top of page
livrare prin posta fara vama in strainatate

TRIMITE PLICURI SI COLETE INTERNATIONAL
prin POSTA RAPIDA 

atunci cand vrei o livrare plicuri si colete, ieftina, fara vama, cu track and trace, oriunde pe glob, pentru afacerea ta 

posta international plic colet postal
plic colet posta rapida international

trimite prin POSTA INTERNATIONAL oriunde in lume

Cand vrei cel mai mic pret pentru trimitere de plicuri si colete oriunde in lume

Atunci cand nu vrei sa faci operatiuni vamale nici tu si nici clientii tai

Cand vrei sa extinzi afacerea ta fara griji oriunde in lume

Daca vrei sa trimiti in S.U.A sau U.K ca si cum ai trimite la Iasi sau in Bulgaria

Cand vrei sa trimiti de acasa in maxima siguranta si vrei sa stii permanent unde este coletul tau

DE CE PRIN SERVICIUL POSTAL PENTRU AFACEREA MEA ?

- pentru ca tu si afacerea ta esti important pentru noi 
- pentru ca prin noi vei avea un serviciu si mai calitativ si mai ieftin decat prin Posta Romana
- pentru ca postal este CEL MAI IEFTIN si CEL MAI SIGUR

Folosesti serviciul nostru postal si extinzi afacerea ta in SUA, UK, AUSTRALIA, CANADA si orice alta destinatie de pe glob FARA NICI O RESTRICTIE, FARA NICI O LIMITARE.

Daca te-ai saturat de aduc coletele la ghiseu, daca vrei sa ai un operator la care sa suni atinci cand ai nevoie, daca vrei sa ai un track and trace care sa iti spuna unde sunt coletele tale....dar nu vrei sa platesi pentru un serviciul de curierat express atunci alege oferta noastra de SERVICII POSTALE INTERNATIONAL.

Este probabil momentul in care trenuie sa iti muti afacerea ta la un operator privat si noi PINK POST INTERNATIONAL  (cel mai mare operator poștal privat din România) si o serie de parteneri poste nationale ( Royal Mail, La Poste, BPost, Correos, Post NL, Poste Italiane, si altii ) am structurat un serviciu poștal internațional, gata să răspundă tuturor nevoilor afacerii tale !

postal delivery in romania
COMPANII
trimite prin posta international

TRIMITE PRIN POSTA ORIUNDE IN LUME

trimite in SUA, UK, AUSTRALIA, CANADA, GERMANIA, sau JAPONIA, prin posta international livrezi
IEFTIN, SIGUR, FARA RESTRICTII sau LIMITARI

Simplu de expediat, cu preluare de la birou si livrare direct la destinatar, asiguram un serviciu modern, aliniat la vremurile noastre, la tarife care permit afacerii tale sa se extinda oriunde in lume fara nici un impediment 

De ce sa folosesc SERVICIUL POSTAL INTERNATIONAL ? -Este foarte ieftin ( 5-6 eur pentru un colet in SUA sau Australia ) -Este SINGURA metoda de expediere fara vama ( nu faci operatiuni vamale si nu platestin taxe vamale nici tu nici destinatarul) -Este FOARTE SIGUR ! -Este folosit de cei mai mari selleri din lume ( ALI EXPRESS, AMAZON, EBAY) -Este foarte popular in strainatate unde curieratul este prohibitiv. -Poate fi varianta economica de livrare din magazinul tau. -Livrarea postala ramane cea mai populara metoda de livrare pe glob. si lista poate continua...

Comenzile sunt plasate in aplicatia noastra de comenzi www.tceorder.ro, unde port fi introduse prin : 

- accesarea directa a aplicatiei din contul de comenzi

-prin transmiterea unui fisier csv care contine toate comenzile zilnice

- prin conectarea automata a afacerii dvs online cu aplicatia de comenzi, preluand automat comenzile lansate de clienti in magazin

AI INTREBARI DESPRE TRIMITERILE POSTALE ?

