top of page

TRANSPORT RETUR INTERNATIONAL

RETUR PRODUSE -AMAZON, EBAY, ALIEXPRESS, SHEIN

plaseaza comenzi retur catre AMAZON, EBAY, ALIEXPRESS si SHEIN si noi ne ocupam sa trimitem retururile catre depozitele acestora ieftin cu track and trace si confirmare a livrarii

Dupa ce cumperi din anumite platfome, aflate in afara Uniunii Europene, este oarecum dificil sa faci returul marfii care nu se potriveste solicitarii tale initiale. Din acest motiv, punem la dispozitia clientilor un serviciu de retur IEFTIN care asigura returnarea marfii catre platformele, market-place, sau magazine online, aflate in afara Uniunii Europene.

Pentru a efectua in siguranta un retur ai nevoie de: 

ACCEPT RETUR MARFA Generat de catre magazinul online sau market place dupa selectarea optiunii retur a marfii in contul dvs din magazin. In acest document de retur trebuie sa gasiti adresa de retur, valoarea bunurilor si alte recomandari pentru retur

ADRESA DE PRELUARE  de unde doresti sa preluam returul tau ..acasa, birou, sau daca doresti sa il predai in unul din sediile noastre de oriunde din Romania - vezi lista aici 

ADRESA DE LIVRARE in majoritatea cazurilor returul se face catre depozitul magazinului online afiliat market place, motiv pentru care avem nevoie de adresa depozitului/ magazinului si un numar de telefon de la destinatie

DESCRIEREA PE SCURT A BUNURILOR  Descriere in 2-3 cuvinte ce contine coletul si valoarea platita de tine la achizitie - asta va ajuta tranzitarea fara grija a bunurilor precum si magazinul online sa returneze valoarea platita de tine la achizitie. Stai fara griji, nu va implica operatiuni vamale la export, si nici nu va fi subiect de asigurare marfa decat daca o ceri tu explicit.

Te rugam sa tii cont ca noi ne ocupam doar de livrarea bunurilor returnate, toate celelalte situatii trebuie sa le gestionezi in relatia cu magazinul online de unde ai cumparat ( acceptare retur, refound, etc). 

Magazinul online este cel care va returna sumele platite de dvs la cumparare !

Mai jos gasesti cateva recomandari aferente marketplace-urilor cele mai comune, care sa te indrume spre realizarea facila a retururlui, mentionand totodata costul returnarii bunurilor.

PRET RETUR ALIEXPRESS, EBAY, AMAZON, SHEIN 

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Loading.......

Pretul afisat face referire transport retur marfa catre vanzatorii afiliati acestor platforme sau catre depozitele platformelor din tarile de origine..

Serviciul de preluare este limitat de colet 30 kg ( greutate volumetrica sau fizica).

Pretul serviciului cuprinde preluare de la adresa ta, livrare la adresa specificata de tine, fara aplicarea de alte taxe sau costuri de livrare.

Cum fac retur la EBAY ? 

RETUR EBAY COLET ROMANIA

RETUR EBAY DIN ROMANIA

Accesați contul dvs. eBay: Accesați secțiunea "Achiziții recente": Navigați la secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului eBay. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. eBay poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, vă puteți contacta direct vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. eBay vă va oferi informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

Plasati comanda de ridicare a returului eBay : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur eBay de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator, care, dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii. Plateste transportul retur eBay : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoare de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul eBay care a va receptiona returuL eBay. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

Preda Expedierea retur eBay : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor. Puteți verifica statusul expedierii in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17. Pentru a  verifica statusul returului eBay, consultati secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" a contului dvs. eBay. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a eBay pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Cum fac retur la ALIEXPRESS ? 

RETUR ALIEXPRESS DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către AliExpress, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. AliExpress: Conectați-vă la contul dvs. AliExpress utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului AliExpress.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. AliExpress poate solicita motivele returnării oferindu-va posibilitatea contactarii vanzatorului.

 5. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, veți putea comunica direct cu vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. AliExpress vă va furniza informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AliExpress : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AliExpress de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AliExpress.

