top of page

Livrare Postala Economica pentru Afaceri Online

livrare ieftină internațională de plicuri si colete prin servicii poștale adresate afacerilor online, simple si eficiente, oriunde in lume fara taxe vamale.

livrare-postal-international-online-ieftin-colet-plic-posta-rapida

Descoperă serviciile noastre poștale pentru afaceri online și bucură-te de livrare ieftină internațională! TCE Courier oferă servicii poștale pentru afaceri online, garantând livrare ieftină internațională și fără taxe vamale. Alege serviciile poștale pentru afaceri online de la TCE și profită de livrare ieftină internațională și fără taxe vamale!

Profită de serviciile noastre de livrare ieftină internațională! TCE Courier oferă tarife poștale pentru afaceri online, garantând pret livrare postala internationala avantajos. Descoperă cum livrarea ieftină internațională cu TCE Courier și tarifele poștale pentru afaceri online îți pot reduce costurile. Alege pret livrare postala internationala mic și eficient!

livrare-postal-international-online-ieftin-colet-plic-posta-rapida

Livrare postal  fara vama pentru afaceri online 
posta rapida international

Oferta noastră include livrare poștală rapidă și fără taxe vamale pentru afaceri online. Beneficiați de serviciile noastre de poștă rapidă internațională pentru expedieri sigure și eficiente. Simplificăm procesul de expediere pentru afacerile dvs. online, asigurându-ne că trimiterile ajung la destinație în timp util și în condiții optime. Cu opțiuni de urmărire a trimiterilor și suport dedicat pentru clienți, vă putem ajuta să vă extindeți operațiunile în străinătate fără griji. Alegeți serviciile noastre pentru o experiență de livrare poștală fără bătăi de cap și cu rezultate excelente.

COMPANII
livrare-postal-international-online-ieftin-colet-plic-posta-rapida

SERVICIUL POSTAL NATIONAL
SINGURA RETEA POSTALA NATIONALA PRIVATA -PINK POST

LIVRARE PLICURI SI COLETE MICI LA ADRESA SAU LA CUTIE POSTALA PRIN SERVICIUL POSTAL NATIONAL ADRESAT SAU NEADRESAT

Descopera livrarea ieftina postala Romania cu TCE Courier! Serviciul nostru national ofera tarife postale nationale competitive, ideale pentru afaceri online. Cu un pret livrare postala Romania atractiv, garantam transport rapid si sigur. Alege TCE Courier pentru livrare ieftina postala Romania, unde tarifele postale nationale si pretul de livrare postala Romania se potrivesc perfect nevoilor tale. Simplu, rapid si accesibil – exact ce ai nevoie pentru afacerea ta!

POSTA NATIONAL
POSTA EUROPA

TRIMITE PRIN POSTA INTERNATIONAL ORIUNDE IN EUROPA

Descopera livrarea ieftina postala Europa cu TCE Courier! Serviciul nostru este perfect pentru afaceri online care doresc sa trimita colet postal in strainatate rapid si sigur. Cu pret livrare postala Europa accesibil, asiguram transport eficient. Alege TCE Courier pentru livrare ieftina postala Europa, unde trimiti colete fara griji. Tarifele noastre avantajoase pentru pret livrare postala Europa sunt perfecte pentru afacerea ta. Simplu, rapid si economic – TCE Courier te ajuta sa trimiti colet postal in strainatate fara probleme!

international_posta_rapida
POSTA INTERNATIONAL
livrare-postal-international-online-ieftin-colet-plic-posta-rapida

EXPEDIERE POSTAL INTERNATIONAL - ORIUNDE IN STRAINATATE PLIC COLET - SUA, CANADA, AMERICA

trimite  plicuri si colete in SUA, UK, AUSTRALIA, CANADA, GERMANIA, sau JAPONIA, prin posta international livrezi
IEFTIN, SIGUR, FARA RESTRICTII sau LIMITARI

Perfect pentru afaceri online, te ajutam sa trimiti colet postal oriunde in lume rapid si sigur. Cu pret livrare postala internationala competitiv, garantam transport eficient si fara batai de cap. Alege TCE Courier pentru livrare ieftina postala international, unde poti trimite colet postal oriunde in lume fara probleme. Profita de preturile noastre avantajoase si de serviciile de top pentru pret livrare postala internationala. Simplu, rapid si accesibil – TCE Courier este alegerea perfecta pentru afacerea ta!

De ce POSTA INTERNATIONAL pentru magazinul meu online?

