top of page
retur-produse-shein-amazon-temu-aliexpress.webp

Retur Produse Online - colete catre Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Ai cumparat produse online de pe Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Ebay, Etsy sau alte site-uri online ? De multe ori aceste produse nu raspund nevoilor tale sau vanzatorul nu ti-a trimis ce iti doreai. Ti-ar fi placut sa le poti face retur dar nu e tocmai usor.

Acum este usor sa faci retur produse pe Shein Romania, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Poti trimite retur produsele care nu it plac, nu ti se potrivesc, inapoi la Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Ebay, Etsy, fara compromisuri si fara sa platesti pe transport mai mult ca pe produse.

De ce sa alegi serviciul nostru de retur produse catre Shein Romania, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Alegerea serviciului nostru de retur produse prin curier către Shein, Amazon, AliExpress vine cu multiple avantaje care îți simplifică procesul de returnare și îți maximizază șansele de a recupera banii rapid și eficient.

Poti returna catre orice magazin online din lume

Serviciul nostru de retur produse internațional garantează returnarea facilă către orice destinație de pe glob. Indiferent unde te afli, ne asigurăm că retururile tale sunt procesate rapid și eficient. Retur simplu și fără griji, oriunde în lume!

Oferim suport permanent clientilor pentru retur produse international

La noi, suportul clientului este o prioritate! Ne mândrim cu faptul că oferim asistență permanentă și suntem ușor de contactat, asigurându-ne că fiecare experiență cu serviciul nostru este simplă și satisfăcătoare. Echipa noastră dedicată de suport este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la întrebările și nevoile tale, fie că este vorba de informații despre serviciile noastre, asistență tehnică sau ajutor în rezolvarea oricăror probleme. 

Aplicatie usor de utilizat, serviciul simplu si facil

Serviciul nostru de retur produse internațional garantează returnarea facilă către orice destinație globală. Aplicația noastră prietenoasă și ușor de folosit face plasarea comenzilor simplă și rapidă, asigurând o experiență fără griji pentru clienți, oriunde în lume!

Nu te-ai descurcat ? Ai intrebari ? Suntem la un apel distanta.

Trimite acum produse retur direct din aplicatia online

Poti expedia direct din aplicatia online produse retur colete catre Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

01

Plaseaza comanda de retur in platforma online Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

02

Aceseaza aplicatia online si completeaza datele de preluare si expediere catre colete catre Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Fiecare platforma / magazin online va da posibilitatea procesarii comenzii retur, fara insa a asigura transportul returului catre ei. Motiv pentru care este recomandat sa obtineti in prima faza acordul magazinului online pentru retur, accesand  secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului, găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați, accesati optiunea pentru initierea returnarii.

03

Impacheteaza produsele si aplica etichetele de transport primite pe email

Intrati in aplicatia noastra de comenzi folosind butonul de mai jos sau direct completand formularul RETUR PRODUSE ONLINE INTERNATIONAL din aceasta pagina. Completati adresa de preluare ( de unde ridicam returul) si adresa d elivrare ( la ce magazin online livram returul) precum si datele expedierii, greutate, numar colete). Achitati serviciul de transport online cu cardul sau prin pay pal si imediat veti primi etichetele necesare expedierii, pe emailul mentionat in comanda 

04

Curierul va veni la adresa ta si va prelua coletul cu produsele retur catre Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Puteti folosi orice fel de ambalaj, cutie, punga sau chiar ambalajul folosit la primirea coletelor. Printati etichetele primite pe email ( 2 etichete mereu ...una pentru tranzit national, una pentru tranzit international) si aplicati-le pe fete diferite ale coletului.

In aceeasi zi( daca ati plasat comanda pana la ora 12:00) in ziua imediat urmatoare , un curier va sosi la adresa dvs mentionata in comanda si va ridica expedierile. Din acest moment expedierile pot fi urmarite in aplicatia noastra de comenzi folosind numarul de awb

Plaseaza comanda de retur in formularul de aici sau folosind butonul "plaseaza comanda retur"

Ai intrebari ? Vrei suport in plasarea comenzii ? Ne poti suna, scrie pe email sau prin mesaj whatsapp, zilnic de la 08:00-17:00

contact curierat national international

Plaseaza online comanda retur produse

comanda retur produse shein
pret retur colet shein

PRET RETUR PRODUSE Shein, Amazon, AliExpress, Temu, Trendyol, Ebay, Etsy

Loading.......

Pretul afisat face referire transport retur marfa catre vanzatorii afiliati acestor platforme sau catre depozitele platformelor din tarile de origine..

