfillment este o soluție avantajoasă pentru magazinele online care doresc să își optimizeze procesul de livrare și să ofere clienților o experiență de cumpărare plăcută și eficientă.

bottom of page