top of page

TRIMITE IEFTIN PLICURI SI COLETE POSTAL INTERNATIONAL

trimitere plicuri si colete postal, foarte ieftin, fara vama, cu urmarire colet, ORIUNDE IN LUME - serviciu posta economic - vezi pret expediere postala in strainatate

livrare_postal_international

Trimiteți colete și plicuri ieftin în străinătate cu serviciile noastre de poștă internațională. Indiferent dacă doriți să trimiteți în Europa sau în alte destinații internaționale, avem soluții accesibile și eficiente pentru expedierea corespondenței. Cu tarife competitive și opțiuni de urmărire a trimiterilor în timp real, puteți avea încredere că trimiteți cu siguranță. Alegeți experiența noastră de încredere și trimiteți internațional în mod simplu și convenabil. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să trimiteți în străinătate fără a vă rupe bugetul.

Verifica pretul pentru trimitere plic sau colet, economic sau express oriunde in lume 

plic_colet_posta_ieftin_international_strainatate

Livrare postal  fara vama pentru afaceri online 
posta rapida international

Oferta noastră include livrare poștală rapidă și fără taxe vamale pentru afaceri online. Beneficiați de serviciile noastre de poștă rapidă internațională pentru expedieri sigure și eficiente. Simplificăm procesul de expediere pentru afacerile dvs. online, asigurându-ne că trimiterile ajung la destinație în timp util și în condiții optime. Cu opțiuni de urmărire a trimiterilor și suport dedicat pentru clienți, vă putem ajuta să vă extindeți operațiunile în străinătate fără griji. Alegeți serviciile noastre pentru o experiență de livrare poștală fără bătăi de cap și cu rezultate excelente.

COMPANII
plic_colet_posta_rapida_internationala_ieftin

SERVICIUL POSTAL NATIONAL -RETEA POSTALA NATIONALA PRIVATA -PINK POST

LIVRARE PLICURI SI COLETE MICI LA ADRESA SAU LA CUTIE POSTALA PRIN SERVICIUL POSTAL NATIONAL ADRESAT SAU NEADRESAT

Pink Post este un serviciu poștal național ce oferă o rețea privată extinsă, asigurând livrări rapide și sigure la nivel național. Cu soluții inovatoare și o echipă dedicată, ne străduim să satisfacem nevoile dvs. de expediere în mod eficient și fiabil. Fie că aveți nevoie de livrări de colete sau de plicuri, serviciul nostru poștal vă oferă o soluție completă și convenabilă. Alegeți Pink Post pentru o experiență de expediere plăcută și fără probleme.

POSTA NATIONAL
POSTA EUROPA

TRIMITE PRIN POSTA INTERNATIONAL ORIUNDE IN EUROPA

Trimiteți cu ușurință colete oriunde în Europa și în străinătate prin serviciul nostru de poștă internațională. Oferim tarife avantajoase și livrare rapidă pentru a vă ajuta să economisiți și să vă gestionați expedierele în mod eficient. Indiferent dacă aveți nevoie de livrare într-o țară europeană sau în alte destinații internaționale, vă asigurăm că veți primi servicii de încredere la costuri accesibile. Alegeți să trimiteți coletele dvs. prin poșta internațională pentru o experiență de expediere convenabilă și eficientă.

international_posta_rapida
POSTA INTERNATIONAL
plic_colet_posta_rapida_internationala_ieftin

EXPEDIERE POSTAL INTERNATIONAL - ORIUNDE IN STRAINATATE PLIC COLET - SUA, CANADA, AMERICA

trimite  plicuri si colete in SUA, UK, AUSTRALIA, CANADA, GERMANIA, sau JAPONIA, prin posta international livrezi
IEFTIN, SIGUR, FARA RESTRICTII sau LIMITARI

Oferim servicii de expediere poștală internațională către SUA, Canada și alte destinații din America și în întreaga lume. Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți plicuri sau colete, asigurăm o livrare rapidă și sigură la destinație. Cu tarife competitive și opțiuni flexibile de expediere, vă oferim o soluție convenabilă pentru trimiterea trimiterilor dvs. în străinătate. Alegeți să trimiteți prin serviciul nostru de expediere poștală internațională pentru o experiență de expediere fără griji și cu rezultate excelente.

De ce sa trimit produsele mele prin POSTA INTERNATIONAL ?

Beneficiați de serviciul nostru de poștă internațională, extrem de accesibil, fără taxe vamale sau suplimentare. Oferim urmărirea coletului și livrarea la ușa dvs., precum și preluarea de la adresa destinatarului în mod convenabil. Indiferent dacă trimiteți sau primiți colete, vă garantăm o experiență de expediere fără probleme și cu rezultate excelente. Alegeți poșta noastră internațională pentru o livrare eficientă și convenabilă a trimiterilor dvs., fără să vă faceți griji în privința taxelor și a formalităților vamale.

