top of page

Date Contract Expedieri PLICURI National sau International pentru afacerea ta

Completeaza formularul de mai jos si vei primi pe email contractul de servicii cu anexa agreata pentru
expedieri PLICURI in Romania sau Strainatate.

Date Contract Expedieri Plicuri

Va multumim pentru informatiile transmise. In scurt timp veti primi pe email contractul completat si semnat de catre noi, cu rugamineta de a il expedia pe email dupa avizare si semnare.. !​​​​

Pentru detalii sau oferta ne puteti contacta si pe email sau telefonic

suport@tceholding.ro

+4 031 425 4851 

Detalii si tarife ale serviciului de expediere plicuri national si international

Serviciul face referire la livrarea de plicuri  atat national in Romania cat si international in Europa si in afara Uniunii Europene. 

Preluarea este facuta de la adresa iar livrarea este efectuata in mana destinatarului pe baza de semnatura sau pin personalizat.

 

Serviciul de livrare plicuri asigura deasemeni o gama larga de servicii aditionale puse la dispozitia clientului:

- plasare comanda curier online in aplicatia companiei;

-track and trace permanent pe pagina web a companieie sau in aplicatia de comenzi;

-asigurarea marfii pentru ca in cazul unui prejudiciu sa poata fi ridicata intreaga valoare a bunurilor;

-retur documente de livrare semnate de destinatar in original, opozabile in instanta;

-verificare continut expediere la momentul livrarii;

-ambalare expediere in cadrul serviciului fulfillment;

-etichetare si monitorizare expediere in cadrul serviciului fulfillment;

-retur marfa nelivrata catre expeditor;

- consolidare expedieri multiple pentru un maxim de siguranta in transferul de marfa international;

-customer service dedicat afacerii dvs atata pentru relatia cu dvs cat si pentru suport in relatia cu destinatarul expedierii;

-incercari repetate de livrare care sa permita cea mai buna rata de livrare cu succes.

#EXPEDIERE PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#EXPEDIERE COLET NATIONAL INTERNATIONAL

#CONTRACT PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#PRET PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#LIVRARE PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#TRIMITERE PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#CURIER PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

#ECURIERAT PLIC NATIONAL INTERNATIONAL

Vă oferim servicii de curierat cuprinzătoare pentru expedierea plicurilor, coletelor și paleților, atât la nivel național, cât și internațional. Suntem specializați în asigurarea unei livrări rapide și sigure pentru trimiterile dvs.

Servicii de curierat național:

  • Expedierea plicurilor: Oferim servicii de curierat național pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor în toate zonele din țară.

  • Livrarea coletelor: Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletului dvs., vă asigurăm o livrare promptă și eficientă la nivel național.

  • Transportul paleților: Punem la dispoziție servicii de curierat pentru transportul eficient și sigur al paleților în întreaga țară.

Servicii de curierat internațional:

  • Expedierea plicurilor: Oferim servicii de curierat internațional pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor către destinații din întreaga lume.

  • Livrarea coletelor: Indiferent de destinația internațională, vă asigurăm o livrare promptă și sigură a coletelor dvs.

  • Posta rapidă internațională: Prin parteneriatele noastre internaționale, oferim servicii de curierat rapid și sigur pentru expedierea plicurilor și coletelor în orice colț al lumii.

Alegând serviciile noastre de curierat, veți beneficia de o gamă completă de opțiuni pentru expedierea plicurilor, coletelor și paleților, atât la nivel național, cât și internațional. Echipa noastră dedicată se asigură că trimiterile dvs. ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții de siguranță. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre de curierat și a afla mai multe despre opțiunile noastre flexibile și tarifele competitive.

Vă oferim servicii de curierat pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor și coletelor atât la nivel național, cât și internațional. Indiferent de destinație, suntem alegerea ideală pentru a trimite trimiterile dvs. într-un mod eficient și convenabil.

Servicii de curierat național:

Trimite plicuri și colete în țară: Oferim servicii de curierat național pentru expedierea promptă și sigură a plicurilor și coletelor în toate localitățile din țară. Indiferent de mărimea sau greutatea trimiterii, ne asigurăm că ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil.
Servicii de curierat în Europa:

Trimite plicuri și colete în Europa: Suntem partenerul dvs. de încredere pentru a trimite plicuri și colete în toate țările europene. Beneficiați de servicii de curierat eficiente și de încredere, astfel încât trimiterile dvs. să ajungă la destinație în cel mai scurt timp.
Servicii de curierat internațional:

Trimite plicuri și colete oriunde în lume: Indiferent de destinația globală, vă oferim servicii de curierat internațional de înaltă calitate. Puteți trimite plicuri și colete către orice colț al lumii, având încrederea că vor ajunge în siguranță și în timp util.
Cu serviciile noastre de curierat, vă oferim soluții de expediere flexibile, tarife competitive și o experiență de încredere. Echipa noastră dedicată se asigură că trimiterile dvs. sunt tratate cu cea mai mare atenție și ajung la destinație în condiții optime.

Alegeți serviciul nostru de curierat pentru a trimite plicuri și colete în țară, Europa sau oriunde în lume. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de soluțiile noastre personalizate de expediere și a afla mai multe despre tarifele noastre competitive.

bottom of page