top of page

Trimitere colet ieftin pentru expedieri naționale și internaționale.

Trimitere Colet Ieftin National International Curier in tara sau strainatate

trimite colete national international prin curier.png

Servicii de livrare rapide și sigure la tarife avantajoase prin curier rapid sau posta .

TRIMITERI COLETE COMPANII

Trimitere Colet in Tara

Cu serviciile noastre de curierat, vă oferim soluții rapide și eficiente pentru trimiterea coletelor oriunde în țară. Indiferent dacă aveți nevoie de trimitere colet pentru uz personal sau pentru afacerea dvs., suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră experimentată se ocupă de fiecare aspect al procesului de expediere, asigurându-ne că coletele dvs. ajung în siguranță și la timp la destinație. Oferim opțiuni flexibile pentru trimitere colet, inclusiv livrare door-to-door și servicii de asigurare a coletelor. Cu tarife competitive și servicii de calitate, suntem partenerul de încredere pentru toate nevoile dvs. de trimitere colet. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă simplificați procesul de expediere a coletelor.

Trimitere Colet National Rapid

Dacă căutați servicii de trimitere colet national, sunteți în locul potrivit. Oferim soluții rapide și eficiente pentru expedierea coletelor în toată țara. Indiferent dacă aveți nevoie de trimitere colet national pentru nevoi personale sau pentru afacerea dvs., vă putem ajuta. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil. Beneficiați de opțiuni flexibile pentru trimitere colet national, inclusiv servicii door-to-door și posibilitatea de a asigura coletul. Cu tarife competitive și servicii de înaltă calitate, suntem partenerul de încredere pentru toate nevoile dvs. de expediere colet national. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă simplificați procesul de trimitere a coletelor în România.

Livrare Colet National Ieftin

Oferim servicii rapide și eficiente de livrare colet national în România. Indiferent de destinația din țară, suntem alegerea potrivită pentru trimiterea coletelor. Echipa noastră dedicată se asigură că fiecare colet ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă în același timp opțiuni flexibile pentru livrare colet national. Cu noi, puteți beneficia de servicii door-to-door și puteți asigura coletul pentru o mai mare siguranță în timpul transportului. Tarifele noastre sunt competitive, iar calitatea serviciilor noastre este de neegalat. Suntem partenerul de încredere pentru toate nevoile dvs. de livrare colet national. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă arătăm cât de simplu poate fi să trimiteți un colet în întreaga țară.

magazine online de orice dimensiune din Romania, Ungaria sau Bulgaria

care vor trimitere colete in strainatate

orice afacere de orice dimensiune care doreste expedieri colete in strainatate

firme de fulfillment sau dropshipping a caror clienti trimit colete in strainatate
persoane fizice cu expedieri ocazionale de colete in strainatate 

Pret Trimitere Colet National

Dacă sunteți în căutarea unor servicii de trimitere colet national la un pret competitiv, sunteți în locul potrivit. Oferim soluții eficiente și accesibile pentru expedierea coletelor în întreaga țară. Cu tarife competitive și transparente, vă putem ajuta să trimiteți coletele la destinație fără să vă depășiți bugetul. Indiferent de dimensiunea sau greutatea coletului, vă oferim opțiuni variate pentru a vă potrivi nevoilor și bugetului dvs. Vă garantăm că veți beneficia de cel mai bun pret pentru trimitere colet national. Alegeți serviciile noastre și veți avea încredere că coletul dvs. va fi livrat în condiții optime și la timp. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre tarifele noastre și pentru a beneficia de o experiență de trimitere colet convenabilă și rentabilă.

Curierat National Ramburs

Oferim servicii de curierat national ramburs rapide și fiabile pentru nevoile dvs. de expediere în întreaga țară. Indiferent dacă aveți nevoie să trimiteți documente importante, colete sau alte articole, suntem aici pentru a vă ajuta. Cu serviciile noastre de curierat national ramburs, puteți beneficia de livrare rapidă și sigură, cu posibilitatea de plată la primirea coletului. Ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență de expediere, asigurându-ne că fiecare colet ajunge la destinație în siguranță și la timp. Alegeți serviciile noastre de curierat national ramburs și beneficiați de profesionalism și eficiență la fiecare trimitere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de expediere și pentru a programa primul dvs. curierat ramburs.

