top of page
trimitere plic colet ramburs croatia

Trimitere plicuri sau colete in CROATIA -transport curier ieftin ramburs

Expediaza fara griji colete din Romania in CROATIA folosind serviciile noastre de livrare
CURIER ECONOMIC  STANDARD si EXPRESS.
Poti astfel expedia plicuri si colete in CROATIA foarte ieftin, cu preluare de la adresa ta si livrare direct la usa destinatarului oriunde in CROATIA. Un serviciu ieftin, sigur de livrare international care asigura solutia optima atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru afaceri online care doresc sa expedieze clientilor din CROATIA

Pentru COMPANII
Trimiteri de plicuri si colete in CROATIA

CURIER ONLINE CROATIA

Piața de e-commerce din Croația a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii ani, dar este încă în stadiul de dezvoltare. În 2020, conform unui studiu realizat de EcommerceDB, valoarea pieței de e-commerce din Croația a fost de aproximativ 610 milioane euro, iar prognoza pentru 2021 indică o creștere de 11,5%.

Cea mai populară categorie de produse achiziționate online în Croația sunt produsele electronice, urmate de îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente și băuturi, produse de frumusețe și îngrijire personală, și cărți.

În Croația, platformele de e-commerce populare sunt Tisak, Konzum, Mall.hr și Bazzar.hr. În plus, companiile de curierat precum Overseas Express, DHL, GLS, TNT și Pošta Hrvatske oferă servicii de livrare în întreaga țară.

Metodele de plată preferate de consumatorii croați sunt plata ramburs și plata online cu cardul de credit sau debit. Plata prin PayPal și plata Ramburs sunt de asemenea, disponibile.

Deși piața de e-commerce din Croația este în creștere, există încă provocări cu care se confruntă retailerii online, cum ar fi costurile ridicate de livrare, încrederea redusă a consumatorilor în achizițiile online și o infrastructură logistică în dezvoltare. Cu toate acestea, există oportunități semnificative pentru companiile care își doresc să își extindă afacerile în această piață în creștere.

trimitere plic colet ramburs croatia

Solutii de livrare plicuri si colete in CROATIA pentru afaceri online

Cum functioneaza preluarea din Romania si livrarea in CROATIA

01

Plasezi comanda in aplicatia noastra de comenzi direct sau prin API si printezi eticheta de transport Croatia

02

Un curier se prezinta la adresa ta si ridica expedierea etichetata de tine pentru Croatia

03

Expeditia ajunge in hub-ul nostru extern unde este scanata si transmisa spre livrare in Croatia

04

Predam expedierea ta catre GLS CROATIA pentru livrare la adresa indicata

05

Destinatarul din CROATIA este sunat si livrarea este efectuata in maxim de siguranta si rambursul este colectat

PERSOANE FIZICE - Trimitere plic sau colet fara contract in CROATIA

CURIER PERSOANE FIZICE CROATIA

TRIMITERE IN CROATIA PLICURI sau COLETE FARA CONTRACT 

Livrari in siguranta si la un pret foarte mic, cu preluare de oriunde din Romania si livrare la adresa in CROATIA ( cu contactare telefonica), de plicuri si colete, Economic, Standard sau Express in functie de necesitatile clientului. Serviciul este adresat PERSOANELOR FIZICE, fara contract, si permite plasarea comenzii online in aplicatia de comenzi si plata cu cardul bancar a serviciilor de livrare. Dupa plasarea comenzii, curierul soseste la adresa indicata de dvs pentru a prelua expedierea comandata.

Expedieri Documente ( plicuri) oriunde in CROATIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC STANDARD sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in CROATIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • plicuri continand NUMAI documente pana la 200 grame/ plic

Expedieri Colete oriunde in CROATIA fara contract 

 • preluare de la adresa ta de oriunde din Romania

 • plasare comanda online si plata cu card bancar

 • selectare serviciul de livrare ( ECONOMIC sau EXPRESS)

 • livrare la adresa destinatarului oriunde in CROATIA

 • fara operatiuni vamale sau taxe vamale

 • ECONOMIC - colete pana la 5kg/ colet

 • EXPRESS - colete pana la 50 kg/ colet

trimitere plic colet ramburs croatia

Urzea

Cel mai sigur serviciu de livrare colete catre CROATIAcu ramburs. Primesc banii chiar in ziua urmatoare livrarii. 

CUM VAND ONLINE IN CROATIA ?

Pentru a vinde online în Croația, există câțiva pași pe care trebuie să îi urmați:

Alegeți o platformă de e-commerce: Există mai multe opțiuni de platforme de e-commerce disponibile, cum ar fi WooCommerce, Shopify, Magento sau OpenCart. Alegeți o platformă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de afaceri și bugetului.

Înregistrați-vă pentru un număr de TVA în Croația: Dacă nu aveți deja un număr de TVA în Croația, va trebui să vă înregistrați pentru unul pentru a putea să vă conformați cerințelor fiscale.

Creați un site web și magazin online: Utilizați platforma de e-commerce pentru a crea un site web și magazin online pentru afacerea dvs.

