top of page

unde poti returna

plaseaza comanda retur

intrebari despre retur

Product RETURN service - parcels to Amazon, AliExpress, Shein, eBay, Etsy

plaseaza comenzi retur catre AMAZON, EBAY, ALIEXPRESS si SHEIN si noi ne ocupam sa trimitem retururile catre depozitele acestora ieftin cu track and trace si confirmare a livrarii

Despre serviciul Retur Produse in Strainatate SHEIN, AMAZON, ALIEXPRESS ROMANIA

Dupa ce cumperi din anumite platfome, aflate in afara Uniunii Europene, este oarecum dificil sa faci returul marfii care nu se potriveste solicitarii tale initiale. Din acest motiv, punem la dispozitia clientilor un serviciu de retur IEFTIN care asigura returnarea marfii catre platformele, market-place, sau magazine online, aflate in afara Uniunii Europene.

Pentru a efectua in siguranta un retur ai nevoie de: 

ACCEPT RETUR MARFA Generat de catre magazinul online sau market place dupa selectarea optiunii retur a marfii in contul dvs din magazin. In acest document de retur trebuie sa gasiti adresa de retur, valoarea bunurilor si alte recomandari pentru retur

ADRESA DE PRELUARE  de unde doresti sa preluam returul tau ..acasa, birou, sau daca doresti sa il predai in unul din sediile noastre de oriunde din Romania - vezi lista aici

ADRESA DE LIVRARE in majoritatea cazurilor returul se face catre depozitul magazinului online afiliat market place, motiv pentru care avem nevoie de adresa depozitului/ magazinului si un numar de telefon de la destinatie

DESCRIEREA PE SCURT A BUNURILOR  Descriere in 2-3 cuvinte ce contine coletul si valoarea platita de tine la achizitie - asta va ajuta tranzitarea fara grija a bunurilor precum si magazinul online sa returneze valoarea platita de tine la achizitie. Stai fara griji, nu va implica operatiuni vamale la export, si nici nu va fi subiect de asigurare marfa decat daca o ceri tu explicit.

Te rugam sa tii cont ca noi ne ocupam doar de livrarea bunurilor returnate, toate celelalte situatii trebuie sa le gestionezi in relatia cu magazinul online de unde ai cumparat ( acceptare retur, refound, etc). 

Magazinul online este cel care va returna sumele platite de dvs la cumparare !

Mai jos gasesti cateva recomandari aferente marketplace-urilor cele mai comune, care sa te indrume spre realizarea facila a retururlui, mentionand totodata costul returnarii bunurilor.

Serviciul de retur marfa catre SHEIN, AMAZON sau ALIEXPRESS face referire la preluarea de la adresa dvs., de acasa, a coletului continand produsele care doresc a fi retrunare si transportul acestuia in siguranta si la un pret foarte mic, catre depozitul selectat, SHEIN, AMAZON, ALIEXPRESS. Predarea bunurilor catre depozitul de destinatie incheie obligatie contractuala a companiei noastre in fata dvs .

Pentru a va asigura ca procesul de retur decurge corect si rapid, este recomandat sa puneti in colet si acceptul de retur al magazinului online, obtinut de la acesta la momentul lansarii returului.

Derulam lunar cateva mii de retururi, motiv pentru care in momentul in care adresati on intrebare despre livrea returului dvs operatorilor nostri, este recomandat sa le comunicati si numarul comenzii in formatul TCE-OA8837JN .

Plaseaza Comanda Retur
SHEIN, AMAZON, ALIEXPRESS ROMANIA

Cum fac retur la EBAY ? 

RETUR EBAY COLET ROMANIA

RETUR EBAY DIN ROMANIA

Accesați contul dvs. eBay: Accesați secțiunea "Achiziții recente": Navigați la secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului eBay. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. eBay poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, vă puteți contacta direct vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. eBay vă va oferi informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

Plasati comanda de ridicare a returului eBay : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur eBay de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator, care, dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii. Plateste transportul retur eBay : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoare de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul eBay care a va receptiona returuL eBay. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

Preda Expedierea retur eBay : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor. Puteți verifica statusul expedierii in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17. Pentru a  verifica statusul returului eBay, consultati secțiunea "Achiziții recente" sau "Comenzi" a contului dvs. eBay. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a eBay pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Cum fac retur la ALIEXPRESS ? 

RETUR ALIEXPRESS DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către AliExpress, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. AliExpress: Conectați-vă la contul dvs. AliExpress utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului AliExpress.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. AliExpress poate solicita motivele returnării oferindu-va posibilitatea contactarii vanzatorului.

 5. Comunicați cu vânzătorul: În unele cazuri, veți putea comunica direct cu vânzătorul pentru a discuta despre returnarea produsului. AliExpress vă va furniza informațiile de contact relevante ale vânzătorului pentru a facilita acest proces.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AliExpress : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AliExpress de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AliExpress.

 8. Plateste transportul retur AliExpress : in functie de tara de destinatie si greutatea coletului veti primi o factura cupranzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la vanzatorul AliExpress care a va receptiona returul AliExpress. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AliExpress : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AliExpressin permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track 17.

