top of page

cand vrei sa trimiti colet ieftin si rapid in tara sau strainatate

Trimite COLETE ieftin  national sau international
in Romania si Strainatate

trimite colete national international prin curier.png
COLETE COMPANII

📦 PENTRU AFACERI
trimite colete national sau international cu ramburs

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete, pachete de dimensiuni mari sau mici, vanzari online sau expedieri simple de bunuri, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

La noi gasesti cea mai buna oferta trimitere colete national sau international pentru 

MAGAZINE ONLINE

AFACERI MICI SI MEDII

Trimiterea de colet international nu a fost niciodata mai simpla si eficienta !

Poti trimite acum colete international sau national cu marfa atat in Romania cat si in strainatate prin curierat economic dar si prin retea postala sau retea express aeriana.

Fie ca esti magazin online sau orice afacere de orice dimensiune poate folosi serviciile de expediere colete national sau international, direct din aplicatie atunci cand trimite ocazional sau in baza unui contract in cazul trimiterilor regulate de de colet international sau colet national.

Iti asiguram cel mai bun pret de livrare colete in Romania sau straintate indiferent ce varianta de expediere alegi.

Cui se adreseaza serviciul nostru de trimitere colete in Romania si Strainatate?

magazine online de orice dimensiune din Romania, Ungaria sau Bulgaria

care vor trimitere colete in strainatate

orice afacere de orice dimensiune care doreste expedieri colete in strainatate

firme de fulfillment sau dropshipping a caror clienti trimit colete in strainatate
persoane fizice cu expedieri ocazionale de colete in strainatate 

Unde poti trimite colete national si international ?

Romania

colete oriunde in Romania fara absolut nici o restrictie cu livrare direct la adresa destinatarului

Uniunea Europeana

colete oriunde in Europa fara restrictii de tara sau oras cu livrare la adresa destinatarului 

Europa Continentala

colete in Turcia, Anglia, Elvetia, Moldova, Rusia sau alte tari de pe continentul European dar care nu sunt membre UE.

Oriunde pe glob

colete Japonia, Brazilia, Africa, Oceania si absolut orice destinatie de pe glob fara limitari si fara restrictii

Cand ajung colete tale in Romania sau strainatate ?

Romania

livrare express in 24 ore

livrare standard in 2 zile lucratoare 

Uniunea Europeana

livrare express in 2 zile lucratoare

livrare standard in 3-7 zile

Europa Continentala

livrare express in 2 zile

livrare postala in 4-8 zile lucratoare

Oriunde pe glob

livrare express in 3 zile

livrare postala in 7-21 zile lucratoare

Cat costa trimiterea unui colet in Romania sau strainatate ?

Romania

pret livrare colet

incepand cu 12 ron/ colet

 

Uniunea Europeana

pret livrare plic EU

incepand cu 18 ron/ colet

Europa Continentala

pret livrare COLET Europa

incepand cu 28 ron / colet

Oriunde pe glob

pret livrare colet Worldwide

incepand cu 30 ron/ colet

DESTINATII COLETE
TIMP TRANZIT COLETE
TARIFE COLETE
COLETE PERSOANE FIZICE

📦 COLETE pentru PERSOANE FIZICE
trimite colete in Romania sau Strainatate fara contract
persoane fizice


Trimitere COLET in Romania sau Oriunde in Lume

serviciul trimitere colet national international poate fi comandat atat pe email sau telefonic contactand un operator TCE sau
direct in aplicatia de plasare comenzi expediere plicuri si colete.
plic in romania_edited_edited.png
colet_ieftin_national_international_strainatate_curier
plic in lume_edited_edited.png

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete cu sau fara ramburs, din magazinul tau online sau expedieri ale afacerii tale, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

Atunci cand afacerea ta impune expedierea unui numar mai mare de colete, in Romania sau oriunde in lume, poti solicita o oferta personalizata.

Prin serviciul curierat sau postal, cu siguranta vom raspunde nevoilor afacerii tale.

La noi gasesti cea mai buna oferta trimitere colete national sau international pentru magazine online dar si pentru alte afaceri mici.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți serviciul nostru de trimitere colete internațional:

TRIMITERE COLET 
NATIONAL ROMANIA

Expediaza colete oriunde in tara cu grantia unei livrari sigure si celui mai mic pret de livrare colet national. Serviciul de livrare fara zone exterioare sau taxare suplimentara.