Alege TCE Courier pentru cel mai mic pret livrare postala internationala și trimite colet postal ieftin oriunde in lume! Iata 5 argumente pentru a ne alege:

  1. Oferim cel mai mic pret livrare postala internationala, garantat!

  2. Poti trimite colet postal ieftin oriunde in lume, rapid si sigur.

  3. Beneficiezi de livrare internationala fara vama, eliminand costurile suplimentare.

  4. Livrare internationala la usa clientului oriunde in lume, pentru confortul tau si al clientilor.

  5. Cu noi, livrarea internationala la usa clientului oriunde in lume este simpla si eficienta.

Alege cel mai mic pret livrare postala internationala și trimite colet postal ieftin oriunde in lume cu TCE Courier!

Pret expediere POSTALA INTERNATIONALA pentru plicuri si colete online 

Descopera cea mai ieftina livrare cu serviciul nostru postal international dedicat afacerilor online! La TCE Courier, oferim cel mai mic pret postal oriunde in lume, perfect pentru afacerea ta. Beneficiezi de pret livrare postala internationala competitiv si servicii rapide. Alege cea mai ieftina livrare si bucura-te de cel mai mic pret postal oriunde in lume. Cu TCE Courier, pretul mic de livrare postala internationala este garantat! Simplu, eficient si accesibil – exact ce ai nevoie pentru livrari globale!

Comenzile sunt plasate in aplicatia noastra de comenzi www.tceorder.ro, unde port fi introduse prin : 

- accesarea directa a aplicatiei din contul de comenzi

-prin transmiterea unui fisier csv care contine toate comenzile zilnice

- prin conectarea automata a afacerii dvs online cu aplicatia de comenzi, preluand automat comenzile lansate de clienti in magazin

Parteneri  Posta Rapida Economic International

POSTA RAPIDA INTERNATIONAL PLIC COLET IN STRAINATATE 

LIVRARE POSTALA INTERNATIONALA DE PLICURI SI COLETE PENTRU AFACERI ONLINE

Avantajele Serviciului Postal pentru Livrările eCommerce Internaționale

Când vine vorba de livrarea produselor dvs. eCommerce la nivel internațional, alegerea unui serviciu postal înțelept poate face diferența. Iată de ce serviciul nostru de livrare postală este alegerea perfectă pentru afacerea dvs. online.

1. Siguranță Garantată pentru plicuri si colete postale internationale:
Ne angajăm să vă protejăm mărfurile în timpul transportului, astfel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație. Siguranța este prioritatea noastră numărul unu.

2. Livrare Ieftină plic colet international:
Oferim tarife competitive pentru livrările eCommerce internaționale. Cu noi, economisiți bani fără a sacrifica calitatea serviciului.

3. Urmărire Avansată (Track and Trace):
Cu sistemul nostru de urmărire în timp real, puteți monitoriza stadiul fiecărei trimiteri de la momentul expedierii până la livrare.

4. Fără Operațiuni Vamale :
Serviciul nostru de livrare elimină grija legată de procedurile vamale. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru dvs., astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji.

5. Fără Taxe Suplimentare Neprevăzute:
Nu există surprize neplăcute cu noi. Tarifele noastre includ toate costurile, iar clienții dvs. nu vor fi supuși la taxe suplimentare neașteptate.

6. Cel Mai Bun Preț de Livrare:
Oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru livrările internaționale. Economisiți fără a compromite calitatea serviciului.

7. Livrare Absolut Oriunde în Lume:
Cu acoperire globală extinsă, nu există limită pentru destinațiile la care putem livra. Oriunde este posibil.

Alegând serviciul nostru postal pentru livrările eCommerce internaționale, vă asigurați că clienții dvs. primesc produsele lor în timp util, în condiții de siguranță și fără probleme vamale sau taxe neașteptate. Simplificați procesul de livrare și oferiți o experiență de cumpărare senzațională clienților dvs.

PRET pentru expedieri ECONOMIC INTERNATIONAL

tarife pentru plicuri si colete ECONOMIC INTERNATIONAL

Serviciul POSTA RAPIDA INTERNATIONA - ECONOMIC se adresează în egală măsură persoanelor fizice, magazinelor online, întreprinderilor mijlocii și afacerilor mari din domeniul bancar sau financiar. Ceea ce îi unește pe toți este necesitatea unui preț scăzut și a unei livrări sigure. De aceea ne asigurăm că prin partenerii noștri naționali și internaționali, menținem un preț de livrare scăzut dar și un serviciu sigur cu acoperire completă atât a României cât și a lumii prin prescripția poștală.
La noi vei gasi un pret bun atat pentru un plic cat si pentru volume de 2-3 milioane de plicuri pe luna, astfel ca afacerea ta se va bucura de un pret corect, de o livrare sigura si eficienta.
Livrarile in Romania la 0.50 eur sau in America incepand de la 5 eur/livrare sunt tarife pe care piata de curierat nu le poate asigura, asa ca atunci cand afacerea ta are nevoie de un pret excelent, reteaua postala nationala si internationala este solutia.