Serviciul de preluare este limitat de colet 30 kg ( greutate volumetrica sau fizica).

Pretul serviciului cuprinde preluare de la adresa ta, livrare la adresa specificata de tine, fara aplicarea de alte taxe sau costuri de livrare.

Serviciul nostru asigura preluarea atat din puncte fixe ( vezi lista sediilor aici ) precum si de la adresa dorita de tine, verificarea informatiilor si transportul catre adresa indicata de tine ( platfoma, depozit, seller AMAZON, SHEIN, ALIEXPRESS, ETC).

Nu asiguram :

- ambalarea produselor sau reamabalarea lor conform specificatiilor vanzatorului

-etichetarea produselor conform specificatiilor

-recuperarea sumelor platite 

- operatiuni de consolidare, deconsolidare, vamuire

-redirectionare expediere in cazul in care adresa este schimbata

-depozitare sau distrugere a bunurilor 

-intermedierea procesului de refound sau de recuperare a sumelor platite

-comunicare cu platforma, seller sau depozit destinatar

Sumele platite catre magazinul online vor fi achitate de maagzinul online...nu de catre noi.

retur EBAY din Romania

Cum fac retur la EBAY ? 

RETUR EBAY COLET ROMANIA

RETUR EBAY DIN ROMANIA

Accesați contul dvs. eBay: Accesați secțiunea "Achiziții recente": Navigați la secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului eBay. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. eBay poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, vă puteți contacta direct vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. eBay vă va oferi informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

Plasati comanda de ridicare a returului eBay : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur eBay de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator, care, dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii. Plateste transportul retur eBay : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoare de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul eBay care a va receptiona returuL eBay. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

Preda Expedierea retur eBay : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor. Puteți verifica statusul expedierii in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17. Pentru a  verifica statusul returului eBay, consultati secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" a contului dvs. eBay. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a eBay pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Cum fac retur la ALIEXPRESS ? 

RETUR ALIEXPRESS DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către AliExpress, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. AliExpress: Conectați-vă la contul dvs. AliExpress utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului AliExpress.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. AliExpress poate solicita motivele returnării oferindu-va posibilitatea contactarii vanzatorului.

 5. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, veți putea comunica direct cu vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. AliExpress vă va furniza informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AliExpress : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AliExpress de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AliExpress.

 8. Plateste transportul retur AliExpress : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul AliExpress care a va receptiona returul AliExpress. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AliExpress : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AliExpressin permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17.

 11. Monitorizați statusul returului AliExpress: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AliExpress. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a AliExpress pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

AliExpress-logo.png

Cum fac retur la SHEIN ROMANIA ? 

RETUR SHEIN DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către SHEIN, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. SHEIN: Conectați-vă la contul dvs. SHEIN utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului SHEIN.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. SHEIN poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier.

 5. Generați eticheta de retur: SHEIN vă va furniza o etichetă de retur pe care va trebui să o imprimați și să o atașați coletului returnat. De asemenea, veți primi instrucțiuni cu privire la adresa de returnare.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului SHEIN : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur SHEIN de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur SHEIN.

 8. Plateste transportul retur SHEIN : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul SHEIN SINGAPORE care a va receptiona returuL SHEIN. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur SHEIN : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur SHEIN in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track17.

 11. Monitorizați statusul returului SHEIN: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. SHEIN. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a SHEIN pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Shein-Logo.png

Cum fac retur la Amazon Germania ? 

RETUR AMAZON GERMANIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon GERMANIA, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON DE. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Germania.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON.

 8. Plateste transportul retur AMAZON : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Germania care a va receptiona returuL AMAZON. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi .

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Cum fac retur la Amazon UK ? 

RETUR AMAZON ANGLIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon UK, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon UK: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon UK utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON UK. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON UK veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon UK vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Anglia.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON UK : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON UK de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON UK.

 8. Plateste transportul retur AMAZON UK : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Anglia care a va receptiona returuL AMAZON UK. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON UK: in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON UK)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi . Stai fara griji, expedierea ta nu va fi supusa operatiunilor vamale la export.

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON UK: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON UK. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON UK pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Bine ați venit la serviciul nostru de curierat cu o abordare inovatoare în gestionarea retururilor pentru unele dintre cele mai mari magazine online din lume, precum SHEIN, ALIEXPRESS și AMAZON. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de returnare simplă, rapidă și convenabilă, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere online.

Cum funcționează?