 8. Plateste transportul retur AliExpress : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul AliExpress care a va receptiona returul AliExpress. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AliExpress : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AliExpressin permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17.

 11. Monitorizați statusul returului AliExpress: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AliExpress. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a AliExpress pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

AliExpress-logo.png

Cum fac retur la SHEIN ? 

RETUR SHEIN DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către SHEIN, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. SHEIN: Conectați-vă la contul dvs. SHEIN utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului SHEIN.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. SHEIN poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier.

 5. Generați eticheta de retur: SHEIN vă va furniza o etichetă de retur pe care va trebui să o imprimați și să o atașați coletului returnat. De asemenea, veți primi instrucțiuni cu privire la adresa de returnare.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului SHEIN : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur SHEIN de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur SHEIN.

 8. Plateste transportul retur SHEIN : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul SHEIN SINGAPORE care a va receptiona returuL SHEIN. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur SHEIN : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur SHEIN in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track17.

 11. Monitorizați statusul returului SHEIN: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. SHEIN. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a SHEIN pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Cum fac retur la Amazon Germania ? 

RETUR AMAZON GERMANIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon GERMANIA, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON DE. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Germania.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON.

 8. Plateste transportul retur AMAZON : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Germania care a va receptiona returuL AMAZON. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi .

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Cum fac retur la Amazon UK ? 

RETUR AMAZON ANGLIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon UK, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon UK: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon UK utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON UK. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON UK veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon UK vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Anglia.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON UK : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON UK de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON UK.

 8. Plateste transportul retur AMAZON UK : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Anglia care a va receptiona returuL AMAZON UK. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON UK: in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON UK)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi . Stai fara griji, expedierea ta nu va fi supusa operatiunilor vamale la export.

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON UK: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON UK. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON UK pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Cum fac retur la Amazon USA ? 

RETUR AMAZON AMERICA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon USA, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon USA: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon USA  utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon USA.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON USA. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON USA veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon USA vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Statele Unite ale Americii.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON USA : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON USA de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON USA.

 8. Plateste transportul retur AMAZON USA : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din America care a va receptiona returuL AMAZON USA. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON USA: in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON USA)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON USA in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi . Stai fara griji, expedierea ta nu va fi supusa operatiunilor vamale la export.

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON USA: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON USA. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON USA pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Serviciul nostru asigura preluarea atat din puncte fixe ( vezi lista sediilor aici ) precum si de la adresa dorita de tine, verificarea informatiilor si transportul catre adresa indicata de tine ( platfoma, depozit, seller AMAZON, SHEIN, ALIEXPRESS, ETC).

Nu asiguram :

- ambalarea produselor sau reamabalarea lor conform specificatiilor vanzatorului

-etichetarea produselor conform specificatiilor

-recuperarea sumelor platite 

- operatiuni de consolidare, deconsolidare, vamuire

-redirectionare expediere in cazul in care adresa este schimbata

-depozitare sau distrugere a bunurilor 

-intermedierea procesului de refound sau de recuperare a sumelor platite

-comunicare cu platforma, seller sau depozit destinatar

Sumele platite catre magazinul online vor fi achitate de maagzinul online...nu de catre noi.

#returaliexpress

#returamazon

#returshein

CONTACT

TCE WORLDWIDE SERVICES SRL

curierat posta national si international

retur amazon shein aliexpress
retur EBAY din Romania
retur ALIEXPRESS din Romania
retur SHEIN din Romania
retur amazon de din romania
retur amazon uk din romania
retur amazon usa din romania
pret retur colet amazon shein aliexpress

retur produse aliexpress amazon shein ebay

returnare produse aliexpress shein amazon ebay

retur produse amazon

retur produs shein

retur produs ebay

retur produs aliexpress

cum fac retur amazon aliexpress shein ebay

cum returnez la amazon ebay shein aliexpress

cum trimit la amazon ebay shein aliexpress

trimitere la aliexpress shein amazon

retur colete amazon shein aliexpress

retur cumparaturi amazon shein aliexpress ebay

retur amazon uk

retur amazon usa

colete retru amazon shein aliexpress

bottom of page