Livrare Colet, Expediere Pachet, Trimitere Colet, Livrare Ieftina

Cu serviciile noastre de curierat, vă oferim o gamă variată de opțiuni pentru livrare colet, expediere pachet și trimitere colet, adaptate nevoilor dvs. Indiferent dacă aveți nevoie de o livrare rapidă sau preferați o opțiune mai economică, suntem aici pentru a vă ajuta. Beneficiați de livrare ieftină și eficientă pentru fiecare colet și pachet expediat cu noi. Cu tarife competitive și servicii de înaltă calitate, suntem partenerul de încredere pentru fiecare expediere. Oferim opțiuni de livrare colet door-to-door, precum și posibilitatea de a trimite pachete la nivel național sau internațional. Alegeți serviciile noastre de curierat pentru o experiență simplă și convenabilă în expedierea coletelor și pachetelor. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă expedierea fie și mai eficientă.

TRIMITERE COLETE INTERNATIONAL
trimitere_livrare_colet_pachet_international

TRIMITERE COLET IEFTIN
IN EUROPA EUROPA

Expediere foarte ieftina incepand de la 3 eur pe colet oriunde in Europa fara taxare zone exterioare . Livrare oriunde in Europa si Preluare de oriunde din Europa fara restrictii sau limitari

TRIMITERE COLET 
FARA VAMA IN STRAINATATE

Livrare de colete oriunde in lume fara vama si fara restrictii pentru persoane fizice sau afaceri online. Livrari in SUA, Canada sau UK la adresa destinatarului cu urmarire colet.

Pret Trimitere Colet in Straintate

Pretul pentru expedierea coletului in strainatate este esential pentru oricine doreste sa trimita pachete in alte tari. Inainte de a alege un serviciu de transport, este important sa comparati preturile pentru a economisi bani. Cand cautati pretul expedierii coletelor in strainatate, asigurati-va ca luati in considerare si alte aspecte importante, precum viteza livrarii, asigurarea si serviciile suplimentare oferite. Un pret competitiv poate face diferenta intre alegerea unui serviciu sau altul. Cu toate acestea, este important sa nu sacrificati calitatea serviciului pentru un pret mai mic. Asadar, asigurati-va ca alegeti o companie de transport de incredere, care va ofera un echilibru optim intre pret si calitate. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre preturile noastre competitive pentru expedierea coletelor in strainatate.

Curierat International Ramburs

Curieratul internațional ramburs este o opțiune fiabilă pentru expedierea coletelor în afara țării, oferind siguranță atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar. Cu acest serviciu, expedierea și plata se fac la primirea coletului, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de încredere în procesul de livrare. Este important să alegi un serviciu de curierat internațional de încredere pentru expedierea coletelor cu sistem de ramburs, pentru a te asigura că trimiterea ta ajunge la destinație în siguranță și că plata este procesată corect. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curierat internațional ramburs și pentru a iniția o expediere cu noi către destinația dorită.

TRIMITERE COLETE PERSOANE FIZICE

LIVRARE COLET PACHET NATIONAL PERSOANA FIZICA

TRIMITE COLET ONLINE DIN APLICATIE

Oferim servicii rapide de livrare colet și pachet la nivel național pentru persoane fizice. Simplu și eficient, suntem alegerea ideală pentru expedierea pachetelor în întreaga țară.

Trimiteți colet online direct din aplicație pentru o experiență rapidă și simplă. Cu doar câteva clicuri, puteți expedia coletele în siguranță și comod, fără să fiți nevoie să vă deplasați la un birou de curierat.

serviciul trimitere colet national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau
direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.
plic in romania_edited_edited.png

Trimitere Colet in STRAINATATE

Cu serviciile noastre de trimitere colet în străinătate, puteți expedia coletele către destinații internaționale în mod rapid și sigur. Indiferent dacă este vorba despre documente importante sau obiecte personale, vă putem ajuta să le trimiteți către orice locație din lume. Alegeți serviciile noastre pentru trimitere colet în străinătate și bucurați-vă de o experiență de expediere fără griji și cu tarife avantajoase. Cu noi, puteți avea încredere că coletele dvs. vor ajunge la destinație în timp util și în condiții excelente. Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de expediere către străinătate și pentru a beneficia de servicii profesioniste și fiabile.

Trimitere Colet International Rapid

Cu serviciile noastre de trimitere colet internațional rapid, expedierea către destinații internaționale devine simplă și eficientă. Indiferent de locația destinatarului, ne asigurăm că coletul dvs. ajunge în cel mai scurt timp posibil. Beneficiați de o experiență de expediere fără griji și cu livrare rapidă pentru coletele dvs. internaționale. Alegeți serviciile noastre pentru trimitere colet internațional rapid și aveți încredere că coletul dvs. va fi livrat în condiții optime și la timp. Cu tarife competitive și servicii de calitate, suntem partenerul ideal pentru orice expediere internațională. Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de trimitere a coletelor către destinații internaționale și pentru a vă bucura de experiența noastră profesională și eficientă în domeniul curieratului internațional rapid.