Pret expediere POSTALA IN STRAINATATE 

Beneficiați de tarife reduse pentru expedierea poștală în străinătate, asigurându-vă livrare rapidă și fără taxe suplimentare. Serviciul nostru vă permite să trimiteți colete la prețuri mici, cu preluare de la domiciliu și livrare rapidă la destinație. Alegeți să economisiți bani și să primiți servicii de calitate pentru expedierea internațională a coletelor dvs., fără a vă face griji cu privire la taxe sau formalități vamale. Optați pentru experiența noastră de expediere poștală în străinătate pentru o soluție convenabilă și eficientă.

Comenzile sunt plasate in aplicatia noastra de comenzi www.tceorder.ro, unde port fi introduse prin : 

- accesarea directa a aplicatiei din contul de comenzi

-prin transmiterea unui fisier csv care contine toate comenzile zilnice

- prin conectarea automata a afacerii dvs online cu aplicatia de comenzi, preluand automat comenzile lansate de clienti in magazin

Parteneri  Posta Rapida Economic International

POSTA RAPIDA INTERNATIONAL PLIC COLET IN STRAINATATE 

LIVRARE POSTALA INTERNATIONALA DE PLICURI SI COLETE PENTRU AFACERI ONLINE

Avantajele Serviciului Postal pentru Livrările eCommerce Internaționale

Când vine vorba de livrarea produselor dvs. eCommerce la nivel internațional, alegerea unui serviciu postal înțelept poate face diferența. Iată de ce serviciul nostru de livrare postală este alegerea perfectă pentru afacerea dvs. online.

1. Siguranță Garantată pentru plicuri si colete postale internationale:
Ne angajăm să vă protejăm mărfurile în timpul transportului, astfel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație. Siguranța este prioritatea noastră numărul unu.

2. Livrare Ieftină plic colet international:
Oferim tarife competitive pentru livrările eCommerce internaționale. Cu noi, economisiți bani fără a sacrifica calitatea serviciului.

3. Urmărire Avansată (Track and Trace):
Cu sistemul nostru de urmărire în timp real, puteți monitoriza stadiul fiecărei trimiteri de la momentul expedierii până la livrare.

4. Fără Operațiuni Vamale :
Serviciul nostru de livrare elimină grija legată de procedurile vamale. Ne ocupăm de toate formalitățile pentru dvs., astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji.

5. Fără Taxe Suplimentare Neprevăzute:
Nu există surprize neplăcute cu noi. Tarifele noastre includ toate costurile, iar clienții dvs. nu vor fi supuși la taxe suplimentare neașteptate.

6. Cel Mai Bun Preț de Livrare:
Oferim cel mai bun raport calitate-preț pentru livrările internaționale. Economisiți fără a compromite calitatea serviciului.

7. Livrare Absolut Oriunde în Lume:
Cu acoperire globală extinsă, nu există limită pentru destinațiile la care putem livra. Oriunde este posibil.

Alegând serviciul nostru postal pentru livrările eCommerce internaționale, vă asigurați că clienții dvs. primesc produsele lor în timp util, în condiții de siguranță și fără probleme vamale sau taxe neașteptate. Simplificați procesul de livrare și oferiți o experiență de cumpărare senzațională clienților dvs.

PRET pentru expedieri ECONOMIC INTERNATIONAL

tarife pentru plicuri si colete ECONOMIC INTERNATIONAL

Serviciul POSTA RAPIDA INTERNATIONA - ECONOMIC se adresează în egală măsură persoanelor fizice, magazinelor online, întreprinderilor mijlocii și afacerilor mari din domeniul bancar sau financiar. Ceea ce îi unește pe toți este necesitatea unui preț scăzut și a unei livrări sigure. De aceea ne asigurăm că prin partenerii noștri naționali și internaționali, menținem un preț de livrare scăzut dar și un serviciu sigur cu acoperire completă atât a României cât și a lumii prin prescripția poștală.
La noi vei gasi un pret bun atat pentru un plic cat si pentru volume de 2-3 milioane de plicuri pe luna, astfel ca afacerea ta se va bucura de un pret corect, de o livrare sigura si eficienta.
Livrarile in Romania la 0.50 eur sau in America incepand de la 5 eur/livrare sunt tarife pe care piata de curierat nu le poate asigura, asa ca atunci cand afacerea ta are nevoie de un pret excelent, reteaua postala nationala si internationala este solutia.

Solicitati detalii de la noi si in functie de specificul afacerii dumneavoastra (model de afaceri, nevoi speciale, volum lunar livrat) veti obtine rapid o oferta de pret!

