top of page
trimite plic colet curier posta ieftin spania

Send envelopes or parcels to SPAIN by ECONOMIC STANDARD or EXPRESS courier

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Send parcels from Romania to SPAIN without worry using our ECONOMIC  STANDARD and EXPRESS delivery services.
This way you can send envelopes and parcels to SPAIN very cheap, with pickup from your address and delivery directly to the recipient's door anywhere in SPAIN. A cheap, safe international delivery service that provides the optimal solution both for individuals but especially for online businesses that want to ship to customers in SPAIN

For COMPANIES
Sending envelopes and parcels in SPAIN

COMPANII -livrari spania

The Ecommerce market in SPAIN

The UK is the 6th largest market for e-commerce, with revenue of $118.5 billion in 2021.

With a growth of 12%, the e-commerce market in SPAIN contributed to the global growth rate of 18% in 2021. Like in SPAIN, global e-commerce sales are expected to increase in the coming years.
With an annual growth rate of 11% between 2021 and 2025, SPAIN is even expected to surpass the global average of 10%.

More than 132 online stores in Romania operate as active sellers inSPAIN, offering their products for sale in this country. Moreover, the educated market, the extremely large number of online users  the decent transit time make the final buyer buy without hesitation from online stores located in Romania. At the same time, for stores, the English language has become a default, so the conversion and expansion of stores towards a strong market asSPAINit is done easily and especially successfully. Expand your business inSPAIN, sell your products in the largest market on the continent and we deliver them to you, without restrictions, without customs, cheaply and safely.

trimite plic colet curier posta ieftin spania

Delivery solutions for envelopes and parcels in SPAIN for online businesses

How does the pickup from Romania and the delivery in SPAIN work

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si declarata

04

Predam expedierea ta catre CORREOS ( economic ) sau UPS

05

Destinatarul din SPANIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta

INDIVIDUALS - Send an envelope or package without a contract in SPAIN

PESOANE FIZICE- livrari spania

SEND ENVELOPES or PARCELS IN SPAIN WITHOUT CONTRACT 

Safe deliveries and at a very low price, with pickup from anywhere in Romania and delivery to the address in SPAIN (with telephone contact), of envelopes and parcels, Economic, Standard or Express depending on the customer's needs. The service is addressed to INDIVIDUALS, without a contract, and allows placing the order online in the order application and paying with a bank card for delivery services. After placing the order, the courier arrives at the address indicated by you to pick up the ordered shipment.

Sending Documents (envelopes) anywhere in SPAIN without contract 

 • collection from your address from anywhere in Romania

 • online order placement and bank card payment

 • select the delivery service (ECONOMIC STANDARD or EXPRESS)

 • delivery to the recipient's address anywhere in SPAIN

 • without customs operations or customs fees

 • envelopes containing ONLY documents up to 200 grams/envelope

Parcel shipments anywhere in SPAIN without contract 

 • pickup from your address anywhere in Romania

 • online order placement and bank card payment

 • select the delivery service (ECONOMIC or EXPRESS)

 • delivery to the recipient's address anywhere in SPAIN

 • without customs operations or customs fees

 • ECONOMIC - parcels up to 2kg/ parcel

 • EXPRESS - parcels up to 50 kg/ parcel

trimite plic colet curier posta ieftin spania

PLIC ECONOMIC ROMANIA - SPANIA

timp de tranzit 7 zile

51 ron (pret fara TVA)

Limitari :

 • Greutate maxima 300 grame

 • Dimensiuni 25x20

 • Serviciul Economic postal -CORREOS

 • Timp de tranzit 7 zile

 • Comanda Online si plateste cu cardul

trimite prin curier in spania.png
trimite plic colet curier posta ieftin spania

Urzea

The safest package delivery service to Spain. My sales to Romanians in Spain have increased a lot since I can collect from the Correos offices

Frequently asked questions delivery in England

Pot plasa comenzi fara contract in Spania? Desigur, poti plasa comenzi folosind in pagina Plaseaza Comanda, unde vei introduce datele complete ale comenzii si vei putea plati cu cardul serviciul de transport.
Pot plasa comenzi ridicare colete din Spania? Din pacate serviciul se adreseaza numai livrarilor Romania- SPANIA

Cum vinzi in SPANIA online ?

Trimiterea de colete către Spania poate fi o afacere profitabilă pentru magazinele online din România. Cu o populație de peste 46 de milioane de locuitori și o economie stabilă, Spania oferă oportunități importante pentru magazinele online care doresc să se extindă către piața europeană.

Spania este o țară cu o utilizare largă a internetului și cu un număr tot mai mare de cumpărători online. Cumpărătorii spanioli sunt în căutarea produselor de calitate la prețuri competitive, oferind astfel oportunități pentru magazinele online din România să se conecteze cu acest public țintă.

Trimiterea de colete către Spania poate fi realizată cu ajutorul unor servicii de curierat internațional fiabile și rapid, care asigură livrarea pachetelor în siguranță și în timp util. De asemenea, magazinele online din România pot folosi servicii de livrare personalizate pentru a se asigura că produsele lor ajung la destinație în condiții optime.

În concluzie, trimiterea de colete către Spania poate fi o afacere rentabilă pentru magazinele online din România. Cu o piață dinamică de ecommerce și oameni dispuși să cumpere online, Spania poate oferi oportunități importante pentru afaceri în comerțul electronic. Este important să se aleagă servicii de curierat internațional fiabile și să se investească în soluții de livrare personalizate pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare plăcută.

Despre piata online din Spania ?

Pentru a vinde online în Spania, există mai multe opțiuni pe care le poți lua în considerare:

Platforme de vânzare online: poți utiliza platforme precum Amazon, eBay, El Corte Inglés sau Carrefour pentru a-ți vinde produsele online în Spania. Aceste platforme sunt deja bine cunoscute și au o mare audiență de cumpărători, astfel încât ar putea fi o opțiune bună pentru a-ți începe afacerea online în Spania.

Crearea propriului site web: poți crea propriul site web de vânzare online, care îți oferă un control mai mare asupra experienței de cumpărare și a brandului tău. Poți utiliza platforme de construire a site-urilor precum Wix sau Shopify pentru a-ți crea un magazin online ușor de utilizat.

Promovarea pe rețelele sociale: poți folosi rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter pentru a-ți promova produsele și a le vinde direct pe aceste platforme. Poți utiliza, de asemenea, opțiunile de publicitate plătită pe aceste platforme pentru a ajunge la o audiență mai mare.

Este important să ții cont de faptul că, în Spania, se preferă adesea să se plătească în numerar la livrare. Prin urmare, trebuie să acorzi atenție modalităților de plată și de livrare, pentru a obține mai mulți clienți. În plus, este important să fii transparent în ceea ce privește politica de returnare, termenele de livrare și costurile de livrare, pentru a construi încrederea cumpărătorilor tăi.

bottom of page