top of page
TRIMITERE PLIC IEFTIN UCRAINA

trimite plic in Ucraina cu numai 48 ron

Trimitere plicuri sau colete in UCRAINA -transport prin curier ieftin

trimitere_plic_colet_curier_ucraina

Expediaza fara griji colete din Romania in UCRAINA folosind serviciile noastre de livrare ECONOMIC   si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in UCRAINA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in UCRAINA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din UCRAINA.

companiii curier ucraina

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in UCRAINA

Piața de ecommerce din Ucraina este într-o continuă creștere și oferă oportunități semnificative pentru comercianții și consumatorii online. Iată câteva aspecte cheie despre piața de ecommerce din Ucraina:

 1. Dimensiunea și potențialul pieței: Ucraina are o populație mare, cu aproximativ 44 de milioane de locuitori, ceea ce conferă un potențial considerabil pentru comerțul electronic. Numărul utilizatorilor de internet și a persoanelor care fac cumpărături online este în creștere constantă.

 2. Creșterea comerțului electronic: Industria comerțului electronic în Ucraina înregistrează o creștere rapidă. Mai mulți comercianți și întreprinderi locale și internaționale au intrat pe piața ucraineană pentru a profita de această creștere și pentru a-și extinde afacerile online.

 3. Preferințele de cumpărare online: Consumatorii ucraineni își dezvoltă treptat încrederea în comerțul online și preferă să achiziționeze produse și servicii prin intermediul platformelor online. Categorii populare de cumpărături online includ electronice, îmbrăcăminte, produse cosmetice, alimente și băuturi, și turism.

 4. Plăți online: Utilizarea cardurilor bancare și a altor metode de plată online este în creștere în Ucraina. Principalele modalități de plată utilizate în comerțul electronic includ cardurile bancare, portofele electronice și plata la livrare.

 5. Platforme de comerț electronic: Există mai multe platforme de comerț electronic populare în Ucraina, care facilitează atât comercianții locali, cât și cei internaționali să-și vândă produsele online. Printre cele mai cunoscute platforme se numără Prom.ua, Rozetka, OLX, Comfy și Allo.

 6. Reglementări și infrastructură: Ucraina are un cadru legal și infrastructură în dezvoltare pentru comerțul electronic. Există reglementări privind protecția consumatorilor, securitatea datelor și drepturile de proprietate intelectuală care trebuie respectate de comercianții online.

Pentru a profita de oportunitățile oferite de piața de ecommerce din Ucraina, este important să se țină cont de caracteristicile și preferințele locale ale consumatorilor, precum și de aspectele legale și reglementările specifice.

trimitere_plic_colet_curier_ucrainae-shopping-cart-flags.png

Solutii de livrare plicuri si colete in UCRAINA pentru afaceri online

Livrare ieftina de plicuri si colete in UCRAINA pentru afaceri online 

Read More
trimitere_plic_colet_curier_ucraina

Avantaje:

 • plasare comanda online si printare awb transport direct din aplicatie;

 • livrare fara operatiuni vamale nici la expeditor nici la destinatar;

 • livrare ieftina de plicuri si colete la tarife incepand cu 7 eur/ livrare

 • track and trace permanent al expedierii;

 • livrare door to door;

 • customer service dedicat afacerii dvs;

 • conectare API a magazinului online cu aplicatia de comenzi;

Livrare de plicuri si colete de orice greutate in regim express catre UCRAINA.

Read More
trimitere_plic_colet_curier_ucraina

Avantaje :

 • plasare comenzi online;

 • livrare rapida pe cale aeriana catre orice destinatie din Ucraina;

 • preluare de la adresa clientului;

 • track and trace permanent in aplicatia de comenzi;

 • conectare API;

 • avizare telefonica a destinatarului;

 • repetare a livrarii

 • avizare si retur marfa;

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in Ucraina

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre POST NL ( economic ) sau UPS EXPRESS AERO

05

Destinatarul din UCRAINA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

trimitere_plic_colet_curier_ucraina

PERSOANE FIZICE - Trimite plic sau colet fara contract in UCRAINA

persoane fizice curier ucraina

TRIMITE IN UCRAINA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in Ucraina ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in Ucraina fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in Ucraina

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 300 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in Ucraina fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in Ucraina

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 5kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 70 kg/ colet

TRIMITERE PLIC COLET IN UCRAINA
EXPEDIERE ECONOMIC SAU EXPRESS

trimitere_plic_curier_ucraina_edited.png

Livrare de plicuri economic postal din Romania catre Ucraina.

 • livrare la adresa in Ucraina

 • expediere plicuri de pana la 300 grame

 • livrare rapida cu urmarire expediere

 • fara vama sau taxe aditionale 

 • plasare comanda online folosind butonul de mai jos

 • plata cu cardul sau paypal a transportului

Descoperă serviciul nostru de curierat economic între România și Ucraina! Oferim soluții rapide, sigure și accesibile pentru expedierea coletelor tale într-un mod convenabil.

Indiferent dacă ai nevoie să trimiți documente importante sau colete de dimensiuni mai mari, echipa noastră de curieri profesioniști se ocupă de fiecare detaliu pentru ca expedierea ta să ajungă în siguranță la destinație.

Beneficiind de parteneriate solide și de o rețea extinsă, garantăm o livrare eficientă și promptă între România și Ucraina. Avem soluții personalizate pentru necesitățile tale, indiferent de volumul sau greutatea trimiterilor.

Serviciul nostru de curierat economic se caracterizează prin tarife competitive, astfel încât să poți economisi timp și bani atunci când trimiti colete în Ucraina. În plus, monitorizăm în permanență transportul și oferim actualizări în timp real, astfel încât să poți urmări stadiul expedierii tale.

Fie că ai nevoie de livrări regulate sau o singură expediere, echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți oferi suportul necesar în procesul de curierat. Ne asigurăm că trimiterile tale sunt tratate cu cea mai mare grijă și ajung în siguranță la destinație.

Alege serviciul nostru de curierat economic între România și Ucraina pentru o experiență rapidă, sigură și convenabilă! Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa expedierea ta.

Descoperă serviciul nostru de trimitere plicuri și colete în Ucraina, fără restricții generate de război! Indiferent de situația politică sau conflictul militar, suntem aici să asigurăm că expedierea ta ajunge în siguranță și la destinație în Ucraina.

Echipa noastră de profesioniști în curierat are experiență vastă în gestionarea expedierilor internaționale și în menținerea unui flux constant de livrare în Ucraina. Colaborăm cu parteneri de încredere și folosim rute sigure pentru a asigura că trimiterile tale ajung în timp util și în condiții optime.

Indiferent dacă trimiți documente importante, mostre sau colete de dimensiuni mai mari, oferim soluții personalizate pentru nevoile tale. Tarifele noastre sunt competitive, iar serviciul nostru este eficient și convenabil.

Monitorizăm în permanență transportul și oferim actualizări în timp real, astfel încât să poți urmări stadiul expedierii tale. În plus, asigurăm o manipulare atentă a trimiterilor tale pentru a le proteja de orice deteriorare.

Indiferent de circumstanțele politice sau conflictele din Ucraina, poți avea încredere în serviciul nostru de trimitere plicuri și colete. Ne asigurăm că expedierea ta ajunge la destinație fără probleme și că respectăm normele și reglementările internaționale.

Alege serviciul nostru de trimitere plicuri și colete în Ucraina fără restricții generate de război! Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de experiența noastră în curierat internațional și pentru a programa expedierea ta în siguranță și fără complicații.

bottom of page