🛒 AFACERI ONLINE 
trimitere plicuri si colete economic oriunde in lume

POSTAL INTERNATIONAL pentru afaceri online

Serviciul postal international pus la dispozitie de TCE prin intermediul partenerilor sai nationali si internationali este special conceput livrarii ieftine de plicuri si colete in regim postal,pentru afaceri online, acolo unde nu este necesara o livrare in 24 ore, poate nu cu cea mai mare viteza dar cu cel mai mic tarif international si cu un maxim de siguranta . Livrarile si preluarile nationale si inetrnationale se efectueaza de la usa clientului asigurand astfel un serviciu apropiat de serviciul de curierat, cu toate specificatiile serviciului de curierat in MULT MAI IEFTIN.

Astfel orice afacere online care voinde in straintatae isi poate pune pentru livrare aceasta optiune ca si optiune gratuita de livrare atunci cand clientul nu vrea viteza in livrare.

Alte avantaje fata de serviciul de curierat clasic :
-greutate segmentata pe gramaj nu pe kilograme ( un colet de 300 grame este taxat la 300 de grame ...nu la un kilogram)
-in lipsa destinatarului livrarea se poate efectua in cutie postala sau livrare pe terasa

-returul este GRATUIT 

PERSOANE FIZICE

🧑🏻‍🤝‍🧑🏻 PERSOANE FIZICE
trimitere plicuri si colete economic oriunde in lume postal international 

Preluare de acasa de la tine si livrare la adresa destinatarului prin reteaua globala postala

fara vama sau taxe vamale

cu urmarire permanenta a livrarii

cu livrarea la adresa destinatarului in orice colt al lumii

trimite PLIC  sau COLET ECONOMIC 🇪🇺
oriunde in EUROPA fara contract direct din aplicatie

Expediere corespondență Europa

Expedieri plic sau colet catre tarile Uniunii Europene dar si catre tari din EUROPA. Acum poti trimite in ANGLIA, TURCIA, UCRAINA fara restrictii si fara limitari.

plic_colet_posta_rapida_internationala_ieftin

trimite PLIC sau COLET ECONOMIC 🌎 
oriunde in lume fara contract direct din aplicatie

Expediere corespondență internațional

Trimite IEFTIN plic sau colet in AMERICA, JAPONIA, AUSTRALIA fara operatiuni vamale la un pret foarte mic cu preluare de acasa si livrare in mana destinatarului.

Ce avantaje iti aduc serviciile noastre ECONOMIC INTERNATIONAL ?

LIVRARE IEFTINA PRIN POSTA INTERNATIONAL

iti garantam cele mai mici tarife de livrare  national si international de plicuri si colete trimise oriunde in lume

TIMP DE LIVRARE DEFINIT PRIN ECONOMIC INTERNATIONAL

serviciul livrare economic are un timp de livrare definit si garantat cu urmarire online a expedierii dumneavoastra

PLASARE COMENZI ONLINE ECONOMIC INTERNATIONAL

plaseaza comanda direct in aplicatie

sau poti aduce expedierea ta intr-un centru PINK POST

LIVRARE SAU PRELUARE DIN SEDII NATIONALE

poti aduce sau lua expedierile tale economic din centrele PINK POST situate in TOATE orasele Romaniei

SUNTEM DIVIZIA DE INTERNATIONALA AL CELUI MAI MARE OPERATOR PRIVAT DE POSTA ECONOMICA DIN ROMANIA

PINK POST

Asiigura de peste 20 ani servicii postale nationale si internationale sub diferite denumici - TCE POST, TOTAL POST, fiind singurul operator privat de servicii postale din Romania.

De peste 20 ani operatorul dedicat pentru companii ca ORANGE, RCS RDS, BANCI, REGII AUTONOME, PINK POST se remarca prin cea mai vasta retea de distributie postala din Romania.

Ai intrebari despre trimiteri postale internationale ?

Cand serviciul POSTAL INTERNATIONAL este potrivit pentru mine ? Atunci cand: -afacerea ta expediaza colete de pana la 2 kg. - clientii tai sunt de oriunde din lume -clientul tau doreste o livrare ieftina

Cum expediez fara vama prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Serviciile postale permit expedierea pe raspunderea expeditorului in cazul expedierilor in afara EUROPEI prin completarea declaratieie CN22 pe care o vei gasi atasata etichetei coletului. Stai fara griji..o completam noi automat!

Unde pot trimite prin serviciul POSTA INTERNATIONAL ? Absolut ORIUNDE ! in Argentina, Bolivia, Noua Zeelanda, China si chiar in zone de conflict, Siria, Ukraina, Rusia si Belarus

Cat costa o trimitere prin POSTA INTERNATIONAL ? Este cel mai ieftin serviciu de expediere . Poti descarca lista noastra dar informativ 3-8 eur/ livrare. Cateva exemple : Germania - incepand cu 5 eur/ livrare UK - incepand cu 5 eur/ livrare SUA - incepand cu 7 eur/ livrare Canada - incepand cu 7 eur/ livrare China - incepand cu 7 eur/ livrare