Implementați opțiuni de plată: Adăugați opțiuni de plată pentru clienți, cum ar fi cardul de credit, PayPal sau plata la livrare.

Optimizați site-ul web pentru căutare: Asigurați-vă că site-ul web este optimizat pentru motoarele de căutare, astfel încât clienții să poată găsi afacerea dvs. mai ușor în căutările online.

Promovați-vă afacerea online: Utilizați social media și alte canale de marketing digital pentru a promova afacerea dvs. și a atrage clienți noi.

Asigurați-vă că livrarea și retururile sunt gestionate în mod corespunzător: Încheiați parteneriate cu companii de curierat sau companii de transport pentru a asigura livrarea corespunzătoare a produselor și gestionați retururile într-un mod eficient.

Monitorizați performanța și ajustați strategia: Monitorizați performanța magazinului online și ajustați strategia în consecință pentru a vă asigura că atingeți obiectivele de vânzare și de creștere a afacerii.

CUM LIVREZ PRIN CURIER IN CROATIA ?

Serviciul nostru de curierat ieftin cu ramburs și livrare în Croația oferă o soluție convenabilă și sigură pentru afacerile care doresc să livreze produsele către clienții lor în Croația. Ne angajăm să oferim servicii de livrare de înaltă calitate la prețuri accesibile, astfel încât să puteți economisi bani fără a compromite calitatea serviciilor.

Oferim servicii de livrare standard și rapidă în toate regiunile Croației, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii dvs. În plus, oferim și servicii de livrare personalizate, în funcție de cerințele specifice ale clienților.

Serviciul nostru de curierat cu ramburs vă permite să încasați plata în numerar de la clienți în momentul livrării, ceea ce reprezintă o opțiune populară pentru consumatorii croați. În plus, oferim și opțiuni de plată online, cum ar fi plata cu cardul de credit sau debit, pentru a satisface preferințele diferite ale clienților.

Suntem dedicați să oferim o experiență de livrare sigură și protejată, astfel încât să puteți avea încredere că produsele dvs. ajung la destinație în condiții optime. Echipa noastră de experți în logistică are o vastă experiență în gestionarea livrărilor în Croația și oferă un serviciu de asistență clienți excelent, astfel încât să puteți fi sigur că ne asigurăm că produsele dvs. ajung la clienții dvs. în timp util și în siguranță.

În concluzie, serviciul nostru de curierat ieftin cu ramburs și livrare în Croația este o soluție convenabilă și sigură pentru afacerile care doresc să livreze produsele către clienții lor în această piață în creștere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta afacerea dvs. să se extindă în Croația.

CUM POT PRELUA PRIN CURIER DIN CROATIA ?

Serviciul nostru de preluare din Croația și livrare în România prin curier este soluția ideală pentru companiile care doresc să importe produse din Croația în România. Suntem specializați în livrarea sigură și rapidă a mărfurilor și oferim servicii de preluare și livrare door-to-door.

Indiferent dacă aveți nevoie să importați mici pachete sau volume mari de marfă, oferim opțiuni personalizate pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dvs. De asemenea, puteți alege între livrare standard sau expres, în funcție de cât de urgent aveți nevoie de mărfurile dvs.

Serviciul nostru de preluare din Croația și livrare în România prin curier vă oferă posibilitatea să urmăriți expedierea mărfurilor dvs. în timp real, astfel încât să fiți la curent cu statusul livrării. De asemenea, vă oferim servicii de asistență clienți de înaltă calitate, pentru a răspunde la orice întrebări sau neclarități referitoare la procesul de livrare.

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și garantăm livrarea mărfurilor dvs. în condiții optime. Echipa noastră de experți în logistică are o vastă experiență în gestionarea livrărilor internaționale și va asigura o manipulare corespunzătoare a mărfurilor dvs. pentru a evita deteriorarea acestora în timpul transportului.

În concluzie, serviciul nostru de preluare din Croația și livrare în România prin curier este soluția ideală pentru companiile care doresc să importe produse din Croația în România. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem ajuta afacerea dvs. să se extindă în Croația.

CURIER ECOMMERCE BULGARIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Bulgaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in LEVA si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.5 eur / plic 

3.85 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE UNGARIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Ungaria fara limita de greutate 

livrare in 1-2 zile de la preluare

colectare ramburs in HUF si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

3.7 eur / plic 

3.88 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE GRECIA 

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Grecia de pana la 40 kg / colet

livrare in 4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.5 eur / plic 

5.74 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE POLONIA

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Polonia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in ZLOT si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

4.6 eur / plic 

4.73 eur/ colet 1 kg

CURIER ECOMMERCE CROATIA

Plicuri Romania-Romania

expedieri plicuri si colete cu ramburs in Croatia fara limita de greutate 

livrare in 3-4 zile de la preluare

colectare ramburs in EUR si transfer in RON

fara taxe aditionale sau zone exterioare

cel mai bun pret de livrare

tarife incepand cu :

5.6 eur / plic 

6.73 eur/ colet 1 kg

bottom of page