Livrare Colet International Ieftin

Oferim servicii de livrare colet internațional ieftin pentru expedieri către destinații internaționale. Beneficiați de tarife avantajoase și livrare rapidă pentru coletele dvs. internaționale. Cu noi, puteți trimite coletele în străinătate la costuri reduse și să vă asigurați că acestea ajung la destinație în condiții optime. Alegeți serviciile noastre de livrare colet internațional ieftin pentru a economisi bani fără a compromite calitatea și viteza livrării. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre tarifele noastre competitive și pentru a începe procesul de expediere a coletelor internaționale la prețuri accesibile.

📦LIVRARE COLET PACHET IN STRAINATATE PERSOANA FIZICA

TRIMITE COLET ONLINE  INTERNATIONAL DIN APLICATIE

Trimite colet online în întreaga lume direct din aplicație. Serviciul nostru de trimitere colet online internațional din aplicație este rapid, sigur și eficient. Alegeți expedierea coletelor cu noi pentru o experiență convenabilă și ușoară.

Comanda expediere colet online internațional din aplicație pentru o experiență simplă și rapidă. Folosește serviciul nostru de expediere colet online din aplicație pentru trimiterea coletelor către destinații internaționale în doar câteva clicuri.

serviciul trimitere colet in strainatate poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau
direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.
colet_ieftin_national_international_strainatate_curier
plic in lume_edited_edited.png

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete cu sau fara ramburs, din magazinul tau online sau expedieri ale afacerii tale, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

La noi gasesti cea mai buna oferta trimitere colete national sau international pentru magazine online dar si pentru alte afaceri mici.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de trimitere colete internațional:

LIVRARI PACHET IN STRAINATATE

ACOPERIRE GLOBALA CURIERAT NATIONAL ă oferim servicii de curierat pentru colete atât la nivel național, cât și internațional. Suntem aici pentru a vă oferi o acoperire globală în ceea ce privește serviciul nostru de curierat internațional, asigurându-vă că trimiterile dvs. ajung în siguranță la destinația dorită.

EFICIENTA MAXIMA IN LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne străduim să vă oferim o experiență de livrare eficientă, atât în ceea ce privește coletele naționale, cât și cele internaționale. Avem resursele și parteneriatele necesare pentru a asigura o expediere rapidă și promptă a trimiterilor dvs.

PLASARE USOARA COMENZI CURIER COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Procesul de plasare a comenzilor este simplu și intuitiv. Cu doar câteva click-uri, puteți plasa o comandă pentru expedierea coletelor dvs., atât la nivel național, cât și internațional. Vă punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a vă gestiona eficient trimiterile.

SIGURANTA MAXIMA IN LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Punem siguranța trimiterilor dvs. pe primul loc. Echipa noastră de curierat se asigură că coletele dvs. sunt manipulate cu grijă și livrate în stare perfectă la adresa destinatarului.

PRET ACCESIBIL LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne dorim să facem serviciul nostru de curierat accesibil tuturor. Astfel, vă oferim tarife competitive atât pentru coletele naționale, cât și cele internaționale, astfel încât să puteți beneficia de serviciile noastre fără a vă depăși bugetul.

CEL MAI IEFTIN DAR CORECT CURIER COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne străduim să vă oferim un serviciu de curierat cu cel mai bun raport calitate-preț. Suntem conștienți de importanța unei expedieri corecte și eficiente, iar tarifele noastre reflectă acest aspect. Alegând serviciul nostru de curierat pentru colete, veți beneficia de o acoperire globală, siguranță maximă în livrare, eficiență remarcabilă, prețuri accesibile, plasare ușoară a comenzilor și un serviciu de curierat corect și de încredere. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre și a afla mai multe despre tarifele noastre competitive pentru colete naționale și internaționale.

TRIMITERE PACHET INTERNATIONAL

TRIMITERE PACHET IN STRAINATATE - Beneficiază acum de serviciul nostru rapid și fiabil de trimitere a pachetelor internaționale, care te ajută să trimiți colete în siguranță către destinații din întreaga lume. Cu noi, trimiterea pachetelor internaționale este simplă și convenabilă. Ai încredere în echipa noastră pentru a-ți livra pachetul în timp util și în condiții optime. Optează pentru trimitere pachet internațional și ai garanția unei experiențe de livrare fără griji și fără bătăi de cap.