 11. Monitorizați statusul returului AliExpress: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AliExpress. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică a vânzătorului și a AliExpress pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

AliExpress-logo.png

Cum fac retur la SHEIN ROMANIA ? 

RETUR SHEIN DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către SHEIN, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. SHEIN: Conectați-vă la contul dvs. SHEIN utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" din meniul principal al site-ului SHEIN.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a iniția returnarea produsului. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. SHEIN poate solicita motivele returnării și vă va oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returnarea prin poștă sau prin intermediul unui curier.

 5. Generați eticheta de retur: SHEIN vă va furniza o etichetă de retur pe care va trebui să o imprimați și să o atașați coletului returnat. De asemenea, veți primi instrucțiuni cu privire la adresa de returnare.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. Solicitati vanzatorului ADRESA DE LIVRARE, PERSOANA DE CONTACT si NUMAR DE TELEFON pentru efectuarea livrarii. Mentionati acestuia ca livrarea va fi efectuata de POST NL .

 7. Plasati comanda de ridicare a returului SHEIN : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur SHEIN de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur SHEIN.

 8. Plateste transportul retur SHEIN : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul SHEIN SINGAPORE care a va receptiona returuL SHEIN. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur SHEIN : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor.

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur SHEIN in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi sau site-ul international track17.

 11. Monitorizați statusul returului SHEIN: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. SHEIN. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a SHEIN pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Shein-Logo.png

Cum fac retur la Amazon Germania ? 

RETUR AMAZON GERMANIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon GERMANIA, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON DE. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Germania.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON.

 8. Plateste transportul retur AMAZON : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Germania care a va receptiona returuL AMAZON. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON : in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi .

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Cum fac retur la Amazon UK ? 

RETUR AMAZON ANGLIA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon UK, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon UK: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon UK utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON UK. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON UK veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon UK vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Anglia.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON UK : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON UK de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON UK.

 8. Plateste transportul retur AMAZON UK : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din  Anglia care a va receptiona returuL AMAZON UK. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON UK: in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON UK)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi . Stai fara griji, expedierea ta nu va fi supusa operatiunilor vamale la export.

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON UK: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON UK. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON UK pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

Cum fac retur la Amazon USA ? 

RETUR AMAZON AMERICA DIN ROMANIA

Pentru a returna un produs către Amazon USA, urmați acești pași:

 1. Accesați contul dvs. de Amazon USA: Conectați-vă la contul dvs. de Amazon USA  utilizând adresa de e-mail și parola asociate.

 2. Accesați secțiunea "Comenzi": Navigați la secțiunea "Contul meu" sau "Comenzi" din meniul principal al site-ului Amazon USA.

 3. Găsiți comanda și produsul pe care doriți să-l returnați: Căutați comanda care conține produsul pe care intenționați să-l returnați și selectați-o pentru a accesa detaliile comenzii.

 4. Inițiați procesul de returnare: În secțiunea detaliilor comenzii, veți găsi opțiuni pentru a returna produsul. Selectați opțiunea de returnare și urmați instrucțiunile afișate. Amazon poate solicita motivele returnării și vă poate oferi opțiuni de returnare, cum ar fi returul prin poștă sau prin intermediul unui punct de colectare daca returul se adreseaza depozitului AMAZON USA. Daca returul se adreseaza depozitului unui seller care vinde in platforma AMAZON USA veti primi o aprobare a returului AMAZON care va specifica si adresa unde trebuie returnat produsul.

 5. Imprimați eticheta de returnare: Amazon USA vă va furniza o etichetă de returnare pe care va trebui să o imprimați și să o atașați pe una din fetele coletului returnat, in loc vizibil pentru cei care receptioneaza produsul in Statele Unite ale Americii.

 6. Ambalați produsul și returnați-l: Ambalați produsul în mod corespunzător, asigurându-vă că este protejat împotriva deteriorării în timpul transportului. 

 7. Plasati comanda de ridicare a returului AMAZON USA : transmiteti datele necesare preluarii coletului retur AMAZON USA de la dvs folosind butonul PLASEAZA COMANDA RETUR de mai jos. Veti fi contactat de un operator care dupa verificarea datelor transmise va transmite catre dvs etichetele necesare preluarii expedierii retur AMAZON USA.

 8. Plateste transportul retur AMAZON USA : in functie de greutatea coletului veti primi o factura cuprinzand valoarea de transport de la dvs de acasa pana la depozitul vanzatorului din America care a va receptiona returuL AMAZON USA. Puteti achita factura atat prin transfer bancar sau plata cu cardul online.

 9. Preda Expedierea retur AMAZON USA: in aceeasi zi cu plata, un curier se va prezenta la adresa indicata de dvs pentru preluarea expedierii, in timpul programului nostru de lucru. Avem rugamintea sa ii predati expedierea ambalata si etichetata conform instructiunilor ( etichetele de transport transmise de operator precum si eticheta de retur transmisa de AMAZON USA)

 10. Puteți verifica statusul expedierii retur AMAZON USA in permanenta utilizand aplicatia noastra de comenzi . Stai fara griji, expedierea ta nu va fi supusa operatiunilor vamale la export.

