top of page
trimite plic colet curier posta ieftin spania

Trimitere plicuri sau colete in SPANIA -transport prin curier ieftin

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Expediaza fara griji colete din Romania in SPANIA folosins serviciile noastre de livrare ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in SPANIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in SPANIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din SPANIA

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in SPANIA

COMPANII -livrari spania

Piata Ecommerce din SPANIA

Spania este a 6 cea mai mare piață pentru comerțul electronic, cu un venit de 86,5 miliarde EUR  în 2021.

Piața de ecommerce din Spania a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, devenind una dintre cele mai dinamice piețe de ecommerce din Europa. Având o populație de peste 46 de milioane de locuitori și o economie stabilă, Spania oferă oportunități importante pentru afacerile în comerțul electronic.

În Spania, utilizarea internetului este larg răspândită, iar numărul de cumpărători online a crescut semnificativ în ultimii ani. Categoriile de produse cele mai populare cumpărate online în Spania sunt moda, produsele electronice, produsele pentru casă și alimentele.

Companiile de ecommerce din Spania au adoptat tehnologii moderne și soluții de plăți sigure pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare ușoară. De asemenea, livrarea rapidă și serviciile de suport pentru clienți sunt priorități pentru mulți comercianți online din Spania.

Cu toate acestea, pieța de ecommerce din Spania are și anumite provocări, cum ar fi concurența acerbată și problemele legate de protecția datelor și securitatea informațiilor. Aceste provocări pot fi depășite prin adoptarea unor practici comerciale transparente și investiții în tehnologii de securitate avansate.

În general, piața de ecommerce din Spania continuă să crească și să se dezvolte, oferind oportunități importante pentru afaceri și clienți. Cu un număr tot mai mare de cumpărători online și o infrastructură de comerț electronic solidă, piața ecommerce din Spania poate fi o alegere atractivă pentru investiții în comerțul electronic.

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Solutii de livrare plicuri si colete in SPANIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in SPANIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre CORREOS ( economic ) sau UPS

05

Destinatarul din SPANIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimite plic sau colet fara contract in SPANIA

PESOANE FIZICE- livrari spania

TRIMITE IN SPANIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in SPANIA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in SPANIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in SPANIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in SPANIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in SPANIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimite plic colet curier posta ieftin spania

PLIC ECONOMIC ROMANIA - SPANIA

timp de tranzit 7 zile

51 ron (pret fara TVA)

Limitari :

 • Greutate maxima 300 grame

 • Dimensiuni 25x20

 • Serviciul Economic postal -CORREOS

 • Timp de tranzit 7 zile

 • Comanda Online si plateste cu cardul

trimite prin curier in spania.png
trimite plic colet curier posta ieftin spania

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre Spania . Vanzarile mele catre romanii din Spania au crescut mult de cand pot ridica din sediile Correos

Intrebari frecvente livrare in Spania

Pot plasa comenzi fara contract in Spania? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele complete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport.
Pot plasa comenzi ridicare colete din Spania? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- SPANIA

Cum vinzi in SPANIA online ?

Trimiterea de colete către Spania poate fi o afacere profitabilă pentru magazinele online din România. Cu o populație de peste 46 de milioane de locuitori și o economie stabilă, Spania oferă oportunități importante pentru magazinele online care doresc să se extindă către piața europeană.

Spania este o țară cu o utilizare largă a internetului și cu un număr tot mai mare de cumpărători online. Cumpărătorii spanioli sunt în căutarea produselor de calitate la prețuri competitive, oferind astfel oportunități pentru magazinele online din România să se conecteze cu acest public țintă.

Trimiterea de colete către Spania poate fi realizată cu ajutorul unor servicii de curierat internațional fiabile și rapid, care asigură livrarea pachetelor în siguranță și în timp util. De asemenea, magazinele online din România pot folosi servicii de livrare personalizate pentru a se asigura că produsele lor ajung la destinație în condiții optime.

În concluzie, trimiterea de colete către Spania poate fi o afacere rentabilă pentru magazinele online din România. Cu o piață dinamică de ecommerce și oameni dispuși să cumpere online, Spania poate oferi oportunități importante pentru afaceri în comerțul electronic. Este important să se aleagă servicii de curierat internațional fiabile și să se investească în soluții de livrare personalizate pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare plăcută.

Despre piata online din Spania ?

Pentru a vinde online în Spania, există mai multe opțiuni pe care le poți lua în considerare:

Platforme de vânzare online: poți utiliza platforme precum Amazon, eBay, El Corte Inglés sau Carrefour pentru a-ți vinde produsele online în Spania. Aceste platforme sunt deja bine cunoscute și au o mare audiență de cumpărători, astfel încât ar putea fi o opțiune bună pentru a-ți începe afacerea online în Spania.

Crearea propriului site web: poți crea propriul site web de vânzare online, care îți oferă un control mai mare asupra experienței de cumpărare și a brandului tău. Poți utiliza platforme de construire a site-urilor precum Wix sau Shopify pentru a-ți crea un magazin online ușor de utilizat.

Promovarea pe rețelele sociale: poți folosi rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter pentru a-ți promova produsele și a le vinde direct pe aceste platforme. Poți utiliza, de asemenea, opțiunile de publicitate plătită pe aceste platforme pentru a ajunge la o audiență mai mare.

Este important să ții cont de faptul că, în Spania, se preferă adesea să se plătească în numerar la livrare. Prin urmare, trebuie să acorzi atenție modalităților de plată și de livrare, pentru a obține mai mulți clienți. În plus, este important să fii transparent în ceea ce privește politica de returnare, termenele de livrare și costurile de livrare, pentru a construi încrederea cumpărătorilor tăi.

bottom of page