top of page
shutterstock_583277200.jpg

Trimitere plicuri sau colete in Bulgaria -transport curier ieftin ramburs

Trimite curier Bulgaria.jpg

Expediaza fara griji colete din Romania in BULGARIA folosind serviciile noastre de livrare
ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in BULGARIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in BULGARIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din BULGARIA

PRELUARI DIN BULGARIA si LIVRARE IN ROMANIA

PRELUAM in regim express de oriunde din Bulgaria, ORICE GREUTATE, ORICE VOLUM cu sau fara RAMBURS si livram indiferent de adresa ORIUNDE IN ROMANIA.
Gasesti la noi cel mai bun, mai rapid si mai ieftins erviciu de preluare din BULGARIA atat pentru magazine online care doresc colectarea retururilor cat si pentru preluari ocazionale din BULGARIA.

 

CURIER BULGARIA AFACERI

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in BULGARIA

Piata Ecommerce din BULGARIA
 

Piața de e-commerce din Bulgaria este în creștere constantă și se estimează că va continua să crească în următorii ani. În prezent, există câteva magazine online importante în Bulgaria, cum ar fi eMag.bg, Technomarket.bg, eMAG Marketplace, dar și alte site-uri mai mici care servesc nișe de piață specifice.

În 2021, valoarea estimată a pieței de comerț electronic din Bulgaria a fost de aproximativ 3,4 miliarde de euro, iar se estimează că acesta va crește în jur de 15% anual. Principalele categorii de produse achiziționate online în Bulgaria sunt electrocasnicele, electronicele și produsele IT, urmate de îmbrăcăminte, încălțăminte și produse cosmetice.

Un alt factor care contribuie la creșterea pieței de e-commerce din Bulgaria este creșterea utilizării dispozitivelor mobile pentru cumpărături online. Aproape 60% dintre cumpărătorii online din Bulgaria folosesc dispozitive mobile pentru a accesa site-urile de e-commerce, ceea ce face ca magazinul online să fie disponibil și mai accesibil.

În ceea ce privește plată online, cardurile de credit și debit sunt cele mai utilizate metode de plată în Bulgaria, dar există și alte metode de plată, cum ar fi portofelele digitale și plățile prin intermediul serviciilor bancare online.

În concluzie, piața de e-commerce din Bulgaria este în creștere și se estimează că va continua să crească în următorii ani, oferind oportunități pentru afacerile online și pentru cei care doresc să facă cumpărături online.

TRIMITE PLIC COLET RAMBURS BULGARIA

Solutii de livrare plicuri si colete in BULGARIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in BULGARIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre ECONT pentru livrare la adresa indicata

05

Destinatarul din BULGARIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimitere plic sau colet fara contract in Bulgaria

CURIER BULGARIA PERSONE FIZICE
TRIMITE IN BULGARIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in Bulgaria ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in Bulgaria fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in Bulgaria

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in Bulgaria fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in Bulgaria

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre Bulgaria cu ramburs. Primesc banii chiar in ziua urmatoare livrarii. 

Intrebari frecvente livrare in Bulgaria

Pot plasa comenzi fara contract in Bulgaria? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele complete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport.

Pot plasa comenzi ridicare colete din Bulgaria? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- Bulgaria

Serviciul nostru de livrare economică România-Bulgaria este un serviciu de transport de marfă dedicat magazinele online care doresc să își extindă operațiunile în Bulgaria și să livreze produse către clienți într-un mod rapid și eficient.

Acest serviciu este disponibil pentru magazinele online care doresc să livreze produse de dimensiuni medii sau mari, inclusiv bunuri voluminoase sau grele, cu o greutate maximă de până la 100 de kilograme.

Livrările sunt efectuate în mod regulat, în funcție de necesitățile magazinelor online, iar timpii de tranzit sunt de obicei de 1-3 zile lucrătoare. Serviciul nostru de livrare economică oferă, de asemenea, opțiuni de urmărire a coletelor, astfel încât magazinele online și clienții lor să poată monitoriza în timp real starea livrărilor lor.

De asemenea, pentru a asigura siguranța și securitatea produselor transportate, utilizăm ambalaje speciale și materiale de protecție pentru a minimiza riscul de deteriorare în timpul transportului.