TRIMITERE COLET IEFTIN CU RAMBURS
ORIUNDE IN TARA

Trimitere colete cu ramburs national pentru orice fel de afacere online persoanala sau de mari dimensiuni. Returnarea sumei incasare ramburs in 24 ore in contul tau.

curier colete national romania
curier colete international strainatate

TRIMITERE COLET IEFTIN
IN EUROPA EUROPA

Expediere foarte ieftina incepand de la 3 eur pe colet oriunde in Europa fara taxare zone exterioare . Livrare oriunde in Europa si Preluare de oriunde din Europa fara restrictii sau limitari

TRIMITERE COLET 
FARA VAMA IN STRAINATATE

Livrare de colete oriunde in lume fara vama si fara restrictii pentru persoane fizice sau afaceri online. Livrari in SUA, Canada sau UK la adresa destinatarului cu urmarire colet.

Despre trimitele COLETE national sau international, persoana fizica sau juridica 

ACOPERIRE GLOBALA CURIERAT NATIONAL ă oferim servicii de curierat pentru colete atât la nivel național, cât și internațional. Suntem aici pentru a vă oferi o acoperire globală în ceea ce privește serviciul nostru de curierat internațional, asigurându-vă că trimiterile dvs. ajung în siguranță la destinația dorită.

EFICIENTA MAXIMA IN LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne străduim să vă oferim o experiență de livrare eficientă, atât în ceea ce privește coletele naționale, cât și cele internaționale. Avem resursele și parteneriatele necesare pentru a asigura o expediere rapidă și promptă a trimiterilor dvs.

PLASARE USOARA COMENZI CURIER COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Procesul de plasare a comenzilor este simplu și intuitiv. Cu doar câteva click-uri, puteți plasa o comandă pentru expedierea coletelor dvs., atât la nivel național, cât și internațional. Vă punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a vă gestiona eficient trimiterile.

SIGURANTA MAXIMA IN LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Punem siguranța trimiterilor dvs. pe primul loc. Echipa noastră de curierat se asigură că coletele dvs. sunt manipulate cu grijă și livrate în stare perfectă la adresa destinatarului.

PRET ACCESIBIL LIVRARE COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne dorim să facem serviciul nostru de curierat accesibil tuturor. Astfel, vă oferim tarife competitive atât pentru coletele naționale, cât și cele internaționale, astfel încât să puteți beneficia de serviciile noastre fără a vă depăși bugetul.

CEL MAI IEFTIN DAR CORECT CURIER COLETE NATIONAL INTERNATIONAL Ne străduim să vă oferim un serviciu de curierat cu cel mai bun raport calitate-preț. Suntem conștienți de importanța unei expedieri corecte și eficiente, iar tarifele noastre reflectă acest aspect. Alegând serviciul nostru de curierat pentru colete, veți beneficia de o acoperire globală, siguranță maximă în livrare, eficiență remarcabilă, prețuri accesibile, plasare ușoară a comenzilor și un serviciu de curierat corect și de încredere. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre și a afla mai multe despre tarifele noastre competitive pentru colete naționale și internaționale.

Cat de simplu poti trimite colete curier national sau in strainatate?

PASUL 1 - PLASARE COMANDA TRIMITERE COLET Plasarea comenzii pentru curierat național sau internațional, fie că este vorba de un plic sau un colet, este o operațiune simplă în cadrul procesului nostru. Accesați link-ul corespunzător trimiterii dvs. (plic România, plic Europa, plic oriunde în lume pentru destinații în afara Europei, sau colet România, colet Europa sau colet oriunde în lume) și completați datele de preluare și livrare. Plătiți serviciul de transport cu cardul bancar sau PayPal și veți primi un mesaj de confirmare a comenzii pe adresa de e-mail, care atestă înregistrarea și preluarea comenzii dvs. Fie că este vorba de curierat național, curierat internațional sau poștă internațională, procedura este similară în toate cazurile. Odată lansată comanda de trimitere a coletului, aceasta este înregistrată în sistemul nostru și poate fi vizualizată de către operatorii noștri de curierat. Vă rugăm să aveți grijă să introduceți corect datele de preluare și livrare, în special numărul de telefon pentru a vă putea contacta.

PASUL 2 - ETICHETARE SI PREGATIRE COLET Odată ce comanda este recepționată, aceasta va fi procesată și verificată de către operatorii noștri. În cazul în care este necesar, aceștia vor corecta datele de livrare, inclusiv codul poștal sau alte informații conform codurilor poștale sau a nomenclatoarelor în vigoare. Veți primi prin e-mail etichetele aferente expedierii dvs. de plic sau colet, atât pentru expedieri naționale, cât și internaționale. Vă rugăm să etichetați coletele sau plicurile cu toate etichetele primite, pe cât posibil pe fețe diferite ale coletului.