Cand serviciul POSTAL INTERNATIONAL este potrivit pentru mine ? Atunci cand: -afacerea ta expediaza colete de pana la 2 kg. - clientii tai sunt de oriunde din lume -clientul tau doreste o livrare ieftina

Cum expediez fara vama prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Serviciile postale permit expedierea pe raspunderea expeditorului in cazul expedierilor in afara EUROPEI prin completarea declaratieie CN22 pe care o vei gasi atasata etichetei coletului. Stai fara griji..o completam noi automat!

Unde pot trimite prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Absolut ORIUNDE ! in Argentina, Bolivia, Noua Zeelanda, China si chiar in zone de conflict, Siria, Ukraina, Rusia si Belarus

Cat costa o trimitere prin POSTA INTERNATIONAL ? Este cel mai ieftin serviciu de expediere . Poti descarca lista noastra dar informativ 3-8 eur/ livrare. Cateva exemple : Germania - incepand cu 5 eur/ livrare UK - incepand cu 5 eur/ livrare SUA - incepand cu 7 eur/ livrare Canada - incepand cu 7 eur/ livrare China - incepand cu 7 eur/ livrare

Daca raspunsul tau nu este aici, te rog sa ne trimiti un mesaj cu intrebarile tale si imediat un operator iti va raspunde punctual.

plic colet posta international

timp de livrare prin posta international

3-8 zile 

 destinatiile din Uniunea Europeana

8-16 zile

destinatiile din Europa continentala (altele decat Uniunea Europeana)

15-20 zile

celelalte destinatii de pe glob

plic colet posta international

caracteristicile serviciului postal international

Cel mai mic pret pentru livrare internationala de plicuri si colete

Livrare sigură și rapidă de la ușă destinatar

Serviciul disponibil pentru plicuri și colete mici internaționale

Acoperire globală 100%

Tarife cu claritate și transparență ridicata

Servicii poștale de cea mai bună calitate

Comandă online și urmărește expeditia ta

Parteneri posta international

Alege serviciul Postal National si International care ti se potriveste

LIVRARE POSTALA NATIONALA DE CORESPONDENTA NEADRESATA

Serviciul poștal dedicat livrarilor de materiale publicitare, pliante, cataloage livrare catre cutiile postale ale destinatarilor fara a se furniza adresa de livrare. Serviciul se adreseaza campaniilor marketing si publicitate si are un impact mult superior campaniilor online sau social media atingand 85% din respondenti prin livrarea in cutiile postale ale acestora.

LIVRARE POSTALA NATIONALA DE PLICURI SI COLETE CU LIVRARE LA CUTIE POSTALA SAU ADRESA

Serviciul poștal de de livrare posta rapida catre adrsele destinatarilor. Livrare in mana destinatarului sau cutia postala de plicuri si colete cu o rata de livrare de 100% si acoperire nationala. Serviciul se adreseaza trimiterilor de facturi, avize, carduri bancare, permise, autorizatii trimise catre un numar mare de destinatari oriunde in Romania.

LIVRARE POSTALA INTERNATIONALA CU TRACK AND TRACE

Livrare de plicuri si colete cu buncuri oriunde in lume, fara operatiuni vamale, cu livrare la adresa destinatarului , cu apel telefonic de livrare. Expedierile sunt monitorizate prin track and trace permanent, status de livrare si inregistrarea livrarii cu numele persoanei care a primit.

Serviciul se adreseaza magazinelor on line cu livrari globale de plicuri si colete de pana la 2 kg.

LIVRARE POSTALA INTERNATIONALA CU SEMNATURA DE LIVRARE

Astfel plicurile si coletele sunt livrate oriunde in lume, fara operatiuni vamale, numia in baza semnaturii in clar a persoanei care a primit. Serviciul este folosit pentru bunuri cu valoare. sau documente de importanta majora care se doreste a fi livrare numai catre exact catre persoana desemnata in comanda.

