top of page

OFERTA CURIERAT POSTA NATIONAL SAU INTERNATIONAL PENTRU PLICURI 

Request the offer for shipments by courier in Romania or abroad for your business.

Ask for Oferr

Where do you want to ship?
What do you want to ship?
Average monthly shipments
What additional services do you want?
Which courier service do you want?
What is the frequency of shipments?

Expedierile de plicuri documente pot contine numai documente fara valoare comerciala 

facturi, contracte, avize sau orice alte documente pe format de hartie . Expedierile de plicuri nu sunt adresate trimiterilor cu valoare comerciala (bunuri).

Pentru aceasta categorie consultati OFERTA CURIERAT PLICURI SI COLETE 

Thank you for your request. You will receive our commercial offer by email!​​​​

For details or the offer, you can also contact us by email or phone

suport@tceholding.ro

+4 031 425 4851

postal international.png

Check our Delivery prices for ECONOMIC, STANDARD or EXPRESS DELIVERY COURIER

Loading.......

The displayed price refers to courier transport from Romania to these destinations. The price may be affected by delivery charges, shipment dimensions or delivery area.

Trimite PLICURI in Romania sau Strainatate Online direct din aplicatie

In lipsa unui contract poti trimite ieftin si rapid direct din aplicatia de comenzi plicuri catre Romania sau oriunde in Strainatate, fara contract, fara obligatii, platind online ca la orcie magazin online. Beneficiază de trimitere rapidă și convenabilă a plicurilor din aplicația noastră de comenzi, fără a fi nevoie de un contract! Poți trimite cu ușurință plicuri către Romania sau oriunde în străinătate, fără niciun angajament prealabil. Plata se face online, la fel de simplu ca în cazul unei comenzi obișnuite într-un magazin online. Alege să economisești timp și bani, trimitând rapid și la tarife accesibile plicurile tale, direct din aplicația noastră de comenzi!

Cu 3 clickuri in 40 secunde , comanda ta a ajuns la noi iar curierul soseste la usa ta sa preia plicul astazi !!

Vă oferim servicii de curierat cuprinzătoare pentru expedierea plicurilor, coletelor și paleților, atât la nivel național, cât și internațional. Suntem specializați în asigurarea unei livrări rapide și sigure pentru trimiterile dvs.

Servicii de curierat național:

  • Expedierea plicurilor: Oferim servicii de curierat național pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor în toate zonele din țară.

  • Livrarea coletelor: Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletului dvs., vă asigurăm o livrare promptă și eficientă la nivel național.

  • Transportul paleților: Punem la dispoziție servicii de curierat pentru transportul eficient și sigur al paleților în întreaga țară.

Servicii de curierat internațional:

  • Expedierea plicurilor: Oferim servicii de curierat internațional pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor către destinații din întreaga lume.

  • Livrarea coletelor: Indiferent de destinația internațională, vă asigurăm o livrare promptă și sigură a coletelor dvs.

  • Posta rapidă internațională: Prin parteneriatele noastre internaționale, oferim servicii de curierat rapid și sigur pentru expedierea plicurilor și coletelor în orice colț al lumii.

Alegând serviciile noastre de curierat, veți beneficia de o gamă completă de opțiuni pentru expedierea plicurilor, coletelor și paleților, atât la nivel național, cât și internațional. Echipa noastră dedicată se asigură că trimiterile dvs. ajung la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții de siguranță. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre de curierat și a afla mai multe despre opțiunile noastre flexibile și tarifele competitive.

Vă oferim servicii de curierat pentru expedierea rapidă și sigură a plicurilor și coletelor atât la nivel național, cât și internațional. Indiferent de destinație, suntem alegerea ideală pentru a trimite trimiterile dvs. într-un mod eficient și convenabil.

Servicii de curierat național:

Trimite plicuri și colete în țară: Oferim servicii de curierat național pentru expedierea promptă și sigură a plicurilor și coletelor în toate localitățile din țară. Indiferent de mărimea sau greutatea trimiterii, ne asigurăm că ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil.
Servicii de curierat în Europa:

Trimite plicuri și colete în Europa: Suntem partenerul dvs. de încredere pentru a trimite plicuri și colete în toate țările europene. Beneficiați de servicii de curierat eficiente și de încredere, astfel încât trimiterile dvs. să ajungă la destinație în cel mai scurt timp.
Servicii de curierat internațional:

Trimite plicuri și colete oriunde în lume: Indiferent de destinația globală, vă oferim servicii de curierat internațional de înaltă calitate. Puteți trimite plicuri și colete către orice colț al lumii, având încrederea că vor ajunge în siguranță și în timp util.
Cu serviciile noastre de curierat, vă oferim soluții de expediere flexibile, tarife competitive și o experiență de încredere. Echipa noastră dedicată se asigură că trimiterile dvs. sunt tratate cu cea mai mare atenție și ajung la destinație în condiții optime.

Alegeți serviciul nostru de curierat pentru a trimite plicuri și colete în țară, Europa sau oriunde în lume. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de soluțiile noastre personalizate de expediere și a afla mai multe despre tarifele noastre competitive.

bottom of page