PASUL 3 - PREDARE COLET LA CURIER În aceeași zi sau în ziua următoare, un curier național va ajunge la adresa dvs. și va prelua expedierea dacă aceasta este ambalată și etichetată corespunzător. Plicul sau coletul dvs. național sau internațional este acum în drum spre destinația sa finală.

PASUL 4 - URMARIRE SI LIVRARE COLET Aveți la dispoziție opțiunea de urmărire permanentă a coletului dvs., dar și un operator disponibil în mod constant pentru a vă ajuta cu informații suplimentare privind livrarea. Dacă apare vreo problemă cu plicul sau coletul dvs. național sau internațional, veți fi informat imediat. La fel, veți fi informat imediat după livrarea acestuia.

Cum procedez cand am de trimis colete prin curier  lunar ?

Cand ai mai multe colete de trimis in fiecare luna trebuie sa ai in vedere....... serviciile noastre de curierat sunt adresate deopotriva persoanelor fizice dar si afacerilor de orice dimensiune, care au de trimis lunar colete de orice dimensiune sau cu orice continut in Romania sai strainatate.. Trimiterile de colete se pot adresa atata destinatiilor din Romania, Europa sau oricarei detsinatii de pe glob. Pentru a obtine. : un pret preferential pentru trimitere colete facturare lunara a serviciilor de trimitere colete termen de plata prelungit al facturilor de servicii asistenta permanenta la expediere puteti opta pentru un contract de servicii care va pune toate aceste optiuni la dispozitie. ​ ​

Pentru a incheia un contract de curierat national sau international trebuie....... sa ne trimiti prin intermediul formularului pe care il poti accesa dand click mai jos, datele complete ale companiei. Vei primi pe email contractul semnat si stampilat putand a deveni activ in aceeasi zi .

Intrebari frecvente despre

trimitere COLETE curierat

national sau international

Daca nu gasesti aici raspunsul la intrebarile tale poti apela oricand la un operator pe email sau telefon, de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00.

Cum plasez comanda de COLET prin curierat in aplicatie ? Este extrem de simplu de plasat comanda colet! -ALEGI CE VREI SA EXPEDIEZI-in functie de ce ai de trimis, plic colet sau palet, precum si in functie de unde ai de trimis (in Romania, Europa sau oriunde in alta parte in lume) -SELECTEZI SERVICIUL DORIT, dupa care completezi toare rubricile aferente comenzii ( adresa numar de telefon greutate etc). ATENTIE...in functie de cat de corecte vor fi informatiile transmise va fi facuta livrarea. Dupa introducerea informatiilor iti va aparea posibilitatea de plata ( card bancar sau pay pall). -EFECTUEZI PLATA si poti obtine introducand informatiile necesare, factura pe firma ta. Asta e tot ! Un curier soseste curand la usa ta !

Cum pot modifica o comanda trimitere colet? Comenzile colete deja inregistrate nu pot fi modificate, acestea fiind inregistrate direct in sistemele companiilor de curierat partenere. In cazul in care ati gresit la completarea datelor din comanda, puteti solicita anularea acesteia prin serviciul de suport sau telefonic -ops@tceholding.ro sau 0726 219 250

Cand primesc rambursul pe un colet trimis? Rambursul aferent coletului tau este virat in contul tau bancar in termen de 24 ore din momentul receptionarii efective a rambursului in contul nostru bancar. Deci poti trimite colete ramburs in siguranta.

Cum pot anula o comanda colet? Comenzile colete deja inregistrate pot fi anulate fara nici un cost pana in momentul in care nu sunt preluate in mod fizic de catre compania de curierat. In cazul in care doriti sa anulati o comanda deja preluata de catre curier va rugam sa ne contactati in scris pe adresa de email sau telefonic cu numarul comenzii sau alte informatii de identificare.

Am inregistrat o comanda colet, trebuie sa sun eu curierul? Odata ce comanda dvs. pentru colete a fost inregistrata si sunteti in posesia etichetelor de transport, curierul este notificat in mod automat cu privire la adresa si datele de contact ale expeditorului, tot ce aveti de facut este sa pregatiti corespunzator coletul si sa asteptati sa fiti contactat/a de catre curier pentru a prelua coletul dvs.

Unde pot trimite colete prin voi ? Poti trimite atat in Romania, Europa cat si oriunde in lume, important este sa alegi corect din lista unde vrei sa trimiti. PLIC COLET NATIONAL pentru expedieri oirunde in Romania PLIC COLET PALET EUROPA -pentru expedieri oriunde in Europa, -PLIC COLET ORIUNDE IN LUME- pentru trimiteri oriunde in afara Uniunii Europene. Nu te descurci...nu ezita sa contactezi un operator pe email sau telefon.