Solicitati detalii de la noi si in functie de specificul afacerii dumneavoastra (model de afaceri, nevoi speciale, volum lunar livrat) veti obtine rapid o oferta de pret!

🛒 AFACERI ONLINE 
trimitere plicuri si colete economic oriunde in lume

POSTAL INTERNATIONAL pentru afaceri online

Serviciul postal international pus la dispozitie de TCE prin intermediul partenerilor sai nationali si internationali este special conceput livrarii ieftine de plicuri si colete in regim postal,pentru afaceri online, acolo unde nu este necesara o livrare in 24 ore, poate nu cu cea mai mare viteza dar cu cel mai mic tarif international si cu un maxim de siguranta . Livrarile si preluarile nationale si inetrnationale se efectueaza de la usa clientului asigurand astfel un serviciu apropiat de serviciul de curierat, cu toate specificatiile serviciului de curierat in MULT MAI IEFTIN.

Astfel orice afacere online care voinde in straintatae isi poate pune pentru livrare aceasta optiune ca si optiune gratuita de livrare atunci cand clientul nu vrea viteza in livrare.

Alte avantaje fata de serviciul de curierat clasic :
-greutate segmentata pe gramaj nu pe kilograme ( un colet de 300 grame este taxat la 300 de grame ...nu la un kilogram)
-in lipsa destinatarului livrarea se poate efectua in cutie postala sau livrare pe terasa

-returul este GRATUIT 

PERSOANE FIZICE

PERSOANE FIZICE
trimitere plicuri si colete economic oriunde in lume postal international 

Preluare de acasa de la tine si livrare la adresa destinatarului prin reteaua globala postala

fara vama sau taxe vamale

cu urmarire permanenta a livrarii

cu livrarea la adresa destinatarului in orice colt al lumii

trimite PLIC  sau COLET ECONOMIC 🇪🇺
oriunde in EUROPA fara contract direct din aplicatie

Expediere corespondență Europa

Expedieri plic sau colet catre tarile Uniunii Europene dar si catre tari din EUROPA. Acum poti trimite in ANGLIA, TURCIA, UCRAINA fara restrictii si fara limitari.

livrare-postal-international-online-ieftin-colet-plic-posta-rapida

trimite PLIC sau COLET ECONOMIC 🌎 
oriunde in lume fara contract direct din aplicatie

Expediere corespondență internațional

Trimite IEFTIN plic sau colet in AMERICA, JAPONIA, AUSTRALIA fara operatiuni vamale la un pret foarte mic cu preluare de acasa si livrare in mana destinatarului.

Trimite DOCUMENTE in STRAINATATE
online din aplicatie

Trimite PACHET in STRAINATATE
online din aplicatie

Ce avantaje iti aduc serviciile noastre POSTAL INTERNATIONAL ?

LIVRARE IEFTINA PRIN POSTA INTERNATIONAL

iti garantam cele mai mici tarife de livrare  national si international de plicuri si colete trimise oriunde in lume

TIMP DE LIVRARE DEFINIT PRIN ECONOMIC INTERNATIONAL

serviciul livrare economic are un timp de livrare definit si garantat cu urmarire online a expedierii dumneavoastra

PLASARE COMENZI ONLINE ECONOMIC INTERNATIONAL

plaseaza comanda direct in aplicatie

sau poti aduce expedierea ta intr-un centru PINK POST

LIVRARE SAU PRELUARE DIN SEDII NATIONALE

poti aduce sau lua expedierile tale economic din centrele PINK POST situate in TOATE orasele Romaniei

SUNTEM DIVIZIA DE INTERNATIONALA AL CELUI MAI MARE OPERATOR PRIVAT DE POSTA ECONOMICA DIN ROMANIA

PINK POST

Asiigura de peste 20 ani servicii postale nationale si internationale sub diferite denumici - TCE POST, TOTAL POST, fiind singurul operator privat de servicii postale din Romania.

De peste 20 ani operatorul dedicat pentru companii ca ORANGE, RCS RDS, BANCI, REGII AUTONOME, PINK POST se remarca prin cea mai vasta retea de distributie postala din Romania.

Ai intrebari despre trimiteri postale internationale ?

Cand serviciul POSTAL INTERNATIONAL este potrivit pentru mine ? Atunci cand: -afacerea ta expediaza colete de pana la 2 kg. - clientii tai sunt de oriunde din lume -clientul tau doreste o livrare ieftina

Cum expediez fara vama prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Serviciile postale permit expedierea pe raspunderea expeditorului in cazul expedierilor in afara EUROPEI prin completarea declaratieie CN22 pe care o vei gasi atasata etichetei coletului. Stai fara griji..o completam noi automat!