LIVRARE PACHET ORIUNE IN STRAINATATE Beneficiază acum de serviciul nostru rapid și fiabil de livrare a pachetelor internaționale, care te ajută să trimiți colete în siguranță către destinații din întreaga lume. Cu noi, livrarea pachetelor internaționale este simplă și convenabilă. Ai încredere în echipa noastră pentru a-ți livra pachetul în timp util și în condiții optime. Optează pentru livrare pachet internațional și ai garanția unei experiențe de livrare fără griji și fără bătăi de cap.

PRET PACHET INTERNATIONAL Descoperă cele mai competitive tarife pentru livrarea pachetelor internaționale, oferite de noi! Asigurăm servicii de transport de înaltă calitate la un preț avantajos pentru a-ți satisface nevoile de expediere în afara țării. Profită acum de prețurile noastre competitive pentru livrarea pachetelor internaționale și trimite coletele tale în siguranță către destinații globale, fără să-ți golești buzunarul. Optează pentru prețul accesibil și serviciile de încredere ale echipei noastre pentru livrarea pachetelor tale în afara granițelor.

TRIMITERE PACHETE IEFTIN INTERNATIONAL Descoperă opțiunile noastre pentru trimiterea pachetelor ieftin în străinătate! Oferim servicii de trimitere internațională la tarife competitive, astfel încât să poți expedia pachetele tale în siguranță și la un cost accesibil. Cu noi, ai posibilitatea să trimiți pachete în întreaga lume fără să-ți golești portofelul. Alege trimiterea pachetelor ieftin internațional cu noi și beneficiază de soluții fiabile și economice pentru expedierea coletelor tale către destinații globale.

TRIMITERE PACHETE IN EUROPA Optează pentru serviciile noastre de trimitere pachete în Europa pentru o soluție convenabilă și eficientă! Cu tarife competitive și opțiuni flexibile, suntem alegerea ideală pentru expedierea coletelor tale în țările europene. Beneficiază de o gamă largă de servicii, de la livrare standard la opțiuni express, astfel încât să poți alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile tale. Alege trimiterea pachetelor în Europa cu noi și ai încredere că coletele tale vor ajunge în timp util și în condiții excelente.

TRIMITERE PACHETE IN STRAINATARE-ORIUNDE IN LUME Optează pentru serviciile noastre de trimitere pachete în străinătate pentru o soluție convenabilă și eficientă! Cu tarife competitive și opțiuni flexibile, suntem alegerea ideală pentru expedierea coletelor tale în orice colț al lumii. Beneficiază de o gamă largă de servicii, de la livrare standard la opțiuni express, astfel încât să poți alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile tale. Alege trimiterea pachetelor în străinătate cu noi și ai încredere că coletele tale vor ajunge în timp util și în condiții excelente.

Cat de simplu poti trimite colete curier national sau in strainatate?

PASUL 1 - PLASARE COMANDA TRIMITERE COLET Plasarea comenzii pentru curierat național sau internațional, fie că este vorba de un plic sau un colet, este o operațiune simplă în cadrul procesului nostru. Accesați link-ul corespunzător trimiterii dvs. (plic România, plic Europa, plic oriunde în lume pentru destinații în afara Europei, sau colet România, colet Europa sau colet oriunde în lume) și completați datele de preluare și livrare. Plătiți serviciul de transport cu cardul bancar sau PayPal și veți primi un mesaj de confirmare a comenzii pe adresa de e-mail, care atestă înregistrarea și preluarea comenzii dvs. Fie că este vorba de curierat național, curierat internațional sau poștă internațională, procedura este similară în toate cazurile. Odată lansată comanda de trimitere a coletului, aceasta este înregistrată în sistemul nostru și poate fi vizualizată de către operatorii noștri de curierat. Vă rugăm să aveți grijă să introduceți corect datele de preluare și livrare, în special numărul de telefon pentru a vă putea contacta.

PASUL 2 - ETICHETARE SI PREGATIRE COLET Odată ce comanda este recepționată, aceasta va fi procesată și verificată de către operatorii noștri. În cazul în care este necesar, aceștia vor corecta datele de livrare, inclusiv codul poștal sau alte informații conform codurilor poștale sau a nomenclatoarelor în vigoare. Veți primi prin e-mail etichetele aferente expedierii dvs. de plic sau colet, atât pentru expedieri naționale, cât și internaționale. Vă rugăm să etichetați coletele sau plicurile cu toate etichetele primite, pe cât posibil pe fețe diferite ale coletului.

