top of page
Canada-Flag-Banner.jpg

Trimitere plicuri sau colete in CANADA -transport prin curier ieftin

Expediaza fara griji colete din Romania in CANADA folosin serviciile noastre de livrare ECONOMIC si EXPRESS. Poti astfel expedia plicuri si colete in CANADA fara operatiuni vamale, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in CANADA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din CANADA.

companii -curierat canada
Trimite ECONOMIC in CANADA

Serviciul adresat trimiterii de plicuri si colete ieftin in CANADA. Expedierile pot fi plicuri si colete cu o greutate maxima de 5 kg si sunt livrare in CANADA prin retea postala internationala.

Nu trebuie efectuate operatiuni vamale, insa este necesara declararea continutului si valorii acestuia pentru completarea declaratieie CN23.

Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, asigurandu-se preluare si livrare la adresa precum si track and trace in aplicatia de tracking globala track17

Limitari :

 • Greutate maxima 5 KG

 • Dimensiuni 40 X 60

 • Serviciul Economic Postal -CANADIAN POST

 • Timp de tranzit 12-28 zile

 • Valabil pentru plicuri si colete

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in CANADA

Piața de comerț electronic din Canada este în plină creștere și este una dintre cele mai importante piețe de comerț electronic din lume. În 2021, se estimează că piața de comerț electronic din Canada va ajunge la o valoare de 48,4 miliarde de dolari, cu o rată de creștere anuală medie de 9,4% între 2021 și 2025.

Iată câteva aspecte importante ale pieței de comerț electronic din Canada:

Preferința pentru cumpărăturile online - Potrivit unui studiu realizat de Statistics Canada, 80% dintre canadieni fac cumpărături online și acest număr este în continuă creștere. Canadienii preferă să facă cumpărături online datorită comodității, varietății produselor și prețurilor mai bune.

Platforme de comerț electronic populare - În Canada, platformele de comerț electronic cele mai populare sunt Amazon, eBay, Walmart, Shopify și Best Buy. De asemenea, există și alte platforme mai mici, specializate în anumite domenii, cum ar fi Etsy pentru produse handmade sau Wayfair pentru mobilier.

Reglementări stricte privind protecția datelor și confidențialitatea - Canada are unele dintre cele mai stricte reglementări privind protecția datelor și confidențialitatea din lume. Aceste reglementări se aplică și pieței de comerț electronic și trebuie luate în considerare de către toți comercianții online care operează în Canada.

livrare canada plic colet ieftin curier

Solutii de livrare plicuri si colete in CANADA pentru afaceri online

Livrare ieftina de plicuri si colete in CANADA pentru afaceri online 

Read More
livrare canada plic colet ieftin curier

Avantaje:

 • plasare comanda CANADA online si printare awb transport direct din aplicatie;

 • livrare fara operatiuni vamale nici la expeditor nici la destinatar;

 • livrare ieftina de plicuri si colete CANADA la tarife incepand cu 5 eur/ livrare

 • track and trace permanent al expedierii CANADA;

 • livrare door to door CANADA;

 • customer service dedicat afacerii dvs;

 • conectare API a magazinului online cu aplicatia de comenzi;

Livrare de plicuri si colete de orice greutate in regim express catre CANADA

Read More
livrare canada plic colet ieftin curier

Avantaje :

 • plasare comenzi online;

 • livrare rapida pe cale aeriana catre orice destinatie din CANADA;

 • preluare de la adresa clientului;

 • track and trace permanent in aplicatia de comenzi CANADA;

 • conectare API;

 • avizare telefonica a destinatarului;

 • repetare a livrarii

 • avizare si retur marfa;

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in CANADA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport CANADA

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre CANADA POST sau UPS ( express )

05

Destinatarul din CANADA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimite plic sau colet fara contract in CANADA

persoane fizice-curierat canada

TRIMITE IN CANADA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in CANADA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare CANADA. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in CANADA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS) CANADA

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in CANADA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale in CANADA

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in CANADA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in CANADA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale in CANADA

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet CANADA

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet CANADA

livrare canada plic colet ieftin curier
livrare canada plic colet ieftin curier

Urzea

Recomand livrarea in CANADA ! Clientii mei CANADA  nu se asteptau la un timp de livrare mai mic si 33 lei pentru o livrare....e chiar ok !