Unde pot trimite prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Absolut ORIUNDE ! in Argentina, Bolivia, Noua Zeelanda, China si chiar in zone de conflict, Siria, Ukraina, Rusia si Belarus

Cat costa o trimitere prin POSTA INTERNATIONAL ? Este cel mai ieftin serviciu de expediere . Poti descarca lista noastra dar informativ 3-8 eur/ livrare. Cateva exemple : Germania - incepand cu 5 eur/ livrare UK - incepand cu 5 eur/ livrare SUA - incepand cu 7 eur/ livrare Canada - incepand cu 7 eur/ livrare China - incepand cu 7 eur/ livrare

Despre serviciul postal internațional TCE oferit de noi ..... Suntem aici pentru a facilita expedierea și primirea coletelor tale în întreaga lume. Indiferent dacă trimiti colete către prieteni și familie sau desfășori activități comerciale internaționale, serviciul nostru de transport poștal este alegerea potrivită pentru tine. Cu ajutorul codului poștal, putem asigura o livrare precisă și promptă a coletelor tale. Indiferent dacă trimiți colete în România sau în străinătate, codul poștal este esențial pentru a identifica și localiza destinația corectă. Ai nevoie de informații despre statutul coletului tău? Cu serviciul nostru de tracking, poți urmări coletul prin intermediul sistemului nostru de urmărire online. Folosind opțiunile de track and trace, vei avea acces la informații în timp real despre locația și stadiul de livrare al coletului tău. Este o modalitate convenabilă și simplă de a rămâne la curent cu traseul coletului tău. Pink Posta Romania are un program extins, asigurând funcționarea eficientă a serviciilor noastre. Ne străduim să respectăm termenele de livrare și să oferim servicii de calitate superioară. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre programul nostru și orarul de funcționare al oficiilor poștale, te invităm să accesezi site-ul nostru. Ai nevoie de asistență suplimentară? Echipa noastră dedicată este disponibilă pentru a răspunde întrebărilor tale și a oferi suport în orice problemă legată de serviciile noastre. Contactează-ne prin intermediul canalului de comunicare preferat și vom fi bucuroși să te ajutăm. Alege Pink Posta Romania pentru servicii poștale internaționale fiabile și convenabile. Avem grijă de coletele tale și ne străduim să asigurăm o experiență plăcută de trimitere și primire a coletelor. Folosește serviciul nostru de track and trace pentru a monitoriza traseul coletului tău și bucură-te de serviciile noastre de încredere. ​ #plicpostal #coletpostal #postainternational #postarapida #postaieftin #postalinternational #trimiteprinposta

Solutia de expediere postala, mereu cea mai ifetina si sigura pentru trimiterea de plicuri si colete Suntem aici pentru a vă oferi o soluție convenabilă, ieftină și rapidă pentru trimiterea de plicuri și colete în întreaga lume. Indiferent dacă trimiteți documente importante sau pachete valoroase, serviciul nostru de poștă internațională este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Iată câteva dintre avantajele serviciului nostru: Ieftin: Ne-am asigurat că tarifele noastre de poștă internațională sunt competitive și accesibile pentru toată lumea. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletului dumneavoastră, puteți beneficia de prețuri avantajoase pentru trimiterea acestuia în străinătate. Rapid: Înțelegem importanța livrării rapide a trimiterilor internaționale. Colaborăm cu parteneri de transport de încredere pentru a asigura un timp de tranzit rapid și o livrare promptă în destinația finală. Astfel, puteți avea încredere că plicurile și coletele dumneavoastră vor ajunge la destinatar în cel mai scurt timp posibil. Preluare de acasă: Pentru a vă oferi o experiență cât mai convenabilă, oferim serviciul de preluare de acasă. Nu trebuie să vă deplasați la un oficiu poștal, ci puteți programa ridicarea trimiterilor de la adresa dumneavoastră. Astfel, economisiți timp și efort în procesul de expediere. Acoperire globală: Indiferent de țara în care doriți să trimiteți plicurile sau coletele, avem o acoperire globală extinsă. Colaborăm cu parteneri logistici de încredere în întreaga lume, ceea ce ne permite să livrăm trimiterile în aproape orice destinație dorită. Flexibilitate: Serviciul nostru de poștă internațională este flexibil și se adaptează nevoilor dumneavoastră. Puteți alege opțiuni suplimentare, cum ar fi asigurarea coletului sau urmărirea în timp real a trimiterii. Ne străduim să vă oferim o gamă variată de servicii pentru a vă satisface pe deplin cerințele. Indiferent dacă trimiteți plicuri sau colete, vă invităm să beneficiați de avantajele serviciului nostru de poștă internațională. Încrederea și satisfacția clienților noștri sunt prioritățile noastre, iar echipa noastră dedicată este aici pentru a vă oferi suport în orice întrebare sau solicitare aveți. Alegeți serviciul nostru de poștă internațională pentru o experiență sigură, rapidă și convenabilă în trimiterea trimiterilor internaționale.