 11. Monitorizați statusul returului AMAZON USA: Puteți verifica statusul returului în secțiunea "Comenzi" sau "Istoricul comenzilor" a contului dvs. AMAZON USA. Veți primi, de asemenea, actualizări prin e-mail cu privire la procesarea și rambursarea returului.

 12. Asigurați-vă că verificați politica de returnare specifică  a AMAZON USA pentru produsul pe care doriți să-l returnați. Aceasta vă va oferi informații suplimentare cu privire la termenele și condițiile de returnare, inclusiv posibile costuri sau restricții.

Amazon_logo.svg.png

PRET RETUR ALIEXPRESS, EBAY, AMAZON, SHEIN ROMANIA 

Loading.......

The displayed price refers to courier transport from Romania to these destinations. The price may be affected by delivery charges, shipment dimensions or delivery area.

Serviciul nostru asigura preluarea atat din puncte fixe ( vezi lista sediilor aici ) precum si de la adresa dorita de tine, verificarea informatiilor si transportul catre adresa indicata de tine ( platfoma, depozit, seller AMAZON, SHEIN, ALIEXPRESS, ETC).

Nu asiguram :

- ambalarea produselor sau reamabalarea lor conform specificatiilor vanzatorului

-etichetarea produselor conform specificatiilor

-recuperarea sumelor platite 

- operatiuni de consolidare, deconsolidare, vamuire

-redirectionare expediere in cazul in care adresa este schimbata

-depozitare sau distrugere a bunurilor 

-intermedierea procesului de refound sau de recuperare a sumelor platite

-comunicare cu platforma, seller sau depozit destinatar

Sumele platite catre magazinul online vor fi achitate de maagzinul online...nu de catre noi.

#returaliexpress

#returamazon

#returshein

Bine ați venit la serviciul nostru de curierat cu o abordare inovatoare în gestionarea retururilor pentru unele dintre cele mai mari magazine online din lume, precum SHEIN, ALIEXPRESS și AMAZON. Suntem aici pentru a vă oferi o experiență de returnare simplă, rapidă și convenabilă, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere online.

Cum funcționează?

Procesul nostru de returnare este simplu și eficient. Indiferent de motivul pentru care doriți să returnați un produs achiziționat de la SHEIN, ALIEXPRESS sau AMAZON, vă stăm la dispoziție pentru a vă facilita întregul proces. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și să ne furnizați detaliile comenzii și motivul pentru returnare. Vom gestiona restul pentru dvs., asigurându-ne că produsul ajunge înapoi la magazinul respectiv într-o manieră sigură și în conformitate cu politicile lor de retur.

Beneficiile noastre:

 1. Conveniență: Eliminăm barierele și complicațiile asociate cu procesul de returnare. Cu doar câteva clicuri sau un apel telefonic, puteți iniția rapid un retur și noi ne vom ocupa de restul.

 2. Eficiență: Ne angajăm să procesăm returnările cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți obține rapid rambursarea sau să vă schimbați produsul pentru altceva.

 3. Flexibilitate: Indiferent de motivul pentru care doriți să returnați un produs, suntem aici pentru a vă oferi suport și asistență personalizată pe tot parcursul procesului de returnare.

 4. Transparență: Vă ținem la curent cu fiecare pas al procesului de returnare, astfel încât să știți mereu stadiul exact al solicitării dvs. de retur.

Cum să începeți?

Începeți procesul de returnare contactându-ne astăzi. Echipa noastră dedicată de asistență clienți este aici pentru a vă ajuta în orice fel, fie că aveți întrebări despre procesul de returnare sau aveți nevoie de ajutor în inițierea unei returnări. Cu noi, returnarea unui produs de la SHEIN, ALIEXPRESS sau AMAZON nu a fost niciodată mai simplă!

Contactați-ne acum pentru a începe!

retur amazon shein aliexpress
retur EBAY din Romania
retur ALIEXPRESS din Romania
retur SHEIN din Romania
retur amazon de din romania
retur amazon uk din romania
retur amazon usa din romania
pret retur colet amazon shein aliexpress
tarif retur colet shein

Adresa

str. Drumul Sabareni 24-26 sect 6

Bucuresti Romania

Telefon

Email

contact curierat national international

retur produse aliexpress amazon shein ROMANIA

returnare produse aliexpress shein amazon ebay

retur produse amazon

retur produs SHEIN ROMANIA

retur produs EBAY ROMANIA

retur produs aliexpress

cum fac retur amazon aliexpress shein ebay

cum returnez la amazon ebay shein aliexpress

cum trimit la amazon ebay shein aliexpress

trimitere la aliexpress shein amazon

retur colete amazon shein aliexpress

retur cumparaturi amazon shein aliexpress ebay

retur amazon UK ROMANIA

retur amazon usa

colete retru amazon shein aliexpress

bottom of page