top of page
curier ieftin polonia ramburs colet curier ieftin polonia ramburs colet plic

Trimitere plicuri sau colete in Polonia -transport curier ieftin ramburs

curier ieftin polonia ramburs colet plic

Expediaza fara griji colete din Romania in POLONIA folosind serviciile noastre de livrare ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in POLONIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in POLONIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din POLONIA.

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in POLONIA

Piata Ecommerce din POLONIA

Spania este a 6 cea mai mare piață pentru comerțul electronic, cu un venit de 86,5 miliarde EUR  în 2021.

Piața de ecommerce din Spania a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, devenind una dintre cele mai dinamice piețe de ecommerce din Europa. Având o populație de peste 46 de milioane de locuitori și o economie stabilă, Spania oferă oportunități importante pentru afacerile în comerțul electronic.

În Spania, utilizarea internetului este larg răspândită, iar numărul de cumpărători online a crescut semnificativ în ultimii ani. Categoriile de produse cele mai populare cumpărate online în Spania sunt moda, produsele electronice, produsele pentru casă și alimentele.

Companiile de ecommerce din Spania au adoptat tehnologii moderne și soluții de plăți sigure pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare ușoară. De asemenea, livrarea rapidă și serviciile de suport pentru clienți sunt priorități pentru mulți comercianți online din Spania.

Cu toate acestea, pieța de ecommerce din Spania are și anumite provocări, cum ar fi concurența acerbată și problemele legate de protecția datelor și securitatea informațiilor. Aceste provocări pot fi depășite prin adoptarea unor practici comerciale transparente și investiții în tehnologii de securitate avansate.

În general, piața de ecommerce din Spania continuă să crească și să se dezvolte, oferind oportunități importante pentru afaceri și clienți. Cu un număr tot mai mare de cumpărători online și o infrastructură de comerț electronic solidă, piața ecommerce din Spania poate fi o alegere atractivă pentru investiții în comerțul electronic.

curier ieftin polonia ramburs colet plicKL7NzJG7doYdM89RcbpTd1bZgi.jpg

Solutii de livrare plicuri si colete in POLONIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in POLONIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre INPOST ( economic ) sau UPS

05

Destinatarul din POLONIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

PERSOANE FIZICE - Trimite plic sau colet fara contract in POLONIA

TRIMITE IN POLONIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT POLONIA

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in POLONIA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in POLONIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in POLONIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in POLONIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in POLONIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 2kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre POLONIA . Vanzarile mele catre POLONIA au crescut mult de cand pot ridica din sediile INPOST

Intrebari frecvente livrare in POLONIA

Pot plasa comenzi fara contract in POLONIA? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele complete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport.

Pot plasa comenzi ridicare colete din POLONIA? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- POLONIA

Trimiterea de colete către Polonia poate fi o afacere profitabilă pentru magazinele online din România. Cu o populație de peste 46 de milioane de locuitori și o economie stabilă, Polonia oferă oportunități importante pentru magazinele online care doresc să se extindă către piața europeană.

Polonia este o țară cu o utilizare largă a internetului și cu un număr tot mai mare de cumpărători online. Cumpărătorii Polonia sunt în căutarea produselor de calitate la prețuri competitive, oferind astfel oportunități pentru magazinele online din România să se conecteze cu acest public țintă.

Trimiterea de colete către Polonia poate fi realizată cu ajutorul unor servicii de curierat internațional fiabile și rapid, care asigură livrarea pachetelor în siguranță și în timp util. De asemenea, magazinele online din România pot folosi servicii de livrare personalizate pentru a se asigura că produsele lor ajung la destinație în condiții optime.

În concluzie, trimiterea de colete către Polonia poate fi o afacere rentabilă pentru magazinele online din România. Cu o piață dinamică de ecommerce și oameni dispuși să cumpere online, Polonia poate oferi oportunități importante pentru afaceri în comerțul electronic. Este important să se aleagă servicii de curierat internațional fiabile și să se investească în soluții de livrare personalizate pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare plăcută.

curier ramburs companii polonia
curier ieftin persoane fizice polonia
Cum vinzi online in Polonia ?