Procesul nostru de returnare este simplu și eficient. Indiferent de motivul pentru care doriți să returnați un produs achiziționat de la SHEIN, ALIEXPRESS sau AMAZON, vă stăm la dispoziție pentru a vă facilita întregul proces. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne furnizați detaliile comenzii și motivul pentru returnare. Vom gestiona restul pentru dvs., asigurându-ne că produsul ajunge înapoi la magazinul respectiv într-o manieră sigură și în conformitate cu politicile lor de retur.

Beneficiile noastre:

 1. Conveniență: Eliminăm barierele și complicațiile asociate cu procesul de returnare. Cu doar câteva clicuri sau un apel telefonic, puteți iniția rapid un retur și noi ne vom ocupa de restul.

 2. Eficiență: Ne angajăm să procesăm returnările cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți obține rapid rambursarea sau să vă schimbați produsul pentru altceva.

 3. Flexibilitate: Indiferent de motivul pentru care doriți să returnați un produs, suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență personalizată pe tot parcursul procesului de returnare.

 4. Transparență: Vă ținem la curent cu fiecare pas al procesului de returnare, astfel încât să știți mereu stadiul exact al solicitării dvs. de retur.

Cum să începeți?

Începeți procesul de returnare contactându-ne astăzi. Echipa noastră dedicată de asistență clienți este aici pentru a vă ajuta în orice fel, fie că aveți întrebări despre procesul de returnare sau aveți nevoie de ajutor în inițierea unei returnări. Cu noi, returnarea unui produs de la SHEIN, ALIEXPRESS sau AMAZON nu a fost niciodată mai simplă!

Contactați-ne acum pentru a începe!

Cumpara din Amazon / Ebay si primeste in Romania mai ieftin, mai sigur, orice cantitate

poti comanda din AMAZON si EBAY chiar si atunci cand nu livreaza in Romania

Mai multe comenzi…o singura livrare

Ai acces la livrare rapida si la pachete consolidate pentru toate comenzile tale de pe Amazon sau eBay Germania

Comanda din AMAZON sau EBAY chiar de la furnizori listati care nu trimit in Romania. Le transmiti adresa noastra din Germania, unde primim marfa, o consolidam si o aducem la tine acasa oriunde in romania, la un pret excelent !

Gasesti la noi solutii optime pentru a prelua marfa din AMAZON sau EBAY de oriunde din EUROPA !!

Doar intreaba !

cumpara-amazon-germania-produse

Ce ai de facut pentru a primi produsele din AMAZON sau EBAY ?

Comanda online

Comanda on-line produsele dorite din contul tau de Amazon sau eBay Germania

Adauga adresa noua

Adauga o noua adresa de livrare in contul de client. Aceasta va fi adresa depozitului nostru din Augsburg, Germania: „Numele tau”, Contransport Am Mittleren Moos 19, 86167, Augsburg, Germany

Comanda

Finalizeaza comanda pe Amazon sau eBay Germania

Trimite datele

Informeaza-ne despre comanda/comenzile tale la adresa colet@contransport.ro si trimite-ne adresa completa de destinatie din Romania.

Plata

Efectueaza plata transportului efectuat de noi prin oricare din metodele puse la dispozitie de Contransport (transfer bancar, plata cu cardul sau plata ramburs in Romania)

Livrare

Vei fi informat cand ajunge coletul in depozitul nostru din Augsburg, Germania. Coletul se livreaza în maxim 3 zile la destinatia finala din Romania

cumpara-amazon-germania-produse

Cat costa sa primesti produsele din AMAZON si EBAY prin serviciul nostru

Greutate colete   Tarif in EURO

pana in 3 kg           12,40                       

pana in 10 kg           6,90

pana in 20 kg          23,40

pana in 30 kg          29,40

Dimensiunile maxime pentru un colet sunt: 100x50x50cm, max. 30 kg

EXEMPLU CONT CLIENT AMAZON

image_2024-07-17_121157640.png

Adresa

str. Drumul Sabareni 24-26 sect 6

Bucuresti Romania

Telefon

Email

contact curierat national international

retur produse shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

cum fac retur shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

retur marfa shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

retur colete shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

retur pachete shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

livrare colete catre shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

cum returnez shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

cum trimit inapoi la shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

retur colete amazon shein aliexpress

expediere la shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

curier retur shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

colete retur shein temu aliexpress trendyiol amazon curier colete

retur cumparaturi amazon shein aliexpress ebay

retur amazon UK ROMANIA

retur amazon usa

colete retru amazon shein aliexpress

retur ALIEXPRESS din Romania
retur SHEIN din Romania
retur amazon de din romania
retur amazon uk din romania
cumpara-amazon-ebay-livrare-romania
bottom of page