În ceea ce privește costurile, serviciul nostru de livrare economică este conceput pentru a fi accesibil pentru magazinele online de toate dimensiunile și nevoile, iar costurile de transport sunt stabilite în funcție de greutatea și dimensiunea coletelor, dar și de distanța parcursă.

În concluzie, serviciul nostru de livrare economică România-Bulgaria este o soluție excelentă pentru magazinele online care doresc să livreze produse către clienții lor din Bulgaria într-un mod rapid, eficient și sigur, la costuri accesibile.

Serviciul nostru de livrare plicuri, colete și paleti în Bulgaria este conceput pentru a satisface nevoile companiilor care doresc să livreze documente, pachete și produse către destinatarii din Bulgaria.

Acest serviciu acoperă livrările de la un singur plic sau colet mic până la transportul de mărfuri mai mari, cum ar fi paleti sau containere, cu o greutate maximă de până la 1500 kg.

Livrările sunt efectuate cu promptitudine și în condiții de siguranță, cu ajutorul unei rețele de transportatori parteneri cu experiență în livrarea de mărfuri în Bulgaria. Acești transportatori oferă o varietate de opțiuni de transport, inclusiv transport rutier și aerian, pentru a satisface nevoile de livrare ale clienților noștri.

Serviciul nostru de livrare plicuri, colete și paleti în Bulgaria include, de asemenea, opțiuni de urmărire a coletelor și notificări automate prin e-mail sau SMS, pentru a ajuta clienții noștri să fie informați cu privire la starea livrării lor.

Costurile serviciului nostru de livrare sunt stabilite în funcție de greutatea, dimensiunea și distanța de transport a mărfurilor, precum și de opțiunile de livrare alese de clienți.

În concluzie, serviciul nostru de livrare plicuri, colete și paleti în Bulgaria este o soluție excelentă pentru companiile care doresc să livreze documente, pachete și mărfuri în Bulgaria, oferind o gamă largă de opțiuni de transport, urmărire și notificare a coletelor, la costuri accesibile.

Cum sa vinzi online in Bulgaria ?

Dacă doriți să vindeți online în Bulgaria, există mai multe opțiuni disponibile pentru a vă promova și a vă vinde produsele sau serviciile.

 1. Crearea unui magazin online: În primul rând, puteți crea un magazin online propriu. Acesta poate fi creat pe o platformă de eCommerce precum Shopify sau WooCommerce. Acesta vă permite să creați un magazin online personalizat și să vă gestionați propriile vânzări.

 2. Utilizarea platformelor de vânzare online: O altă opțiune ar fi să utilizați platforme de vânzare online precum OLX, eMag sau G2A. Acestea sunt platforme de eCommerce populare în Bulgaria, care vă permit să vindeți produsele într-un mod simplu și rapid.

 3. Promovarea pe rețelele sociale: Pentru a vă promova produsele sau serviciile, puteți utiliza rețelele sociale precum Facebook, Instagram sau Twitter. Aceste platforme vă permit să creați anunțuri plătite și să vă promovați produsele către un public țintă specific.

 4. Utilizarea Google Ads: O altă opțiune ar fi să utilizați Google Ads pentru a vă promova produsele sau serviciile. Această platformă vă permite să creați anunțuri plătite și să vă promovați produsele în cadrul căutărilor Google.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, asigurați-vă că înțelegeți și respectați cerințele legale pentru comerțul electronic în Bulgaria și că vă adaptați la preferințele și obiceiurile locale pentru a vă asigura succesul.

CURIER ECOMMERCE BULGARIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Bulgaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in LEVA si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.5 eur / plic 

3.85 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE UNGARIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Ungaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in HUF si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.7 eur / plic 

3.88 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE GRECIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Grecia de pana la 40 kg / colet

livrare in 4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.5 eur / plic 

5.74 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE POLONIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Polonia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in ZLOT si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

4.6 eur / plic 

4.73 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE CROATIA

Plicuri Romania-Romania

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Croatia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.6 eur / plic 

6.73 eur/ colet 1 kg

bottom of page