Dacă doriți să vindeți online în Polonia, există mai multe opțiuni disponibile pentru a vă promova și a vă vinde produsele sau serviciile.

 1. Crearea unui magazin online: În primul rând, puteți crea un magazin online propriu. Acesta poate fi creat pe o platformă de eCommerce precum Shopify sau WooCommerce. Acesta vă permite să creați un magazin online personalizat și să vă gestionați propriile vânzări.

 2. Utilizarea platformelor de vânzare online: O altă opțiune ar fi să utilizați platforme de vânzare online precum Allegro, Ceneo sau OLX. Acestea sunt platforme de eCommerce populare în Polonia, care vă permit să vindeți produsele într-un mod simplu și rapid.

 3. Promovarea pe rețelele sociale: Pentru a vă promova produsele sau serviciile, puteți utiliza rețelele sociale precum Facebook, Instagram sau Twitter. Aceste platforme vă permit să creați anunțuri plătite și să vă promovați produsele către un public țintă specific.

 4. Utilizarea Google Ads: O altă opțiune ar fi să utilizați Google Ads pentru a vă promova produsele sau serviciile. Această platformă vă permite să creați anunțuri plătite și să vă promovați produsele în cadrul căutărilor Google.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, asigurați-vă că înțelegeți și respectați cerințele legale pentru comerțul electronic în Polonia și că vă adaptați la preferințele și obiceiurile locale pentru a vă asigura succesul. De asemenea, puteți colabora cu agenții de publicitate și marketing pentru a dezvolta strategii eficiente de promovare și vânzare online.

Cum livrezi prin curier in Polonia ?

Serviciul de livrare colete cu ramburs din Romania în Polonia este o soluție convenabilă și sigură pentru companiile sau persoanele fizice care doresc să trimită colete și pachete din România în Polonia.

Serviciul nostru de livrare colete cu ramburs permite trimiterea coletelor cu opțiunea de plată la livrare, astfel încât destinatarul să poată plăti contravaloarea coletului la primirea acestuia. Acest serviciu este disponibil pentru colete cu greutatea de până la 30 kg și dimensiunile standard ale coletelor.

Pentru a utiliza serviciul nostru, trebuie să urmați următorii pași:

 1. Creați o comandă online pentru livrarea coletului dvs.

 2. Alegeți opțiunea de plată la livrare.

 3. Pachetul dvs. va fi ridicat de curier de la adresa dvs. specificată.

 4. Coletul va fi livrat în siguranță la adresa destinatarului în Polonia.

 5. Destinatarul va plăti contravaloarea coletului în momentul livrării.

Serviciul nostru de livrare colete cu ramburs din Romania în Polonia oferă o acoperire națională și internațională, precum și o asistență clienți dedicată pentru a răspunde oricăror întrebări sau solicitări de asistență. De asemenea, putem asigura urmărirea coletelor și notificarea clienților despre starea și locația coletelor lor în timp real.

Pentru a beneficia de serviciul nostru de livrare colete cu ramburs din Romania în Polonia, puteți să ne contactați sau să utilizați platforma noastră de livrare online.

CURIER ECOMMERCE BULGARIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Bulgaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in LEVA si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.5 eur / plic 

3.85 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE UNGARIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Ungaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in HUF si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.7 eur / plic 

3.88 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE GRECIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Grecia de pana la 40 kg / colet

livrare in 4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.5 eur / plic 

5.74 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE POLONIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Polonia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in ZLOT si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

4.6 eur / plic 

4.73 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE CROATIA

Plicuri Romania-Romania

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Croatia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.6 eur / plic 

6.73 eur/ colet 1 kg

bottom of page