PASUL 3 - PREDARE COLET LA CURIER În aceeași zi sau în ziua următoare, un curier național va ajunge la adresa dvs. și va prelua expedierea dacă aceasta este ambalată și etichetată corespunzător. Plicul sau coletul dvs. național sau internațional este acum în drum spre destinația sa finală.

PASUL 4 - URMARIRE SI LIVRARE COLET Aveți la dispoziție opțiunea de urmărire permanentă a coletului dvs., dar și un operator disponibil în mod constant pentru a vă ajuta cu informații suplimentare privind livrarea. Dacă apare vreo problemă cu plicul sau coletul dvs. național sau internațional, veți fi informat imediat. La fel, veți fi informat imediat după livrarea acestuia.

Cum procedez cand am de trimis colete prin curier  lunar ?

Cand ai mai multe colete de trimis in fiecare luna trebuie sa ai in vedere....... serviciile noastre de curierat sunt adresate deopotriva persoanelor fizice dar si afacerilor de orice dimensiune, care au de trimis lunar colete de orice dimensiune sau cu orice continut in Romania sai strainatate.. Trimiterile de colete se pot adresa atata destinatiilor din Romania, Europa sau oricarei detsinatii de pe glob. Pentru a obtine. : un pret preferential pentru trimitere colete facturare lunara a serviciilor de trimitere colete termen de plata prelungit al facturilor de servicii asistenta permanenta la expediere puteti opta pentru un contract de servicii care va pune toate aceste optiuni la dispozitie. ​ ​

Pentru a incheia un contract de curierat national sau international trebuie....... sa ne trimiti prin intermediul formularului pe care il poti accesa dand click mai jos, datele complete ale companiei. Vei primi pe email contractul semnat si stampilat putand a deveni activ in aceeasi zi .

Intrebari frecvente despre
trimitere COLETE curierat
national sau international

Daca nu gasesti aici raspunsul la intrebarile tale poti apela oricand la un operator pe email sau telefon, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00.

Cum plasez comanda de COLET prin curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda colet! -ALEGI CE VREI SA EXPEDIEZI-in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in functie de unde ai de trimis (in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume) -SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). ATENTIE...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). -EFECTUEZI PLATA si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta. Asta e tot ! Un curier soseste curand la usa ta !

Cum pot modifica o comanda trimitere colet? Comenzile colete deja inregistrate nu pot fi modificate, acestea fiind inregistrate direct in sistemele companiilor de curierat partenere. In cazul in care ati gresit la completarea datelor din comanda, puteti solicita anularea acesteia prin serviciul de suport sau telefonic -ops@tceholding.ro sau 0726 219 250

Cand primesc rambursul pe un colet trimis? Rambursul aferent coletului tau este virat in contul tau bancar in termen de 24 ore din momentul receptionarii efective a rambursului in contul nostru bancar. Deci poti trimite colete ramburs in siguranta.

Cum pot anula o comanda colet? Comenzile colete deja inregistrate pot fi anulate fara nici un cost pana in momentul in care nu sunt preluate in mod fizic de catre compania de curierat. In cazul in care doriti sa anulati o comanda deja preluata de catre curier va rugam sa ne contactati in scris pe adresa de email sau telefonic cu numarul comenzii sau alte informatii de identificare.

Am inregistrat o comanda colet, trebuie sa sun eu curierul? Odata ce comanda dvs. pentru colete a fost inregistrata si sunteti in posesia etichetelor de transport, curierul este notificat in mod automat cu privire la adresa si datele de contact ale expeditorului, tot ce aveti de facut este sa pregatiti corespunzator coletul si sa asteptati sa fiti contactat/a de catre curier pentru a prelua coletul dvs.

Unde pot trimite colete prin voi ? Poti trimite atat in Romania, Europa cat si oriunde in lume, important este sa alegi corect din lista unde vrei sa trimiti. PLIC COLET NATIONAL pentru expedieri oirunde in Romania PLIC COLET PALET EUROPA -pentru expedieri oriunde in Europa, -PLIC COLET ORIUNDE IN LUME- pentru trimiteri oriunde in afara Uniunii Europene. Nu te descurci...nu ezita sa contactezi un operator pe email sau telefon.

Cum verific unde se afla coletul meu ? Vei primi de la operatorul nostru etichetele atat national cat si international pentru coletul tau. Aceste etichete...mai exact numarul comenzii, poate fi monitorizat permanent in pagina web a companiei, acolo unde ai plasat comanda, accesand casuta track and trace.

Nu uita, un operator de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00 iti sta la dispozitie la telefon 0728 818 790 sau email curierat@tceholding.ro

bottom of page