Intrebari frecvente livrare in CANADA

Pot plasa comenzi fara contract in CANADA? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele comeplete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport America
Pot plasa comenzi ridicare colete din CANADA? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- CANADA

Serviciul nostru de livrare economică în Canada oferă o opțiune accesibilă și eficientă pentru clienții noștri care doresc să expedieze colete sau pachete în întreaga țară. Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți un pachet mic sau unul mare, serviciul nostru de livrare economică poate oferi o soluție la un preț convenabil.

Pentru a beneficia de serviciul nostru de livrare economică în Canada, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de expediere online și să alegeți opțiunea noastră de livrare economică. Vom prelua coletul dvs. și îl vom transporta către destinație, la un preț avantajos.

Suntem mândri să oferim o gamă largă de opțiuni de livrare, inclusiv livrare în ziua următoare sau livrare de sâmbătă, în funcție de nevoile dumneavoastră. Toate expedierile noastre sunt monitorizate și asigurate, astfel încât să vă puteți baza pe noi pentru a livra coletul dvs. în siguranță și la timp.

În plus, ne angajăm să oferim o experiență de livrare excelentă clienților noștri, astfel încât să puteți fi siguri că veți primi servicii profesionale și personalizate în toate interacțiunile cu noi.

Așadar, dacă aveți nevoie de o opțiune de livrare economică în Canada, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a oferi servicii de calitate și pentru a vă ajuta să economisiți bani la expedierea coletelor.

Există mai multe motive pentru a vinde online în Canada:

Oportunități de afaceri: Canada are o economie puternică și o piață de consumator diversificată, cu un nivel ridicat al puterii de cumpărare a populației. Aceasta oferă oportunități excelente pentru afaceri în diferite domenii.

Creșterea comerțului electronic: Comerțul electronic este în continuă creștere în Canada, iar pandemia COVID-19 a accelerat această tendință. Astfel, există un potențial mare de creștere a afacerii online în acest domeniu.

Accesibilitatea pieței: Internetul a făcut ca vânzarea online să fie mai accesibilă decât vânzarea în magazine fizice. Astfel, vânzătorii online din Canada pot ajunge la clienți din întreaga lume cu ușurință.

Costuri mai mici: Vânzarea online poate fi mai ieftină decât vânzarea în magazine fizice, deoarece nu sunt necesare cheltuieli pentru închirierea unui spațiu comercial sau plata angajaților în magazin.

Acces la tehnologie: Canada este o țară dezvoltată din punct de vedere tehnologic, ceea ce înseamnă că există acces la tehnologie de ultimă generație și soluții de plată online sigure și convenabile.

Toate aceste motive fac ca vânzarea online în Canada să fie o oportunitate atractivă pentru antreprenori și afaceri.

Cum poti vinde online in CANADA ?

Pentru a vinde online în Canada, există mai multe opțiuni disponibile. Cele mai comune platforme de vânzare online includ:

Amazon.ca: Amazon este o platformă populară de vânzare online în Canada, care permite vânzătorilor să vândă o gamă largă de produse, inclusiv electronice, îmbrăcăminte și alimente.

Shopify: Shopify este o platformă de comerț electronic populară care permite vânzătorilor să creeze un magazin online personalizat și să vândă produse prin intermediul acestuia. Platforma este ușor de utilizat și oferă o varietate de funcții și integrări.

eBay.ca: eBay este o altă opțiune populară de vânzare online în Canada. Platforma permite vânzătorilor să vândă o gamă largă de produse, inclusiv antichități, îmbrăcăminte și accesorii.

Etsy: Etsy este o platformă de vânzare online specializată în produse handmade, vintage și materiale pentru creație.

Facebook Marketplace: Facebook Marketplace este o platformă de vânzare online gratuită, care permite vânzătorilor să vândă produse locale în comunitatea lor.

Este important să verificați regulile și cerințele pentru vânzători pentru fiecare platformă, înainte de a începe să vindeți online. De asemenea, puteți utiliza social media pentru a promova produsele și a le vinde direct către clienți.

bottom of page