PERSOANE FIZICE

Trimite ieftin pe cale postala sigura si eficienta oriunde in lume prin serviciul postal international 

Preluare de acasa de la tine si livrare la adresa destinatarului prin reteaua globala postala

fara vama sau taxe vamale

cu urmarire permanenta a livrarii

cu livrarea la adresa destinatarului in orice colt al lumii

trimite PLIC  sau COLET POSTAL 
oriunde in EUROPA fara contract direct din aplicatie

Expedieri plic sau colet catre tarile Uniunii Europene dar si catre tari din EUROPA. Acum poti trimite in ANGLIA, TURCIA, UCRAINA fara restrictii si fara limitari.

trimite plic colet national international

trimite PLIC sau COLET POSTAL
oriunde in lume fara contract direct din aplicatie

Trimite IEFTIN plic sau colet in AMERICA, JAPONIA, AUSTRALIA fara operatiuni vamale la un pret foarte mic cu preluare de acasa si livrare in mana destinatarului.

TARIFE pentru expedieri POSTA INTERNATIONAL

tarife pentru plicuri si colete POSTA INTERNATIONAL

Serviciul poștal se adresează în egală măsură persoanelor fizice, magazinelor online, întreprinderilor mijlocii și afacerilor mari din domeniul bancar sau financiar. Ceea ce îi unește pe toți este necesitatea unui preț scăzut și a unei livrări sigure. De aceea ne asigurăm că prin partenerii noștri naționali și internaționali, menținem un preț de livrare scăzut dar și un serviciu sigur cu acoperire completă atât a României cât și a lumii prin prescripția poștală.
La noi vei gasi un pret bun atat pentru un plic cat si pentru volume de 2-3 milioane de plicuri pe luna, astfel ca afacerea ta se va bucura de un pret corect, de o livrare sigura si eficienta.
Livrarile in Romania la 0.50 eur sau in America incepand de la 5 eur/livrare sunt tarife pe care piata de curierat nu le poate asigura, asa ca atunci cand afacerea ta are nevoie de un pret excelent, reteaua postala nationala si internationala este solutia.

Solicitati detalii de la noi si in functie de specificul afacerii dumneavoastra (model de afaceri, nevoi speciale, volum lunar livrat) veti obtine rapid o oferta de pret!

Cui se adreseaza serviciile noastre postale ?

trimite plic colet posta international

magazine online de orice dimensiune din Romania, Ungaria sau Bulgaria

care vor sa vanda international

trimite-plic- national-international

cabinete de avocatura, notariale, reprezentante companii

trimite plic colet posta international

transportatori si alti expeditori de documente in original

trimite plic colet posta internationalg

autoritati si regii de stat 

despre serviciul postal international

Serviciul posta pus la dispozitie de TCE prin intermediul partenerilor sai nationali si internationali este special conceput livrarii ieftine de plicuri si colete in regim postal, poate nu cu cea mai mare viteza dar cu cel mai mic tarif international si cu un maxim de siguranta . Livrarile si preluarile nationale si inetrnationale se efectueaza de la usa clientului asigurand astefl un serviciu apropiat de serviciul de curierat, fara insa a contacta clientul telefonic sau a asigura repetarea livrarii.

Diferente fata de serviciul de curierat clasic :
- incercare unica de livrare
-greutate segmentata pe gramaj nu pe kilograme
-nu se asigura servicii aditionale precum contactarea telefonica a destinatarului sau avizarea prin sms.
-in lipsa destinatarului livrarea se poate efectua in cutie postala 

trimite colet postal international

Ce avantaje iti aduc serviciile noastre postale ?

LIVRARE IEFTINA PRIN POSTA INTERNATIONAL

iti garantam cele mai mici tarife de livrare pe cale postala national si international

TIMP DE LIVRARE DEFINIT PRIN POSTA INTERNATIONAL

serviciul postal are un timp de livrare definit si garantat de catre postele nationale

PLASARE COMENZI ONLINE POSTA

plaseaza comanda direct in aplicatie

sau poti aduce expedierea ta intr-un centru PINK POST

LIVRARE SAU PRELUARE DIN SEDII NATIONALE

poti aduse sau lua expedierile tale postale din centerel PINK POST situate in TOATE orasele Romaniei

Obtine cel mai bun pret curierat 

national sau international - plicuri sau colete

OFERTA

TRIMITERI IN ROMANIA

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete in Romania

OFERTA

TRIMITERI IN EUROPA

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete in Europa

OFERTA

TRIMITERI WORLDWIDE

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete oriunde in lume standard sau express

bottom of page