Cum verific unde se afla coletul meu ? Vei primi de la operatorul nostru etichetele atat national cat si international pentru coletul tau. Aceste etichete...mai exact numarul comenzii, poate fi monitorizat permanent in pagina web a companiei, acolo unde ai plasat comanda, accesand casuta track and trace.

Nu uita, un operator de Luni pana Vineri intre orele 09:00-17:00 iti sta la dispozitie la telefon 0728 818 790 sau email curierat@tceholding.ro

DESTINATII COLETE

Bine ati venit pe site-ul nostru, unde puteti gasi cea mai variata gama de colete national si in strainatate, pentru toate nevoile dvs. de expediere, atat nationale cat si internationale. Suntem mandri sa oferim cea mai buna calitate si cele mai competitive preturi pentru colete national international in Romania si in strainatate.

Oferta noastra de colete national si in strainatate include o gama variata de formate si modele pentru a se potrivi cu toate cerintele dvs. de expediere. Fie ca aveti nevoie de plicuri pentru scrisori sau documente, sau de plicuri pentru colete, noi avem solutia perfecta pentru dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de trimitere colete în străinătate, atunci sunteți la locul potrivit! Noi vă putem ajuta să trimiteți colete în siguranță, rapid și la prețuri competitive.

Atunci când vine vorba de trimiterea coletelor în străinătate, este important să alegeți un serviciu de încredere care poate oferi o acoperire globală și o experiență vastă în trimiterea coletelor. Serviciul nostru de trimitere colete internațional vă oferă toate aceste beneficii și multe altele.

Indiferent dacă doriți să trimiteți un colet la nivel național sau internațional, serviciul nostru de trimitere colete este cea mai bună opțiune pentru dvs. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să vă expediați coletele în cel mai sigur și eficient mod posibil.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de trimitere colete fiabil și eficient, atunci sunteți la locul potrivit! Serviciul nostru de trimitere colete național și in strainatate este soluția perfectă pentru a vă satisface nevoile de expediere a coletelor.

De ce să alegeți serviciul nostru? Iată câteva motive:

  1. Eficiență: Ne angajăm să livrăm coletele în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să ajungă la destinație în condiții perfecte. Avem o rețea de transport in strainatate bine pusă la punct, care ne permite să livrăm coletele în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii în cel mai scurt timp posibil.

  2. Siguranță: Siguranța coletelor dvs. este o prioritate pentru noi. Folosim cele mai bune metode de ambalare și etichetare pentru a ne asigura că coletul dvs. ajunge la destinație în condiții perfecte. În plus, toate coletele sunt asigurate pentru a vă oferi liniștea sufletească.

  3. Accesibilitate: Serviciul nostru de trimitere colete in strainatate este disponibil la prețuri accesibile, astfel încât să puteți trimite colete ori de câte ori aveți nevoie, fără să vă faceți griji cu privire la costuri excesive. De asemenea, avem o varietate de opțiuni de expediere in strainatate pentru a satisface toate nevoile și bugetele.

  4. Ușurință în utilizare: Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a face procesul de expediere cât mai simplu posibil. Puteți să vă gestionați expedierea online, să plasați o comandă și să urmăriți coletul dvs. în timp real.

Cea mai variata gama de optiuni pentru trimiterea colete national si in strainatate. Suntem mandri sa oferim solutii de trimitere rapide si ieftine, astfel incat sa puteti expedia cu incredere colete national si in strainatate.

Daca doriti sa trimiteti un colete rapid si ieftin, noi avem optiunile perfecte pentru dvs. Oferta noastra de trimitere colete national international include servicii rapide si economice, astfel incat sa puteti trimite  fara a cheltui sume excesive.

In plus, puteti alege sa trimiteti colete national international prin intermediul serviciilor noastre de expediere. Toate serviciile noastre de trimitere colete national international sunt rapide si sigure, astfel incat sa puteti fi sigur ca continutul dvs. ajunge la destinatie in siguranta.

Nu ezitati sa vizitati site-ul nostru pentru a afla mai multe despre optiunile noastre de trimitere colete national international. Va garantam servicii rapide, economice si sigure, astfel incat sa puteti trimite cu incredere.

Obtine cel mai bun pret curierat 

national sau international - plicuri sau colete

OFERTA
TRIMITERI IN ROMANIA

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete in Romania

OFERTA
TRIMITERI IN EUROPA

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete in Europa

OFERTA
TRIMITERI WORLDWIDE

obtine aici cel mai bun pret pentru livrari plicuri si colete oriunde in lume standard sau express

bottom of page